Löydä jälleenmyyjäsi
Ota yhteyttä Toyotaan
Tilaa Toyota-uutiskirje
MyToyota

Ympäristö

360° lähestyminen kohti nollapäästöjä

Olemme useiden vuosien ajan tehneet paljon töitä vähentääksemme automalliemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Vuonna 1997 esitellyn ensimmäisen hybridimallimme, Toyota Priuksen myötä saavutimme tärkeän virstanpylvään. Siitä lähtien olemme olleet autoalan johtoasemassa hybridi-, pistokehybridi- ja polttokennoautojen kehitystyössä.

Ei pelkästään automme

Ympäristötavoitteidemme saavuttamiseen liittyy muutakin kuin vain valmistamamme autot. Alkaen kestävää kehitystä tukevien tehtaiden rakennuksesta, päätyen autojen kierrätettävyyteen ja metsien istutukseen: olemme aktiivisia aloitteentekijöitä ympäristömme parantamisessa.

Lähestymistapamme ympäristöön

Haluamme saavuttaa päästöttömän ja jätteettömän tulevaisuuden. Siksi olemme ottaneet avarakatseisen, ns. 360° lähestymistavan vähentääksemme kaikkien toimintamuotojemme ympäristölle aiheuttamia vaikutuksia.

Tuotantoautojemme aiheuttamien haitallisten päästöjen vähentämisen ohella työskentelemme väsymättä näillä alueilla:
  • Luonnonvarojen käytön minimointi autotuotannossa
  • Kierrätysmäärien maksimointi
  • Uudelleenkäytettävien ja kunnostettujen osien määrän kasvattaminen
  • Ympäristöön jättämämme jalanjäljen pienentäminen kaikissa toiminnoissamme
  • Yhteistyö paikallisten yhteiskuntien kanssa, jotta niitä ympäröivä luonnon monimuotoisuus ja ympäristön laadukkuus paranee

Lisää tästä aiheesta

Bensiini- ja dieselmoottorit Bensiini- ja dieselmoottorit Samaan aikaan, kun kehitämme uusia vaihtoehtoisia moottoreita ja voimalähteitä, investoimme myös perinteisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin tehdäksemme niistä entistä puhtaampia ja tehokkaampia. Aja puhtaammin ja turvallisemmin Aja puhtaammin ja turvallisemmin Voimme kaikki vaikuttaa ajotavallamme sekä päästömääriin että polttoaineenkulutukseen. Toyotalla on tarjota sinulle koko joukko vihjeitä ja ohjeita riippumatta siitä, ajatko hybridillä tai tavallisella autolla. Toyota näyttää tietä vähäpäästöiseen tulevaisuuteen Toyota näyttää tietä vähäpäästöiseen tulevaisuuteen Vallankumouksellinen Toyota Mirai on saapunut. Polttokennoratkaisunsa avulla se vie maailmaa kohti pienempien päästöjen aikakautta. Toyota Prius Plug-in testattiin tosielämässä. Toyota Prius Plug-in testattiin tosielämässä. Ennen kuin Toyota toi Prius Plug-in-mallit markkinoille, testasimme niitä kolmen vuoden ajan 200 eurooppalaisen autoilijan kanssa. Tutustu tuloksiin.