Toyotan luotettavuus

Toyota ja Lexus kärkisijoilla neljä vuotta peräkkäin.

Toyota on säilyttänyt kärkiaseman Consumer Reports -kuluttajalehden luotettavuusluokituksissa
siitä asti, kun luokituksia on tehty.

Vuosittain julkaistava Consumer Reportsin luotettavuusluokitus osoittaa, että Toyotan Lexus- ja Toyota-merkit pitävät hallussaan kahta kärkisijaa jo neljättä vuotta peräkkäin.

Toyota Prius ja Lexus CT200h -hybridi saivat kumpikin 94 pistettä eli korkeimmat pisteet yli 300 mallista, joista Consumer Reports -lehden lukijat antoivat arvion.

Kaikki Lexus- ja Toyota-mallit vuoden 2016 Tacoma-avolava-autoa lukuun ottamatta saivat keskimääräistä paremmat luotettavuuspisteet. Toyota Tacoman päämarkkina-alue on Pohjois-Amerikka ja sitä ei ole saatavilla Suomessa.

Autonostajan raamattuna pidetty kyselytutkimus keskittyy ympäri maailmaa myytävien automerkkien yleiseen luotettavuuteen. Vaikka kyselyt aloitettiin vasta vuonna 2001, luotettavuutta koskevia tietoja tarkasteltiin edeltäneiden 20 vuoden ajalta, joten tätä nykyä Consumer Reportsin arvioissa on mukana yli 35 vuoden tiedot.

Lue lisää Toyotan laadusta

Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Lue tästä Toyota-hybridiakuista, niiden roolista hybridijärjestelmässä, niiden kestävyydestä, materiaaleista, toimivuudesta Suomessa sekä huollettavuudesta. Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä.