Toyota taas ykkösenä

Toyota valittiin maailman arvokkaimmaksi autobrändiksi myös vuonna 2017.

Toyota piti odotetusti asemansa maailman arvokkaimpana autobrändinä vuoden 2017 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands -vertailussa. Vertailun on toteuttanut markkinatutkimusyhtiö Kantar Millward Brown.

Toyotan brändin arvo on nyt 28,7 miljardia dollaria. Toyota jätti taakseen mitalisijoille yltäneet BMW:n ja Mercedes-Benzin. Maailman sadan arvostetuimman brändin joukkoon pääsi vain kuusi automerkkiä, joista Toyota oli siis arvostetuin.

Katso koko Interbrandin Best Global Brands 2017 -lista

Tutkimusjohtaja Peter Walshen mukaan Toyota nähdään laatumerkkinä, johon yksinkertaisesti luotetaan. Autoala muuttuu nopeasti, ja autovalmistajat etsivät jatkuvasti uusia tapoja sopeutua muuttuvaan maailmaan esimerkiksi uudenlaisten teknologioiden ja yhteistyöhankkeiden avulla. Walshe kertookin, että top 10:n joukkoon sijoittuvat autobrändit ovat investoineet todella vahvasti teknologiaan ja parhaiten menestyvät brändit mukautuvat asiakkaiden tarpeisiin.

Toyotan menestys tutkimuksessa on ollut vakuuttavaa. Se on ollut arvokkain autobrändi 10 vuonna 12:sta, jolloin tutkimusta on tehty.

Arvokkaimmat autobrändit 2017
1. Toyota 28,7 mrd dollaria
2. BMW 24,6 mrd dollaria
3. Mercedes-Benz 23,5 mrd dollaria
4. Ford 13,1 mrd dollaria
5. Honda 12,2 mrd dollaria
6. Nissan 11,3 mrd dollaria
7. Audi 9,4 mrd dollaria
8. Tesla 5,9 mrd dollaria
9. Land Rover 5,5 mrd dollaria
10. Porsche 5,1 mrd dollaria

Lue lisää Toyotan laadusta

Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Lue tästä Toyota-hybridiakuista, niiden roolista hybridijärjestelmässä, niiden kestävyydestä, materiaaleista, toimivuudesta Suomessa sekä huollettavuudesta. Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä.