Löydä jälleenmyyjäsi
Ota yhteyttä Toyotaan
Tilaa Toyota-uutiskirje
MyToyota

Ympäristö

360° lähestyminen kohti nollapäästöjä

Olemme useiden vuosien ajan tehneet paljon töitä vähentääksemme automalliemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Vuonna 1997 esitellyn ensimmäisen hybridimallimme, Toyota Priuksen myötä saavutimme tärkeän virstanpylvään. Siitä lähtien olemme olleet autoalan johtoasemassa hybridi-, pistokehybridi- ja polttokennoautojen kehitystyössä.

Ei pelkästään automme

Ympäristötavoitteidemme saavuttamiseen liittyy muutakin kuin vain valmistamamme autot. Alkaen kestävää kehitystä tukevien tehtaiden rakennuksesta, päätyen autojen kierrätettävyyteen ja metsien istutukseen: olemme aktiivisia aloitteentekijöitä ympäristömme parantamisessa.

Lähestymistapamme ympäristöön

Haluamme saavuttaa päästöttömän ja jätteettömän tulevaisuuden. Siksi olemme ottaneet avarakatseisen, ns. 360° lähestymistavan vähentääksemme kaikkien toimintamuotojemme ympäristölle aiheuttamia vaikutuksia.

Tuotantoautojemme aiheuttamien haitallisten päästöjen vähentämisen ohella työskentelemme väsymättä näillä alueilla:
  • Luonnonvarojen käytön minimointi autotuotannossa
  • Kierrätysmäärien maksimointi
  • Uudelleenkäytettävien ja kunnostettujen osien määrän kasvattaminen
  • Ympäristöön jättämämme jalanjäljen pienentäminen kaikissa toiminnoissamme
  • Yhteistyö paikallisten yhteiskuntien kanssa, jotta niitä ympäröivä luonnon monimuotoisuus ja ympäristön laadukkuus paranee

Lisää tästä aiheesta

Kohti puhdasta ja kestävää tulevaisuutta Kohti puhdasta ja kestävää tulevaisuutta Me Toyotalla uskomme, että vety on suunta tulevaisuuteen. Vedyn avulla tuotetaan jo nyt energiaa koteihimme ja rakennuksiimme, ja se tarjoaa oivallisen vaihtoehdon myös autoteollisuuden tarpeisiin. Voimme saavuttaa huomattavia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia etuja suuntautumalla sekä hiilidioksidivapaaseen vetypolttoaineeseen että kierrätettäviin energialähteisiin. Nämä ratkaisut ovat tärkeä osa Toyotan pitkän tähtäimen Environmental Vision 2050 -ohjelmaa Tietoisuuden lisääminen Tietoisuuden lisääminen Toyota haluaa muuttaa ympäristötietämyksensä näkyviksi aloitteiksi, joilla vastaamme luonnossa kohtaamiimme haasteisiin. Tutustu toimiin, joilla haluamme nostaa ympäristöasiat henkilöstömme, paikallisten yhteisöjen ja koko maailman tietoisuuteen. Luonnon monimuotoisuus Luonnon monimuotoisuus Halu säilyttää elämän monimuotoisuus on yksi Toyotan ensisijaisista tavoitteista. Investoimme sekä aikaa että pääomaa säilyttääksemme planeettamme monipuolisen ja kauniin kasvi- ja eläinkunnan. Ajatukset tulevaisuudessa Ajatukset tulevaisuudessa “Jätetään lapsillemme parempi maailma” ei ole tyhjä lupaus Toyotalle. Se on käyttövoima, joka kannustaa meitä luovuuteen, yhteistyöhön, esteiden murtamiseen sekä tarjoamaan oman panoksemme kestävään kehitykseen.