1. Discover Toyota
  2. Start your impossible
  3. Videos
  4. Doors
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä


URHEILIJAT    VIDEOT    LIIKKUVUUS

DOORS

Rajojen rikkominen alkaa itseensä uskomisesta.

VAIKKA SE TUNTUISI MAHDOTTOMALLE

JATKA

ETEENPÄIN

Yksi asia yhdistää kenet tahansa meistä maailman huippu-urheilijoihin: mahdottomilta tuntuvien ovien avaaminen. Sinun tarvitsee vain uskoa itseesi. He uskoivat voivansa voittaa urheilussa. Sinä ehkä uskot muuttavasi maailmaa tieteen avulla. Tai ehkä tavoitteenasi on juosta elämäsi ensimmäinen puolimaraton? Minkä tahansa mahdottoman valitsetkin, sinä voit tehdä sen. Tarvitset vain rohkeutta ensimmäisen askeleen ottamiseen.

Yksi askel. Loputtomasti mahdollisuuksia.

UNELMANA

KULTA

Matka kohti olympiakultaa alkaa unelmasta.

Kukaan ei synny olympiaurheilijaksi. Janine Flock päätti tehdä omasta mahdottomastaan mahdollista. Hän näki mielessään itsensä edustamassa maataan koko muun maailman katsoessa. Sitten hän keräsi rohkeutta ja otti ensimmäisen askeleen. Usein aloittaminen saattaa tuntua koko matkan vaikeimmalle osuudelle. Mutta kun olemme keränneet tarvittavan rohkeuden, voimme tehdä mahdottomilta tuntuvista asioista totta.

KOHTI

PUHTAAMPAA

MAAILMAA.

Ympäristöystävällistä liikkuvuutta kaikille.

Toyota uskoo, että ovet kohti puhtaampaa maailmaa avautuvat liikkuvuuden kautta. Olemme suunnnitelleet vetyauto Mirain, polttokennobussi Soran ja sähkökäyttöisen e-Palette-auton, jotta voisit liikkua huoletta kohti omaa mahdotontasi.