1. Discover Toyota
  2. Toyota Gazoo Racing
  3. Rallitietäjä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Rallitietäjä 2022

Arvaa tiimimme sijoitukset ja voita upeita palkintoja
Rallikausi 2022 on käynnissä, ja TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimi on jälleen mestaruusjahdissa – tiimi puolustaa niin kuljettajien kuin valmistajien sarjankin maailmanmestaruutta tallipäällikkö Jari-Matti Latvalan johdolla. Tänä vuonna Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Esa-Pekka Lappi ja kalle Rovanperä kaasuttelevat maailman vaativimmilla pikataipaleilla uudella GR Yaris Rally1 -hybridikilpurilla. Arvaa tiimimme sijoitukset ja voita upeita TOYOTA GAZOO Racing -aiheisia tuotepalkintoja. Arvomme jokaisen osakilpailun jälkeen kolme voittajaa. Lisäksi kauden päätteeksi eniten oikein veikannut osallistuja palkitaan ainutlaatuisella TOYOTA GAZOO Racing -aiheisella palkinnolla.

Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy 
Korpivaarantie 1 
01451 Vantaa 
(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n työntekijät eivätkä tämän kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan arvaamalla Toyota-tiimin sijoitukset seuraavassa WRC-osakilpailussa toyota.fi/rallitietaja -sivustolla ja täyttämällä omat yhteystiedot. 

Rallituloksien arvaaminen päättyy rallien aloituspäivää edeltävänä päivänä klo 23.59. 

Seuraavaan kisaan osallistuminen avataan jälleen WRC-osakilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailun palkinnot ja palkintojen lunastaminen

Jokaisen osakilpailun jälkeen arvomme kyseisen osakilpailun tiimituloksia veikanneiden kesken yhden voittajan, joka saa TOYOTA GAZOO Racing -kellon (arvo n. 125 €) sekä yhden voittajan, joka saa TOYOTA GAZOO Racing -tuotepaketin (arvo n.55 €). 

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja. 

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä kilpailuun liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja. 

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity tähän yhteisöpalveluun. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.