Toyota - luotettavuudessa ylivoimainen

Toyota on hallinnut Trafin katsastustilastoja jo 12 vuotta

Tutkimukset osoittavat, että auton luotettavuus on suomalaiselle auton ostajalle kaikkein tärkein ominaisuus. Toyota-autoilija voikin myhäillä tyytyväisyydestä tutustuessaan Trafin uusimpiin katsastustilastoihin.

Suomen katsastuksiin perustuvan Trafi-tilaston mukaan Toyota on ylivoimaisesti vähävikaisin auto. Se on ollut luotettavuuslistan kärjessä jokaisena vuonna välillä 2002–2014. Lisäksi Toyotalla on eniten Top 10-sijoituksia. Toyota-malli on ollut TOP 10 -listalla 50 kertaa eli kymmenen parhaan automallin joukossa on keskimäärin neljä Toyotaa. Seuraavaksi paras automerkki on päässyt kymmenen parhaan yhteensä vain 20 kertaa ja kolmas 13 kertaa!

Tutkimusten mukaan muita suomalaisten arvostamia vahvuuksia ovat auton turvallisuus ja edulliset käyttökulut. Nämäkin ovat perinteisesti Toyotan vahvoja ominaisuuksia.

Laatua läpi koko malliston

Toyotan malleista erityisesti Corolla ja sen perinteen jatkaja Auris menestyivät. Ne olivat joka ikinen vuosi vähävikaisuustilaston kärjessä! Huippuryhmään pääsivät tuloksillaan myös Avensis, Yaris sekä RAV4.

Käy katsomassa kattavammat vikatilastot Trafin sivuilta.

Top 10 -sijoitukset 2002 – 2014
1. Toyota 50
2. Audi 20
3. Volkswagen 13
4. Honda 10
5. Volvo 7

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi perustettiin yhdistämällä Ajoneuvohallintokeskus AKE, Ilmailuhallinto, Rautatievirasto sekä Merenkulkulaitoksen meriturvallisuustoiminnot. Viraston tehtävänä on kehittää liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä sekä vastata liikennejärjestelmään liittyvistä viranomaistehtävistä.

Lue lisää Toyotan laadusta

Toyota on maailman arvokkain autobrändi jo neljättä vuotta peräkkäin. Toyota on maailman arvokkain autobrändi jo neljättä vuotta peräkkäin. Toyota on nostanut sijoitustaan maailman arvokkaimpien brändien listalla. Toyota on neljättä vuotta peräkkäin maailman arvokkain autobrändi, mutta maailman kaikkien brändien listalla Toyota on noussut sijalle kuusi. Noin 49 miljardin dollarin markkina-arvolla Toyotan sijoitus parantui kaksi sijaa eli kuudenneksi. Dollareissa yrityksen brändiarvo nousi edellisvuoteen verrattuna 16 %. Toyota-merkkihuolto ylivoimainen Tekniikan Maailman testissä. Toyota-merkkihuolto ylivoimainen Tekniikan Maailman testissä. Tekniikan Maailma vertailee säännöllisesti merkkihuoltojen ja ”yleishuoltojen” laatutasoa. Uusin vertailu löytyy numerosta 11/2015. Tulokset ovat lehden mielestä musertavia. Merkkihuollot olivat ylivertaisia tarjolla olleisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Erityisen hyvin menestyi Toyotan merkkihuolto. Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2019). Toyota oli maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa sijalla 7. Lisäksi Toyota on vuoden 2019 tutkimuksen mukaan maailman arvokkain autobrändi. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Me Toyotalla uskomme ihmisiin, koulutukseen ja oikeisiin työskentelytapoihin. Asetamme autoillemme korkeat tavoitteet ja pyrimme ylittämään ne.