Lähde mukaan matkallemme

Nollapäästöjäkin pidemmälle

Lähde mukaan matkallemme kohti nollapäästöjä ja vieläkin pidemmälle. Maailman ensimmäisen sarjavalmisteisen hybridiauton, Priuksen, esitteleminen jo lähes 25 vuotta sitten edusti merkittävää askelta matkallamme, jota olemme taittaneet määrätietoisesti. Matkan varrella olemme esitelleet itselataavien hybridien lisäksi ladattavia hybridejä, täyssähköautoja ja vetykäyttöisen polttokennoauton. Määränpäämme ei ole nolla - se on vain yksi piste matkallamme kohti nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana?

LIIKKUMISPALVELUT TARJOAVAT VAIHTOEHDON OMISTAMISELLE


 

Oma auto aina pihassa lähtövalmiina vai auto alle silloin, kun sitä tarvitset? Markkinoille on tullut uudenlaisia liikkumispalveluja, mutta auto on edelleen keskeinen osa liikkumisen järjestämisessä.
 
 

Nollapäästöjä pidemmälle

Asetimme tavoitteen nollapäästöistä jo yli 20 vuotta sitten. Ensimmäinen askel matkallamme oli maailman ensimmäisen massatuotetun hybridiauton, Priuksen esitteleminen. Siitä lähtien olemme pyrkineet määrätietoisesti eteenpäin, ja matka jatkuu. Haluamme tarjota jokaiselle juuri oikean teknologian oikealla hetkellä. Sähköistymisen edelläkävijänä tuomme hybridien ja polttokennoauton rinnalle lisää sähköistettyjä vaihtoetoja saataville: esittelemme 15 uutta täyssähköautoa vuoteen 2025 mennessä.

/
Hybridijohtaja Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti.
/
Plug-in Hybrid - vieläkin pidemmälle pelkän sähkön voimin Toyotan ladattavat hybridit toimivat itselataavan täyshybridin tavoin, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi. Saat siis 100 % sähköajoa akku ladattuna ja jopa 50 % sähköajoa, vaikka et ehtisi lataamaan akkua.
/
Sähköauto - täysin lähipäästötön Uuden sukupolven lähipäästöttömät täyssähköautomme nostavat ajamisen mukavuuden ja nautinnon uudelle tasolle. Sähkömoottori tuottaa äänetöntä ja hienostunutta voimaa, ja auton lataaminen on helppoa ja vaivatonta.
/
Vetykäyttöinen polttokennoauto - päästöt puhdasta vettä Pitkän innovaatioperinteen pohjalle rakentuvan Mirain ainoat päästöt ovat puhtaita vesipisaroita. Vetykäyttöisen Mirain täyteen tankkaaminen kestää vain muutaman minuutin, minkä jälkeen voit nauttia jopa 650 kilometrin lähipäästöttömästä ja hiljaisesta toimintamatkasta sekä poikkeuksellisesta voiman tunteesta.
Riko rajoja

Toyotan innovaatiot ovat helpottaneet ihmisten elämää jo yli 85 vuoden ajan. Nyt olemme asettaneet itsellemme päämääristä suurimman: tahdomme mahdollistaa liikkumisen vapauden koko ihmiskunnalle.

/
Vapaus nauttia matkasta Täyssähköinen i-RIDE-konseptiauto on suunniteltu erityisesti pyörätuolia käyttäville. Esteettömän sisäänpääsyn ja ainutlaatuisen istuinten asettelun lisäksi auton ohjaus sauvaohjaimella mahdollistaa ajamisen vapauden laajalle käyttäjäjoukolle.
/
Kevennä viimeisen kilometrin kuormaa Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset Walking Area -sähkökulkuneuvot on suunniteltu ketteriksi liikkumisvälineiksi kaupunkeihin. Niiden avulla on helppo taittaa kulloisenkin reitin viimeinen osuus.
/
Vapaus kilpailla Me uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan ihmiset vain ovat vapaita liikkumaan. Toyota toimii olympialaisten ja paralympialaisten maailmanlaajuisena yhteistyökumppanina, koska tahdomme innostaa ihmisiä eteenpäin – yli maaliviivan ja yli mahdottoman.
/
Vapaus kaikille APM (Asseccible People Mover) on kehitetty esteettömäksi liikkumisvälineeksi kuljettamaan ihmisiä Tokion olympia- ja paralympiakisojen tapahtumapaikkojen välillä.
Yli odotusten

