Yaris Hybrid

Aktiiviseen elämäntyyliin

Uusi Yaris on täydellinen kompakti tehopakkaus, joka sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Se yhdistää edistyksellisen hybriditeknologian energiseen ulkonäköön.

Koko Yaris-mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden Yariksen sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Täysin uusi Yaris hybrid

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

Varusteina muun muuassa
  • Pre-Collision -järjestelmä (PCS)
  • Kaukovaloautomatiikka (AHB)
  • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
  • Aktiivinen kaistanseuranta (LTA)
  • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i)
  • Toyota Touch® 2 -mediakeskus 7" -kosketusnäytöllä
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
/

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active 22 576,89 €

(sis. toimituskulut 600 € + Winter Pack 490 €).

Toyota Jousto kk-erä 221 €.

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (4 515,38 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 9 954 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 4,12 %. Luoton määrä 18 061,51 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 344,81 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

/

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Toyota Jousto kk-erä esim. 214 €/kk
/

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

/

Lisää tästä aiheesta

Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi. Tulossa: C-HR GR Sport Tulossa: C-HR GR Sport Uudessa TOYOTA GAZOO Racingin innoittamassa C-HR GR Sport -mallissa erottuva ulkoasu, moderni hybridivoima ja erinomainen ajettavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka ei jää huomaamatta. Tilaa uutiskirje ja pysy kuulolla. Toyotan uutuusmallien esittely Toyotan uutuusmallien esittely Tervetuloa Toyotan uutuusmallien esittelysivulle. Tältä sivulta löydät videoesittelyt uusimmista malleistamme.