1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
Toyota palvelee

Lähde mukaan matkallemme nollapäästöjäkin pidemmälle

Toyota – Beyond Zero

Lähde mukaan matkallemme kohti nollapäästöjä ja vieläkin pidemmälle. Maailman ensimmäisen sarjavalmisteisen hybridiauton, Priuksen, esitteleminen jo lähes 25 vuotta sitten edusti merkittävää askelta matkallamme, jota olemme taittaneet määrätietoisesti. Matkan varrella olemme esitelleet itselataavien hybridien lisäksi ladattavia hybridejä, täyssähköautoja ja vetykäyttöisen polttokennoauton. Määränpäämme ei ole nolla - se on vain yksi piste matkallamme kohti nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana?

Nollapäästöjä pidemmälle

Asetimme tavoitteen nollapäästöistä jo yli 20 vuotta sitten. Ensimmäinen askel matkallamme oli maailman ensimmäisen massatuotetun hybridiauton, Priuksen, esitteleminen. Siitä lähtien olemme pyrkineet määrätietoisesti eteenpäin, ja matka jatkuu. Haluamme tarjota jokaiselle juuri oikean teknologian oikealla hetkellä. Sähköistymisen edelläkävijänä tuomme hybridien ja polttokennoauton rinnalle lisää sähköistettyjä vaihtoetoja saataville: esittelemme 15 uutta täyssähköautoa vuoteen 2025 mennessä.

 • Toyotan hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä

  Toyotan täyshybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 18 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyota on ylivoimaisesti suosituin hybridivalmistaja myös Suomessa. 

 • Ladattava hybridi: parhaat palat molemmista maailmoista

  Toyotan ladattavalla hybridiautolla voit nauttia sekä hiljaisesta ja lähipäästöttömästä täyssähköajosta päivittäisessä ajossa että huolettomista kilometreistä tehokkaalla ja taloudellisella itselataavalla hybridillä.

   

 • Hiljaista ja lähipäästötöntä ajoa täyssähköautolla

  Uuden sukupolven lähipäästöttömät täyssähköautomme nostavat ajamisen mukavuuden ja nautinnon uudelle tasolle. Sähkömoottori tuottaa äänetöntä ja hienostunutta voimaa, ja auton lataaminen on helppoa ja vaivatonta.

 • Vetykäyttöinen polttokennoauto - päästöt puhdasta vettä

  Pitkän innovaatioperinteen pohjalle rakentuvan Mirain ainoat päästöt ovat puhdasta vettä. Vetykäyttöisen Mirain täyteen tankkaaminen kestää vain muutaman minuutin, minkä jälkeen voit nauttia jopa 650 kilometrin lähipäästöttömästä ja hiljaisesta toimintamatkasta.

Riko rajoja

Toyotan innovaatiot ovat helpottaneet ihmisten elämää jo yli 85 vuoden ajan. Nyt olemme asettaneet itsellemme päämääristä suurimman: tahdomme mahdollistaa liikkumisen vapauden koko ihmiskunnalle.

 • Vapaus nauttia matkasta

  Täyssähköinen i-RIDE-konseptiauto on suunniteltu erityisesti pyörätuolia käyttäville. Esteettömän sisäänpääsyn ja ainutlaatuisen istuinten asettelun lisäksi auton ohjaus sauvaohjaimella mahdollistaa ajamisen vapauden laajalle käyttäjäjoukolle.

 • Kevennä viimeisen kilometrin kuormaa

  Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset Walking Area -sähkökulkuneuvot on suunniteltu ketteriksi liikkumisvälineiksi kaupunkeihin. Niiden avulla on helppo taittaa kulloisenkin reitin viimeinen osuus.

 • Vapaus kilpailla

  Me uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan ihmiset vain ovat vapaita liikkumaan. Toyota toimii olympialaisten ja paralympialaisten maailmanlaajuisena yhteistyökumppanina, koska tahdomme innostaa ihmisiä eteenpäin – yli maaliviivan ja yli mahdottoman.

