RAV4

Pakettiautomuunnos

Toyota esitteli ensimmäisen RAV4-mallin 25 vuotta sitten ja tuli samalla luoneeksi jotain aivan uutta - ensimmäisen sukupolven RAV4 oli ennennäkemätön uutuus autoluokassa, jota ei ennen ollut olemassa. Yli 10 miljoonaa myytyä RAV4-autoa myöhemmin RAV4 on edelleen luokkansa kärjessä. Suosittu täyshybridimaasturi on tehokas vaihtoehto tuotantoautoksi.

RAV4 pakettiautomuunnos

Kuvissa henkilöautoversio

Toyota RAV4
Vakiovarusteena mm.
 • Automaatti-ilmastointi
 • Pysäköintitutkat takana
 • Etuistuinten lämmitys
 • Sumuvalot edessä ja takana
 • Toyota Touch 2 -mediakeskus 8" kosketusnäytöllä
 • Smart Start -avaimeton käynnistysjärjestelmä
 • Pre-Collision-turvallisuusjärjestelmä (PCS)
 • Kaistavahti ohjausavustimella (LDA)
 • Aktiivinen kaistanseuranta (LTA)
 • Automaattiset kaukovalot (AHB)
 • Kattokiskot
 • Käännettävä tavaratilan pohjalevy vettä hylkivällä pintamateriaalilla
Ulkomitat
 • Kokonaispituus: 4600 mm
 • Kokonaiskorkeus: 1685 mm
 • Kokonaisleveys: 1855 mm
 • Maavara: 190–195 mm
 • Akseliväli: 925 mm
Sisämitat
 • Tavaratilan pituus takaistuimet poistettuina: 1804 mm
 • Tavaratilan tilavuus takaistuimet poistettuina: 1,7 m3
 • Tavaratilan maksimileveys: 1499 mm
 • Tavaratilan maksimikorkeus: 931 mm

RAV4 Hybrid on yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi, ja se on saatavilla sekä etuvetoisena että AWD-i-nelivedolla varustettuna. Tilava ja tehokas RAV4 on erinomainen ratkaisu yritykselle, joka etsii paitsi tilavaa ja tehokasta myös matalan kulutuksen, alhaiset päästöt ja riittävän maavaran tarjoavaa autoa.

Suuri 1690 litran kuljetustila, saatavilla olevat varusteluratkaisut sekä maasturin maavara ja ominaisuudet tekevät RAV4 pakettiautomuunnoksesta monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin tuotantoautotehtäviin - se sopii erinomaisesti esim. asentajien työautoksi haastaviin olosuhteisiin.

Teknisiä tietoja

2.0 VVT-iE 2.0 VVT-iE AWD 2.5 Hybrid 2.5 Hybrid AWD-i
Vaihteet Manuaali Manuaali/Automaatti Automaatti Automaatti
CO2-päästöt g/km 158–159 162–166 126–128 129–131
Keskikulutus l/100 km 7,0 7,1–7,3 5,5–5,6 5,7–5,8
Vääntö (Nm) 208 208 221 221
Kokonaisteho (hv) 173 173 218 222
Vetotapa Etuveto Neliveto Etuveto Neliveto
Perävaunumassa (kg) 1500–2000 1500–2000 800 1650

Toyota on hybriditeknologian ehdoton edelläkävijä. RAV4 Hybrid -mallin voimalinjana toimii Toyotan neljännen sukupolven täyhybriditeknologia, joka siivittää sen markkinoiden alhaisimpiin kulutus- ja päästölukemiin segmentissään: yhdistetty kulutus 5,7 l/100 km ja yhdistetyt CO2-päästöt 126 g.

Toyotan vahvan jäännösarvon, alhaisen käyttövoimaveron ja kestävän tekniikan ansiosta RAV4 on järkivalinta kuluja tarkasti seuraavalle yritykselle D-segmentin tuotantoautoksi. Hybridin hiljaisuus, automaattivaihteisto ja kattava vakiovarustelu, johon sisältyy mm. mukautuva vakionopeudensäädin, peruutuskamera, peruutustutkat ja edistyksellinen Toyota Safety Sense -turvavarustelu tuovat mukavuutta ja turvallisuutta tien päälle.

