Corolla Touring Sports

Pakettiautomuunnos

N1-luokan pakettiautoksi muunnettavissa oleva Suomen suosituin automalli Toyota Corolla on erittäin kustannustehokas tuotantoauto.

Corolla Touring Sports pakettiautomuunnos

Kuvissa henkilöautoversio

Toyota Corolla Touring Sports
Vakiovarusteena mm.
 • Toyota Safety Sense -turvavarustelu
 • Mäkilähtöavustin (HAC)
 • Rengaspaineiden varoitusjärjestelmä (TPWS)
 • Ilmastointilaite
 • LED-ajovalot ja LED-päiväajovalot
 • Smart Start-avaimeton käynnistysjärjestelmä
 • Mediakeskus sis. radio, 4 kaiutinta, USB -liitäntä ja Bluetooth® handsfree
 • Mittariston värillinen 4,2" TFT-monitoiminäyttö
 • Nahkapäällysteinen ohjauspyörä
 • Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella
Ulkomitat
 • Kokonaispituus: 4653 mm
 • Kokonaiskorkeus: 1435 mm
 • Kokonaisleveys: 1790 mm
 • Maavara: 135 mm
 • Akseliväli: 2700 mm
Sisämitat
 • Tavaratilan pituus takaistuimet poistettuina: 2060 mm
 • Tavaratilan tilavuus takaistuimet poistettuina: 1,6 m3
 • Tavaratilan maksimileveys: 1430 mm
 • Tavaratilan maksimikorkeus: 850 mm

Toyota on hybriditeknologian ehdoton edelläkävijä. Corolla Touring Sports -mallin voimalinjana toimii Toyotan neljännen sukupolven täyhybriditeknologia, joka siivittää sen markkinoiden alhaisimpiin kulutus- ja päästölukemiin segmentissään: yhdistetty kulutus 4,5 l/100 km ja yhdistetyt CO2-päästöt 102 g.

Toyotan vahvan jäännösarvon, alhaisen käyttövoimaveron ja kestävän tekniikan ansiosta Corolla on järkivalinta kuluja tarkasti seuraavalle yritykselle C-segmentin tuotantoautoksi. Hybridin hiljaisuus, automaattivaihteisto ja kattava vakiovarustelu, johon sisältyy mm. mukautuva vakionopeudensäädin, peruutuskamera ja edistyksellinen Toyota Safety Sense -turvavarustelu tuovat mukavuutta ja turvallisuutta tien päälle.

Teknisiä tietoja

1.8 Hybrid 2.0 Hybrid
Vaihteet Portaaton eCVT-automaatti Portaaton eCVT-automaatti
CO2-päästöt g/km 102–112 112–121
Keskikulutus l/100 km 4,5–5,0 4,9–5,3
Kokonaisteho (hv) 122 184
Kiihtyvyys 0–100 km/h (s) 11,1 8,1
Perävaunumassa (kg) 750 750
/
TNGA-alustarakenteen ansiosta Corolla Hybridin painopiste on matalalla, mikä parantaa auton hallintaa haastavissakin ajotilanteissa ja tiukoissa kaarteissa. Entistä jäykempi kori parantaa ajokokemusta ja vähentää auton kallistelua. Jousitus vaimentaa hyvin töyssyjä ja tekee ajamisesta entistä miellyttävämpää ja tasaisempaa.
/
Vakiona oleva Toyota Safety Sense -turavarustelu sisältää automaattiset kaukovalot (AHB), liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän (RSA), Pre-Collision-järjestelmän, älykkään mukautuvan vakionopeudensäätimen sekä aktiivisen kaistanseurannan ohjausavustimella.
/
Corollan ylellinen Premium-varustetaso sisältää vakiovarusteina mm. mukautuvan iskunvaimennuksen, automaattisen ajovalojen korkeudensäädön, älykkään pysäköintiavustimen (S-IPA), pysäköintitilanteiden törmäykseneston (ICS) sekä sähkökäyttöisesti aukeavan ja sulkeutuvan tavaratilan kannen jalanheilautustoiminnolla.
/
Toyota Corolla vie hybridijärjestelmän uudelle tasolle. Moottorin vaste on kehittynyt entisestään ja hybridiakku on kasvanut. Uusi hybridijärjestelmä toimii vaivattomasti ja tarjoaa erinomaisen ajonautinnon. Sähkömoottori ja parantunut polttoainetalous vähentävät polttoaineen kulutusta ja ajamisesta aiheutuvia CO2-päästöjä. Valittavana on kaksi hybridivoimalähdettä - 1.8 litran hybridillä ajaminen on tasaista, hiljaista ja rentouttavaa. 2.0 litran hybridi tarjoaa kuljettajalle lisää tehoa ja vaivatonta kiihtyvyyttä sekä energisempää ja ketterää ajoa.Pakettiautomuunnos


