Yaris Hybrid

Aktiiviseen elämäntyyliin

Koko Yaris-mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden Yariksen sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi

Rakenna ja tilaa Online Edition

Uusi Yaris on täydellinen kompakti tehopakkaus, joka sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Se yhdistää edistyksellisen hybriditeknologian energiseen ulkonäköön.
Täysin uusi Yaris hybrid

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

Varusteina muun muuassa
  • Pre-Collision -järjestelmä (PCS)
  • Kaukovaloautomatiikka (AHB)
  • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
  • Aktiivinen kaistanseuranta (LTA)
  • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i)
  • Toyota Touch® 2 -mediakeskus 7" -kosketusnäytöllä
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
Toyota Verkkokauppa Yaris Hybrid.

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active 22 266,80 €

(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Jousto kk-erä 214 €

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (4 453,36 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 10 034 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,13 %. Luoton määrä 17 813,44 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 086,48 €.  Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Toyota Jousto kk-erä esim. 214 €/kk
Toyota Verkkokauppa Yaris.

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Lisää tästä aiheesta

Toyota WeThe15 WeThe15 WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Vahingon sattuessa Vahingon sattuessa Sattuiko Toyotallesi vahinko? Toyota Vakuutus tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan korvausten ratkaisun. Monissa tapauksissa voit saada apua ottamalla yhteyttä paikalliseen Toyota-korjaamoon, joka saattaa jo tuntea sekä sinut että autosi. Para School Day Para School Day Me Toyotalla uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Uskomme myös, että liikkumisen riemu kuuluu kaikille. Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani, ja toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä mm. Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa. Camry Hybrid Business Camry Hybrid Business Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.