WINNING IS ONLY THE START OF OUR RACE

After a remarkable hat-trick of Le Mans 24 Hours wins, the legendary TS050 HYBRID is making way for its successor, the GR010 HYBRID, leaving a glorious trail of records, including the fastest ever lap at Le Mans.

More excitement, more challenges, more fun. Always reshaping and rebuilding to break the mould, in a never-ending pursuit to improve our hybrid technology.

Because the toughest challenges are those that drive us forward.

GR Super Sport

Hyperhybridiauto on kehityksessä ja se on saanut inspiraatiota Le Mansin voiton tuoneesta teknologiasta tunteidesi herättämiseen.

GR Supra Concept -video

Äärimmäistä voimaa ja ympäristöystävällistä suorituskykyä

Toyotan Le Mansissa 2018, 2019 ja 2020 saavuttamien voittojen myötä seuraavan sukupolven GR Super Sport -konseptiauton hybriditekniikka on todella testattu kilpaolosuhteissa. Nyt, kun sen tekniikka on todistettu äärimmillään, aloitamme uuden haasteen. Tavoitteenamme on kehittää aktiivisista kilpa-autoista jännittävämpiä urheiluautoja. Huolimatta sähkö- ja digitekniikan muutoksista tulevina vuosina, olemme täysin sitoutuneita valmistamaan autoja, joita rakastat ajaa. Maaliviiva on myös alku - tulevaisuuden tuotannollemme.

/
Voimalinjan tekniset tiedot
Suorasuihkutettu tuplaturbo V6-moottori
2 400 -kuutiota
Kokonaisteho: 735 kW / 1000 hv (Moottori + Hybridimoottori)
Toyota Hybrid System – Racing (THS-R)
Miksi hybridi?
Hybridi säilyttää asemansa

Uskomaton TS050 HYBRID tuottaa huiman nopeuden erittäin polttoainetaloudellisesti.

/
/
Moottori:
2,4-litrainen suorasuihkutteinen V6 tuplaturbomoottori
/
Hybridijärjestelmä:
Toyota Hybrid System - Racing (THS-R)
/
Huippunopeus:
Yli 330 km/h
/
Akku:
Erikoiskevyt litium-ioni suurtehoakku

“Olen hyvin varma siitä,
että autoistamme on iloa
seuraavan sadan vuoden ajan”
Akio Toyoda

Radan haasteet
hyödyntävät maantieajoa

Rajoitteet auttavat oppimaan. Energian talteenotosta akkujen jäähdytykseen ja koon pienentämiseen WEC-sarja auttaa ratkaisevasti Toyotaa hybridiautomalliston kehitystyössä.

/
Driven: Mike Conwayn tarina

Mike Conwayn tarina on kertomus intohimosta, sitoutumisesta, uhrauksista ja takaiskuista. Se on tarina rajojen venyttämisestä äärimmilleen.

Tutustu tiimiin

Monikansallinen tiimimme, jolla on runsaasti kokemusta moottoriuheilusta ympäri maailmaa.

Kuljettaja 1
Auto: #7

Kuljettaja: Mike Conway
Maa: Iso-Britannia 
Parhaat saavutukset: Voitot Monacon, Macaun ja Long Beachin radoilla sekä 2019-2020 World Endurance Championship -mestaruus

Kuljettaja 1
Auto: #8

Kuljettaja: Sébastien Buemi
Maa: Sveitsi
Parhaat saavutukset: 2014 ja 2018-2019 World Endurance Championship -mestaruudet

Kuljettaja 1
Auto: #7

Kuljettaja: Kamui Kobayashi
Maa: Japani
Parhaat saavutukset: F1-podiumsijoitus, 2017 Le Mans paalupaikan voitto ja 2019-2020 World Endurance Championship -mestaruus

Kuljettaja 1
Auto: #8

Kuljettaja: Kazuki Nakajima
Maa: Japani
Parhaat saavutukset: 2014 Le Mansin paalupaikka ja 2018-2019 World Endurance Championship -mestaruus

Kuljettaja 1
Auto: #7

Kuljettaja: José María López
Maa: Argentiina
Parhaat saavutukset: 2014, 2015 ja 2016 World Touring Car -mestaruudet sekä 2019-2020 Word Endurance Championship -mestaruus

/
Auto: #8

Kuljettaja: Brendon Hartley 
Maa: Uusi-Seelanti
Parhaat saavutukset: Kaksinkertainen World Endurance Championship -mestari ja 2017 Le Mansin 24 tunnin ajon voitto

2020-2021 WEC-kalenteri

Lue lisää:

Toyotan moottoriurheiluhistoria alkaa vuodesta 1957 Toyotan moottoriurheiluhistoria alkaa vuodesta 1957 Toyotan tarina moottoriurheilussa alkaa Australian Ympäri -rallista vuonna 1957. Siitä jälkeen Toyota on kilpaillut moottoriurheilun korkeimmissa luokissa mitä erilaisimmissa kilpailuissa. Mitä kovemmat olosuhteet, sen parempi - Toyota Dakar-rallissa. Mitä kovemmat olosuhteet, sen parempi - Toyota Dakar-rallissa. Dakarin voitto vaatii paljon muutakin kuin vain nopeutta: myös kestävyys, laatu ja luotettavuus ovat olennaisia. Toyota Hilux GR Sport Toyota Hilux GR Sport Uusi, TOYOTA GAZOO Racingin innoittama Hilux GR Sport -varustetaso asettuu Hilux-malliston huipulle. Uusi Corolla Cross Uusi Corolla Cross Tulossa: täysin uusi Corolla Cross Hybrid. Uusi crossover-malli täydentää Corolla-perheen. Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.