 • Vapaus kaikille

  APM (Asseccible People Mover) on kehitetty esteettömäksi liikkumisvälineeksi kuljettamaan ihmisiä Tokion olympia- ja paralympiakisojen tapahtumapaikkojen välillä.

Yli odotusten

Mitä tarkoitamme sanoessamme matkaavamme nollapäästöjäkin pidemmälle? Haluamme tarjota ikimuistoisia kokemuksia kaikille niin autossa, liikkeissämme kuin verkossakin. Haluamme tehdä maailmasta turvallisemman edistyneiden teknologioidemme avulla. Haluamme tarjota luotettavia autoja ja juuri sinulle oikeita palveluja. Haluamme ylittää odotuksesi.

 • Koe tunneside sinun ja autosi väillä

  LQ-konseptiauto hyödyntää korkeaa automaatiotasoa sekä muita edistyksellisiä teknologioita uudenlaisen tunnesiteen rakentamiseksi auton ja sen kuljettajan välille. 

 • Turvallista matkaa

  Toyota Safety Sense -turvavarustelu sisältää valikoiman aktiivisia turvallisuusjärjestelmiä, jotka on suunniteltu turvaamaan niin kuljettajan, matkustajien kuin muiden tiellä liikkujien matkanteko.

 • Pysy yhteydessä

  Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat.

 • Tunne vapaus

  Täyssähköinen i-RIDE-konseptiauto on kuin kotonaan kaupunkien ruuhkaisilla ja kapeilla kaduilla. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla moottoripyörän ketteryyden ja henkilöauton turvallisuuden.

Yli esteiden

Vaihtoehtoisen energianlähteen löytämisen tarve fossiilisille polttoaineille on ilmiselvä ja todellinen. Me Toyotalla uskomme, että vety on suunta tulevaisuuteen. Voimme saavuttaa huomattavia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia etuja suuntautumalla sekä hiilidioksidivapaaseen vetypolttoaineeseen että kierrätettäviin energialähteisiin. Nämä ratkaisut ovat tärkeä osa Toyotan pitkän tähtäimen Environmental Vision 2050 -ohjelmaa. Haluamme löytää tasapainon luonnon ja yhteiskunnan välille.

 • Kohti uudenlaista joukkoliikennettä

  Polttokennobussin käyttövoimana toimii puhdas, uusiutuva vety, ja se on esimerkki siitä, mihin tulevaisuudessa voidaan päästä. Kyse ei ole enää vain liikkumisesta paikasta toiseen, vaan liikkumisesta edistyneellä, kestävällä, vastuullisella ja kaikkien saatavilla olevalla tavalla. Tavalla, jossa ainoa sivutuote on vesi.

 • Kohti uudenlaisia kaupunkeja

  Tarunhohtoisen Fuji-tulivuoren kupeeseen rakentuu kokeellinen Woven City -minikaupunki. Asukkaat, itseohjautuvat autot ja robotit elävät sulassa sovussa kaupungissa, joka käyttää energianlähteenään vetyä ja hyödyntää Toyotan polttokennoteknologiaa.

 • Kohti uudenlaista liiketoimintaa

  Hotelli, vähittäismyymälä tai kenties kimppakyyti? e-Palette edustaa visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnasta. Se on täysin lähipäästötön ja muunneltava kulkuneuvo, ja sen avulla voit viedä palvelusi ihmisten luokse.

 • Kohti parempaa yhteiskuntaa

  Huippuunsa hiottu vetyteknologia ei tuota lainkaan lähipäästöjä, mutta kehitys ei pysähdy tähän. Mirain kaltaiset polttokennoautot ovat vasta alku matkallamme. Vetyä hyödynnetään jo niin maalla kuin merelläkin mm. polttokennotrukeissa, raskaassa kalustossa, polttokennobusseissa sekä maailman merillä seilaavalla ainutlaatuisella Energy Observer -aluksella, joka tuottaa oman energiansa.

Tutustu sähköistettyyn mallistoomme

Tutustu