Toyota C-HR

Aseta uusi standardi

Koko C-HR -mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden C-HR:n sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Rakenna ja tilaa C-HR

Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Toyota C-HR ei pyydä anteeksi olemassaoloaan. Anna C-HR:n viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja.
Itselataava suunnannäyttäjä

C-HR Hybridin särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Toyota C-HR tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä. Voit valita kahdesta tehokkaasta moottorista - 1.8 hybrid (122 hv) tai 2.0 hybrid, jonka 184 hevosvoiman tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle. Joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. C-HR:ssä on maailman edistyneimpiä turvallisuusjärjestelmiä, jotka helpottavat ajamistasi ja auttavat pitämään sinut ja matkustajasi turvassa. Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista.

Varusteina muun muuassa:
  • Toyota Safety Sense
  • 17-tuumaiset kevytmetallivanteet (5-tuplapuolaiset)
  • Peruutuskamera
  • Toyota Touch® 2 mediakeskus
  • 8" kosketusnäyttö
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
  • MyT Connected -palvelut
  • Adaptiivinen vakionopeussäädin (ACC)
Toyota Verkkokauppa C-HR.

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Active Edition 32 368,86  € 

(sis. toimituskulut 600€ + talvirenkaat kevytmetallivantein  990 €)

Toyota Jousto kk-erä 293 €

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (6 473,77 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 15 178 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 3,76 %. Luoton määrä 25 895,09 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 28 950,96 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Lisää tästä aiheesta

Toyota WeThe15 WeThe15 WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Vahingon sattuessa Vahingon sattuessa Sattuiko Toyotallesi vahinko? Toyota Vakuutus tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan korvausten ratkaisun. Monissa tapauksissa voit saada apua ottamalla yhteyttä paikalliseen Toyota-korjaamoon, joka saattaa jo tuntea sekä sinut että autosi. Para School Day Para School Day Me Toyotalla uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Uskomme myös, että liikkumisen riemu kuuluu kaikille. Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani, ja toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä mm. Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa. Camry Hybrid Business Camry Hybrid Business Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.