Passiiviset turvallisuustekijät

Toyotan turvaratkaisut suojelevat sinua onnettomuustilanteessa

Kutsumme passiivisiksi turvallisuustekijöiksi niitä ratkaisuja, jotka estävät onnettomuuksia tai vähentävät loukkaantumisvaaraa.

Johtavaa osaamista

Voidaksemme kuulua maailman johtaviin yrityksiin ajoneuvojen turvallisuusasioissa perustimme jo vuonna 1995 Global Outstanding Assessment (GOA) –yhteisön. Sen puitteissa arvioimme ja hyödynnämme säännöllisesti parhaita turvallisuutta edistäviä ratkaisuja, jotta voisimme täyttää ja ylittää kansainväliset turvallisuusstandardit ja -määräykset.

/
Mistä kaikki alkoi

Olemme tutkineet ja työskennelleet passiiviseen turvallisuuteen liittyvien asioiden parissa törmäystestilaboratorion ja Turvallisuuden edistämisyksikön johdolla jo vuodesta 1966 alkaen.

Ymmärtääksemme täysin yhteentörmäyksissä matkustajiin ja jalankulkijoihin kohdistuvat valtavat voimat teemme tutkimuslaitoksissamme jatkuvaa ympärivuotista työtä.

/
Virtuaalista todellisuutta

Pysyäksemme turvallisuuskehityksen kärjessä olemme kehittäneet ihmistä muistuttavien virtuaalisten hahmojen perheen. Kutsumme sitä nimellä THUMS. Jo vuodesta 1997 olemme voineet niiden avulla analysoida vammoja paljon tavallisia törmäystestinukkeja tarkemmin. Saamme tietoa jopa nivelside, jänne-ja lihastasolta sekä ihovaurioista. THUMSimme ovat lähes inhimillisiä! Viimeisin vuonna 2012 kehittämämme THUMS-versio rakentuu yli miljoonasta komponentista.

Keräämme ja hyödynnämme tietoa myös tosielämän onnettomuuksista voidaksemme parantaa keskeisiä kokoonpanoja ja varusteita kuten törmäysenergiaa hallitusti vaimentava korirakenne, turvatyynyt, turvavyöt ja niskavammoja torjuva istuinrakenne.

Lue lisää:

Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Kaizen-periaate tähtää laadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan. Siksi Toyota-laatu on omaa luokkaansa. Varaa Toyota-vauriotarkastus helposti. Varaa Toyota-vauriotarkastus helposti. Kun autosi on kokenut kolhuja, varaa Toyota-vauriotarkastus täältä nopeasti ja helposti. Voit valita ajan ja paikan sinulle parhaiten sopivaksi. Toyota Yaris sai täydet viisi tähteä Euro NCAP 2017 -törmäystesteissä. Toyota Yaris sai täydet viisi tähteä Euro NCAP 2017 -törmäystesteissä. Toyotalle auton turvallisuus on ollut suunnittelussa ensisijaista. Tärkeät turvavarusteet kuuluvat jo vakiovarusteluun. Siksi uusi Yaris sai täydet viisi tähteä kuten kahdessa edellisessäkin testissä. Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Täältä löydät toimintaohjeet mm. kolariin, eläinkolariin, ilkivaltatapauksiin sekä lasivahinkoihin.