Mitä kovemmat olosuhteet, sen parempi

Dakar Rally vaatii ainutlaatuista kestävyyttä

Toyota - 40 vuotta Dakar-menestystä

Poikkeuksellisen maaston ja uskomattoman vauhdin vuoksi Dakarin voitto vaatii paljon muutakin kuin vain nopeutta: myös kestävyys, laatu ja luotettavuus ovat olennaisia. Näissä äärimmäisissä olosuhteissa kaikki alkaa luottamuksesta, ja legendaarinen kestävyys on tehnyt Toyotasta hyvin monen kilpailijan luottomerkin. Nasser Al-Attiyah todisti Toyota Hiluxin kestävyyden voittamalla Dakar-rallin vuonna 2019.

Toyota vuoden 2020 Dakarissa

Kaksi viikkoa, 12 etappia ja yli 5 000 kilometriä äärimmäistä maastoa. TOYOTA GAZOO Racingin ja Hiluxin kyvyt olivat jälleen esillä menestyksekkään Dakar Rallyn päätteeksi, pitäen sisällään Nasser Al-Attiyahin ja Matthieu Baumelin toisen sijan, sekä neljän Hiluxin sijoittumisen kymmenen parhaan joukkoon. Tiimit tavoittelevat entistä parempaa tulosta ensi vuonna.

Päivittäinen video

2020 Dakarin kohokohdat

Päivittäinen video

Dakarin sykkeessä

“Jatkamme entistä parempien
autojen tekemistä kulkemalla erilaisilla
teillä ja maastoissa ympäri maailmaa."
Akio Toyoda

Huippuunsa viritetyt Dakar off-roaderit
Toyota Hilux Dakar
Supertuotantoautojen luokka
  • Keskelle sijoitettu V8-moottori
  • Itsenäisesti toimiva takajousitus
  • Neliveto
Toyota Land Cruiser Dakar
Tuotantoautojen luokka
  • V8-dieselmoottori
  • Neliveto
  • 300 hv tehoa ja 800 Nm vääntöä

Löydä seuraava seikkailusi

Tutustu Hilux-mallistoon

Pysäyttämätön Land Cruiser

Tutustu Land Cruiseriin

Lisää Toyotasta

TOYOTA GAZOO Racing vuoden 2020 World Rally Championship -sarjassa TOYOTA GAZOO Racing vuoden 2020 World Rally Championship -sarjassa Toyota haastaa WRC-sarjan kärkipaikat kolmen entistä nopeamman ja kehittyneemmän Yaris WRC-auton avulla. Myös kuljettajat ja kartturit ovat huippuluokkaa, joten tuloksia sopii odottaa. TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing Toyota on ollut tärkeä osa autourheiluhistoriaa jo seitsemällä vuosikymmenellä. Nykyisin Toyotan autourheilulla on yksi yhdistävä tunnus: TOYOTA GAZOO Racing. Toyotan moottoriurheiluhistoria alkaa vuodesta 1957 Toyotan moottoriurheiluhistoria alkaa vuodesta 1957 Toyotan tarina moottoriurheilussa alkaa Australian Ympäri -rallista vuonna 1957. Siitä jälkeen Toyota on kilpaillut moottoriurheilun korkeimmissa luokissa mitä erilaisimmissa kilpailuissa. Hyvää joulua - yhteisesti ja yhdessä Hyvää joulua - yhteisesti ja yhdessä Tänä jouluna lahjoitamme Toyotan joulutervehdysvarat Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnan tukemiseen. Vuodesta 2009 toimineen järjestön tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle tasa-arvoinen mahdollisuus hyvään arkeen.