/
Toyotan innovatiiviselle TNGA-pohjalevylle rakentuvan RAV4-mallin alustarakenne vähentää auton painoa, madaltaa sen painopistettä, kasvattaa alustan jäykkyyttä sekä parantaa kuljettajan näkyvyyttä. Ajo RAV4-mallilla on turvallista ja mukavaa vaikeammassakin maastossa.
/
Vakiovarusteluun sisältyvä Toyota Safety Sense -turvavarustelu sisältää Pre-Collision-järjestelmän pyöräilijän tunnistuksella, jalankulkijan tunnistuksen myös pimeällä, mukautuvan nopeusseurantatoiminnon, älykkään mukautuvan vakionopeudensäätimen sekä aktiivisen kaistanseurantatoiminnon.
/
RAV4 on saatavilla älykkäällä AWD-i-nelivetojärjestelmällä, joka mahdollistaa vaikuttavat tehot ja suorituskyvyn maantiellä, maastossa ja kaupungissa. Haastavissa ajo-olosuhteissa valittavissa on Trail-ajotila, jolloin AWD-i-nelivetojärjestelmä pitää auton liikkeessä normaalisti, vaikka vain kahdessa auton renkaassa olisi pitoa.
/
Kattavan vakiovarustelun lisäksi saatavilla on mm. Smart Mirror -älykäs taustapeili, langaton älypuhelimen lataus, JBL Premium audio -äänentoistojärjestelmä sekä 360-asteen panoraamakamera, joka pitää huolen, että ahtaissa paikoissa ajettaessa mitään tärkeää ei jää huomaamatta.Pakettiautomuunnos


Henkilöauto voidaan tiettyjen EU-tyyppihyväksyntäkriteerien täyttyessä muuntaa pakettiautoksi. Tuotantoautoksi muunnettu henkilöauto on mukava ja turvallinen ajettava, ja lisäksi auton hankinta- ja käyttökustannukset ovat edulliset. Nykyisessä Toyota-henkilöautomallistossa pakettiautoksi muunnettavia malleja ovat Corolla Touring Sports sekä RAV4.

Muuntaminen tapahtuu poistamalla auton takaistuimet ja muokkaamalla takaosan lattia tasaiseksi. Muutostyön jälkeen auto rinnastetaan sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Tilanteiden muuttuessa auto voidaan tarvittaessa palauttaa takaisin henkilöautoksi poistamalla tehdyt muutokset ja suorittamalla muutoskatsastus.Osaava henkilökuntamme toimittaa pakettiautomuunnokset avaimet käteen -periaatteella, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia muutostöistä tai ajoneuvon katsastamisesta.

Kysy lisää pakettiautomuunnoksesta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Jälleenmyyjähaku


Yhdistä itsesi ja Toyotasi

Toyotan maksuttomasta MyT-älypuhelinsovelluksesta löydät yrittäjälle tärkeitä ja käytännöllisiä palveluita. Sovelluksen avulla voit mm. tarkastaa ajoneuvon sijainnin, jäljellä olevan polttoaineen määrän sekä kilometrit seuraavaan kilometriperusteiseen huoltoon. Mikäli huolto on ajankohtainen, voit myös varata sen sovelluksen kautta. Lisäksi voit erotella työajot ja henkilökohtaiset ajot, ja ajopäiväkirjan saat halutessasi sähköpostiisi. Ja mikäli tien päällä sattuu vahinko, löydät myös tiepalvelun yhteystiedot sovelluksesta. Lisäksi sovelluksen hybridiajovalmentaja antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä. Katso tästä, miten otat sovelluksen käyttöösi.
Etsi lähin Toyota-jälleenmyyjäsi. Tutustu hintoihin. Voit varata myös koeajon ennakkoon.

Lue lisää:

Toyotan hyötyajoneuvomallisto Toyotan hyötyajoneuvomallisto Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, josta löytyy vaihtoehtoja Proace Cityn kaltaisesta kompaktista pakettiautosta aina todelliseen työjuhtaan, legendaariseen Toyota Hiluxiin. Tai kiinnostaisiko sinua kenties nelivetoinen Proace 4x4 -malli tai täyssähköinen Proace EV? Erikoisratkaisut Toyotan hyötyajoneuvoihin Erikoisratkaisut Toyotan hyötyajoneuvoihin Hyötyajoneuvomme taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja. Proace City Proace City Uusi Proace City tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin, ns. pienpakettiautoluokkaan. Sen kompaktit mitat, monipuolinen käytettävyys ja kustannustehokkuus tekevät siitä yhden kokoluokkansa parhaista vaihtoehdoista. Proace EV Proace EV Täyssähköpakettiauto Proace EV on yhtä tilava, kätevä ja muunneltava kuin polttomoottorikäyttöiset sisarmallinsa ja se tarjoaa jopa 313 kilometrin sähköajokantaman.