1. Discover Toyota
  2. Start your impossible
  3. Videos
  4. Beautiful Movement
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä


URHEILIJAT    VIDEOT    LIIKKUVUUS

BEAUTIFUL MOVEMENT

Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta.

LIIKE TEKEE

MAHDOTTOMAN

MAHDOLLISEKSI

Liike on olennainen osa ihmisyyttä. Iso osa elämästämme riippuu liikkeestä ja liikkumisesta, ja silti ne voidaan viedä meiltä koska tahansa. Toyota uskoo, että se, mikä on mahdotonta tänään, voi olla mahdollista huomenna. Työskentelemme sen eteen mm. vapauttamalla ihmismielen täyden potentiaalin liikkeen ja liikkuvuuden kautta - jokaiselle. Me uskomme, että mitä enemmän ja vapaammin ihmiset liikkuvat ja tavoittelevat jokapäiväisiä unelmiaan, sitä enemmän koko ihmiskunta voi mennä eteenpäin - yhdessä.

Muutu ihmiseksi, joka voisit olla

KOHTI

MITALEJA

Kohti mahdotonta

Global Team Toyota -joukkueen urheilijat Cynthia Appiah ja Zebastian Modin eivät koskaan anna minkään tulla eteensä. He ovat selättäneet omat epäilyksensä ja stereotypiat tullakseen maailmanluokan urheilijoiksi ja nähdäkseen unelmiensa toteutuvan. He eivät koskaan lakanneet uskomasta. Älä sinäkään lakkaa.

LIIKKUMISEN

VAPAUS

KAIKILLE

Toyota rakentaa parempaa maailmaa liikkuvuuden avulla.

Me uskomme ihmisten täyden potentiaalin vapauttamiseen liikkeen voiman avulla. Olemme sitoutuneita auttamaan ihmisiä ympäri maailman ottamaan askeleita kohti unelmiaan liikkuvuusteknologian avulla. Olipa kyse sitten tanssista, kuten paraballerina Pollyanna Hopen tapauksessa, tai yksinkertaisesti siitä, että pystyt liikkumaan paremmin päivittäisessä elämässäsi, huolehdimme siitä, että pääset määränpäähäsi - oman mahdottomasi toteuttamiseksi.