10 syytä, miksi Toyota Hilux valloittaa maailmaa.

Miksi Toyota Hilux on hehkutuksen arvoinen? Hilux on auto, joka selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Monikaan menopeli ei ole käynyt tulivuoren päällä eikä moni auto ole saanut tulikastetta Dakar-rallissa. Hilux on selvinnyt kaikista sille asetetuista haasteista loistavasti ja kuskit ympäri maailman luottavat sen ilmiömäiseen kestävyyteen. Tässä kymmenen silmäystä tämän voimanpesän maailmanvalloitukseen.

/
1. Edes Top Gear ei onnistunut nujertamaan Hiluxia Viimeisetkin vastaväitteet Hiluxin uskomattomasta kestävyydestä murskattiin totaalisesti marraskuun 23 päivänä vuonna 2003. Top Gear –toimittajat yrittivät tuhota Hiluxin rajuin keinoin. Auto upotettiin veteen, se sytytettiin palamaan, sen päälle pudotettiin matkailuvaunu ja auto pudotettiin kerrostalon katolta. Hilux pysyi toimintakuntoisena! Kohu ihmeauton ympärillä vain yltyi ja maine maailman kestävimpänä autona vahvistui.
/
2. Maailman ensimmäinen auto magneettisella Pohjoisnavalla Toyota Hilux oli ensimmäinen auto, joka ajettiin magneettiselle Pohjoisnavalle. Ratin takana oli Top Gear –ohjelman toimittaja Jeremy Clarkson.
/
3. Hilux haastoi tulivuoren ja voitti! Kolme vuotta myöhemmin vuonna 2010 Top Gear –toimittaja James May ajoi Hiluxin lepovaiheessa olevan tulivuoren huipulle viedäkseen sinne tiedemiesten tarvitsemia tutkimusvälineitä. Miltei saman tien tulivuori alkoi purkautua ja syöksi valtavan tuhkapilven lähes 10 km korkeuteen.
/
4. Nyt se on virallista. Hiluxin lavalle mahtuu kolme kamelia!
/
5. Etelänapa oli helppo juttu Hiluxille ei riittänyt magneettisen Pohjoisnavan valloitus. Vuonna 2010 lentopetrolia hyödyntävät Hiluxit taittoivat huikean 9 500 km matkan ilman pienintäkään teknistä ongelmaa.
/
6. Hilux auttoi rikkomaan ruohonleikkureiden nopeusennätyksen Vuonna 2010 joukko leikkimielisiä vauhtiveikkoja halusi Project Runningbladen avulla rikkoa ruohonleikkureiden maanopeusennätyksen. Hilux oli ryhmän huoltoauto. Joukkue, jota johti ennätysajoneuvon kuljettaja Don Wales, halusi rikkoa Bob Clevelandin Salt Laken suola-aavikolla vuonna 2006 ajaman 80,792 mph ennätyksen. Se onnistui ja uusi ennätys on nyt 87,887 mph eli 140.619 km/h.
/
7. Kyllä onnistuu! Tilannekuva vahvasti tuunatun Hiluxin suorituksesta äskeisessä Northern Lights tour of Norway tapahtumassa. Hetkittäin pakkaslukemat laskivat jopa -25 asteeseen.
/
8. Hilux - eläinten pelastajana Aylesburyssä sijaitseva hyväntekeväisyyteen perustuva Tiggywinkles on maailman suurin ja vilkkain villieläimille tarkoitettu sairaala. Sen käytössä on Hilux Double Cab Invincible, jota käytetään sairaiden, loukkaantuneiden tai orvoksi jääneiden villieläinten pelastamiseen. Hilux Double Cab kuljettaa Tiggywinklesin pelastusryhmiä ympäri maata ja sen avulla on mahdollista saavuttaa syrjäisimmätkin kolkat.
/
9. Kakkossija yhdessä maailman kovimmista ralleista Ralliautoilija Giniel De Villiers saavutti toisen sijan kovuudestaan tunnetussa Dakar-rallissa vuonna 2013 ja kolmossijan vuonna 2012.
/
10. Hilux pelasti rekan! Viime talvena Hilux auttoi itseään viisi kertaa painavamman rekan pulasta. Rekka oli juuttunut jäiseen osaan tiestä. Lue lisää ja tutustu koko Hilux- tarinaan tästä.

Lue lisää

Toyota talvikuntotesti Toyota talvikuntotesti Ei siitä mihinkään pääse. Päivät käyvät yhä pimeämmiksi ja kylmemmiksi. Talvi on tulossa. Se tuo sekä sinulle että autollesi monia uusia haasteita. Tarkasta muutama tärkeä kohde ja Toyotasi on valmis talven haasteisiin. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Lähdimme seikkailuun yhdessä valokuvaaja Johan Lolosin kanssa apunamme Toyotan nelivedot Hilux ja Land Cruiser. Viisi huikeaa Land Cruiser -seikkailua Viisi huikeaa Land Cruiser -seikkailua Äärimmäisen luotettavuutensa ansiosta Toyota Land Cruiserilla on monien sydämessä aivan erityinen asema. Esittelemme sinulle muutamia seikkailuja ja saavutuksia, joiden ansiosta Land Cruiser on lunastanut itselleen paikan autoilun historiassa. Valitse itse varmuus Valitse itse varmuus Tutustu tosielämän Toyota-tarinoihin. Huomaat, että Toyota on valmis, minne ikinä haluatkin mennä.