Henkilöauto voidaan tiettyjen EU-tyyppihyväksyntäkriteerien täyttyessä muuntaa pakettiautoksi. Tuotantoautoksi muunnettu henkilöauto on mukava ja turvallinen ajettava, ja lisäksi auton hankinta- ja käyttökustannukset ovat edulliset. Nykyisessä Toyota-henkilöautomallistossa pakettiautoksi muunnettavia malleja ovat Corolla Touring Sports sekä RAV4.

Muuntaminen tapahtuu poistamalla auton takaistuimet ja muokkaamalla takaosan lattia tasaiseksi. Muutostyön jälkeen auto rinnastetaan sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Tilanteiden muuttuessa auto voidaan tarvittaessa palauttaa takaisin henkilöautoksi poistamalla tehdyt muutokset ja suorittamalla muutoskatsastus.Osaava henkilökuntamme toimittaa pakettiautomuunnokset avaimet käteen -periaatteella, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia muutostöistä tai ajoneuvon katsastamisesta.

Kysy lisää pakettiautomuunnoksesta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Jälleenmyyjähaku


Yhdistä itsesi ja Toyotasi

Toyotan maksuttomasta MyT-älypuhelinsovelluksesta löydät yrittäjälle tärkeitä ja käytännöllisiä palveluita. Sovelluksen avulla voit mm. tarkastaa ajoneuvon sijainnin, jäljellä olevan polttoaineen määrän sekä kilometrit seuraavaan kilometriperusteiseen huoltoon. Mikäli huolto on ajankohtainen, voit myös varata sen sovelluksen kautta. Lisäksi voit erotella työajot ja henkilökohtaiset ajot, ja ajopäiväkirjan saat halutessasi sähköpostiisi. Ja mikäli tien päällä sattuu vahinko, löydät myös tiepalvelun yhteystiedot sovelluksesta. Lisäksi sovelluksen hybridiajovalmentaja antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä. Katso tästä, miten otat sovelluksen käyttöösi.

Lue lisää:

Toyotan hyötyajoneuvomallisto Toyotan hyötyajoneuvomallisto Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, josta löytyy vaihtoehtoja Proace Cityn kaltaisesta kompaktista pakettiautosta aina todelliseen työjuhtaan, legendaariseen Toyota Hiluxiin. Tai kiinnostaisiko sinua kenties nelivetoinen Proace 4x4 -malli tai täyssähköinen Proace EV? Erikoisratkaisut Toyotan hyötyajoneuvoihin Erikoisratkaisut Toyotan hyötyajoneuvoihin Hyötyajoneuvomme taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja. Proace City Proace City Uusi Proace City tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin, ns. pienpakettiautoluokkaan. Sen kompaktit mitat, monipuolinen käytettävyys ja kustannustehokkuus tekevät siitä yhden kokoluokkansa parhaista vaihtoehdoista. Proace EV Proace EV Täyssähköpakettiauto Proace EV on yhtä tilava, kätevä ja muunneltava kuin polttomoottorikäyttöiset sisarmallinsa ja se tarjoaa jopa 313 kilometrin sähköajokantaman.