Mitä tarkoitamme sanoessamme matkaavamme nollapäästöjäkin pidemmälle? Haluamme tarjota ikimuistoisia kokemuksia kaikille niin autossa, liikkeissämme kuin verkossakin. Haluamme tehdä maailmasta turvallisemman edistyneiden teknologioidemme avulla. Haluamme tarjota luotettavia autoja ja juuri sinulle oikeita palveluja. Haluamme ylittää odotuksesi.

/
Koe tunneside sinun ja autosi väillä LQ-konseptiauto hyödyntää korkeaa automaatiotasoa sekä muita edistyksellisiä teknologioita uudenlaisen tunnesiteen rakentamiseksi auton ja sen kuljettajan välille. Auton Yui-nimeä kantava tekoäly on suunniteltu oppimaan kuljettajalta ja tuottamaan siten voimakkaasti personoidun liikkuvuuskokemuksen.
/
Turvallista matkaa Toyota Safety Sense -turvavarustelu sisältää valikoiman aktiivisia turvallisuusjärjestelmiä, jotka on suunniteltu turvaamaan niin kuljettajan, matkustajien kuin muiden tiellä liikkujien matkanteko.
/
Pysy yhteydessä Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat.
/
Tunne vapaus Täyssähköinen i-RIDE-konseptiauto on kuin kotonaan kaupunkien ruuhkaisilla ja kapeilla kaduilla. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla moottoripyörän ketteryyden ja henkilöauton turvallisuuden.
Yli esteiden

Vaihtoehtoisen energianlähteen löytämisen tarve fossiilisille polttoaineille on ilmiselvä ja todellinen. Me Toyotalla uskomme, että vety on suunta tulevaisuuteen. Voimme saavuttaa huomattavia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia etuja suuntautumalla sekä hiilidioksidivapaaseen vetypolttoaineeseen että kierrätettäviin energialähteisiin. Nämä ratkaisut ovat tärkeä osa Toyotan pitkän tähtäimen Environmental Vision 2050 -ohjelmaa. Haluamme löytää tasapainon luonnon ja yhteiskunnan välille.

/
Kohti uudenlaista joukkoliikennettä Polttokennobussin käyttövoimana toimii puhdas, uusiutuva vety, ja se on esimerkki siitä, mihin tulevaisuudessa voidaan päästä. Kyse ei ole enää vain liikkumisesta paikasta toiseen, vaan liikkumisesta edistyneellä, kestävällä, vastuullisella ja kaikkien saatavilla olevalla tavalla. Tavalla, jossa ainoa sivutuote on vesi.
/
Kohti uudenlaisia kaupunkeja Tarunhohtoisen Fuji-tulivuoren kupeeseen rakentuu kokeellinen Woven City -minikaupunki. Asukkaat, itseohjautuvat autot ja robotit elävät sulassa sovussa kaupungissa, joka käyttää energianlähteenään vetyä ja hyödyntää Toyotan polttokennoteknologiaa.
/
Kohti uudenlaista liiketoimintaa Hotelli, vähittäismyymälä tai kenties kimppakyyti? e-Palette edustaa visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnasta. Se on täysin lähipäästötön ja muunneltava kulkuneuvo, ja sen avulla voit viedä palvelusi ihmisten luokse.
/
Kohti parempaa yhteiskuntaa  Huippuunsa hiottu vetyteknologia ei tuota lainkaan lähipäästöjä, mutta kehitys ei pysähdy tähän. Mirain kaltaiset polttokennoautot ovat vasta alku matkallamme. Vetyä hyödynnetään jo niin maalla kuin merelläkin mm. polttokennotrukeissa, raskaassa kalustossa, polttokennobusseissa sekä maailman merillä seilaavalla ainutlaatuisella Energy Observer -aluksella, joka tuottaa oman energiansa.
Lue lisää sähköistymisestä

Tutustu