Yaris Hybrid

Aktiiviseen elämäntyyliin

Koko Yaris-mallisto on nyt tilattavissa verkosta. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata uuden Yariksen sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi

Rakenna ja tilaa Online Edition

Uusi Yaris on täydellinen kompakti tehopakkaus, joka sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Se yhdistää edistyksellisen hybriditeknologian energiseen ulkonäköön.
Täysin uusi Yaris hybrid

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

Varusteina muun muuassa
  • Pre-Collision -järjestelmä (PCS)
  • Kaukovaloautomatiikka (AHB)
  • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
  • Aktiivinen kaistanseuranta (LTA)
  • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i)
  • Toyota Touch® 2 -mediakeskus 7" -kosketusnäytöllä
  • Älypuhelimen integrointiominaisuus
Toyota Verkkokauppa Yaris Hybrid.

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active 22 676,89 €

(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 590 €).

Toyota Jousto kk-erä 224 €.

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (4 535,38 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 9 953,59 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,12 %. Luoton määrä 18 141,51 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 429,61 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Toyota Jousto kk-erä esim. 214 €/kk
Toyota Verkkokauppa Yaris.

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Lisää tästä aiheesta

Yaris Cross Business Yaris Cross Business Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle kaikki katumaasturin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? Uusi Toyota Yaris Cross Uusi Toyota Yaris Cross Uusi Yaris Cross on nähnyt päivänvalon. Siinä yhdistyvät kompaktin hybridiauton ja täysverisen katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Yaris Crossin ennakkomyynti on nyt käynnistynyt ja auto on mahdollista tilata Toyota-jälleenmyyjältä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen arviolta lokakuussa, jolloin auto on koeajettavissa. Toyotan hyötyajoneuvot Toyotan hyötyajoneuvot Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä.