Toyotan luotettavuus

Toyota ja Lexus kärkisijoilla neljä vuotta peräkkäin.

Toyota on säilyttänyt kärkiaseman Consumer Reports -kuluttajalehden luotettavuusluokituksissa
siitä asti, kun luokituksia on tehty.

Vuosittain julkaistava Consumer Reportsin luotettavuusluokitus osoittaa, että Toyotan Lexus- ja Toyota-merkit pitävät hallussaan kahta kärkisijaa jo neljättä vuotta peräkkäin.

Toyota Prius ja Lexus CT200h -hybridi saivat kumpikin 94 pistettä eli korkeimmat pisteet yli 300 mallista, joista Consumer Reports -lehden lukijat antoivat arvion.

Kaikki Lexus- ja Toyota-mallit vuoden 2016 Tacoma-avolava-autoa lukuun ottamatta saivat keskimääräistä paremmat luotettavuuspisteet. Toyota Tacoman päämarkkina-alue on Pohjois-Amerikka ja sitä ei ole saatavilla Suomessa.

Autonostajan raamattuna pidetty kyselytutkimus keskittyy ympäri maailmaa myytävien automerkkien yleiseen luotettavuuteen. Vaikka kyselyt aloitettiin vasta vuonna 2001, luotettavuutta koskevia tietoja tarkasteltiin edeltäneiden 20 vuoden ajalta, joten tätä nykyä Consumer Reportsin arvioissa on mukana yli 35 vuoden tiedot.

Lue lisää Toyotan laadusta

Toyota on laadukkain ja luotetuin Toyota on laadukkain ja luotetuin Laatu on kaiken tekemisemme keskipisteessä. Korkea laatu on Toyotan toimintatavan tärkein arvo ja päämäärä. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Me Toyotalla uskomme ihmisiin, koulutukseen ja oikeisiin työskentelytapoihin. Asetamme autoillemme korkeat tavoitteet ja pyrimme ylittämään ne. Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Sitoutumisemme laatuun ei pääty siihen, kun luovutamme auton asiakkaalle. Erilaisten seuranta- ja palvelujärjestelmien avulla varmistamme, että auto myös palvelee käyttäjäänsä erinomaisesti vuosia. Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Uutta ajoneuvoa kehittäessämme mietimme jo alkuvaiheessa, missä ja mitä ongelmakohtia voi ilmaantua. Ongelmien ennakoiminen ja tarvittavien ratkaisujen kehittäminen, on avain entistä parempien autojen valmistamiseen.