Toyota C-HR

Aseta uusi standardi

Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Toyota C-HR ei pyydä anteeksi olemassaoloaan. Anna C-HR:n viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja.

Koko C-HR -mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden C-HR:n sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Itselataava suunnannäyttäjä

C-HR Hybridin särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Toyota C-HR tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä. Voit valita kahdesta tehokkaasta moottorista - 1.8 hybrid (122 hv) tai 2.0 hybrid, jonka 184 hevosvoiman tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle. Joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. C-HR:ssä on maailman edistyneimpiä turvallisuusjärjestelmiä, jotka helpottavat ajamistasi ja auttavat pitämään sinut ja matkustajasi turvassa. Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista.

Varusteina muun muuassa:
  • Toyota Safety Sense
  • 17-tuumaiset kevytmetallivanteet (5-tuplapuolaiset)
  • Peruutuskamera
  • Toyota Touch® 2 mediakeskus
  • 8" kosketusnäyttö
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
  • MyT Connected -palvelut
  • Adaptiivinen vakionopeussäädin (ACC)
/

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Active Edition 32 120,51 €  €

(sis. toimituskulut 600 € + Winter Pack 990 €).

Toyota Jousto kk-erä 291 €.

ahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 424,10 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 15 058 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,77 %. Luoton määrä 25 696,41 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 28 733,42 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

/

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

/

Lisää tästä aiheesta

Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi. Tulossa: C-HR GR Sport Tulossa: C-HR GR Sport Uudessa TOYOTA GAZOO Racingin innoittamassa C-HR GR Sport -mallissa erottuva ulkoasu, moderni hybridivoima ja erinomainen ajettavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka ei jää huomaamatta. Tilaa uutiskirje ja pysy kuulolla. Toyotan uutuusmallien esittely Toyotan uutuusmallien esittely Tervetuloa Toyotan uutuusmallien esittelysivulle. Tältä sivulta löydät videoesittelyt uusimmista malleistamme.