Toyota C-HR

Aseta uusi standardi

Koko C-HR -mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden C-HR:n sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Rakenna ja tilaa C-HR

Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Toyota C-HR ei pyydä anteeksi olemassaoloaan. Anna C-HR:n viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja.
Itselataava suunnannäyttäjä

C-HR Hybridin särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Toyota C-HR tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä. Voit valita kahdesta tehokkaasta moottorista - 1.8 hybrid (122 hv) tai 2.0 hybrid, jonka 184 hevosvoiman tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle. Joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. C-HR:ssä on maailman edistyneimpiä turvallisuusjärjestelmiä, jotka helpottavat ajamistasi ja auttavat pitämään sinut ja matkustajasi turvassa. Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista.

Varusteina muun muuassa:
  • Toyota Safety Sense
  • 17-tuumaiset kevytmetallivanteet (5-tuplapuolaiset)
  • Peruutuskamera
  • Toyota Touch® 2 mediakeskus
  • 8" kosketusnäyttö
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
  • MyT Connected -palvelut
  • Adaptiivinen vakionopeussäädin (ACC)
Toyota Verkkokauppa C-HR.

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Active Edition 32 120,51 € 

(sis. toimituskulut 600€ + Hybridipaketti 990€).

Toyota Jousto kk-erä 291 €.

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 424,10 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 15 058 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,77 %. Luoton määrä 25 696,41 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 28 733,42 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Lisää tästä aiheesta

Yaris Cross Business Yaris Cross Business Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle kaikki katumaasturin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? Uusi Toyota Yaris Cross Uusi Toyota Yaris Cross Uusi Yaris Cross on nähnyt päivänvalon. Siinä yhdistyvät kompaktin hybridiauton ja täysverisen katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Yaris Crossin ennakkomyynti on nyt käynnistynyt ja auto on mahdollista tilata Toyota-jälleenmyyjältä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen arviolta lokakuussa, jolloin auto on koeajettavissa. Toyotan hyötyajoneuvot Toyotan hyötyajoneuvot Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä.