1. Autot
Toyota palvelee

Tutustu Corolla HB -varustetasoihin. Valitse alta varustetaso ja moottori/vaihteisto

Valitse varustetaso:

3 Vaihtoehtoa

 • Corolla Hatchback - Active - Hatchback

  Corolla Hatchback Active

  Hybrid
  Hatchback
  • +
   16" kevytmetallivanteet (205/55R16)
  • +
   12,3" digitaalinen mittaristo
  • +
   Toyota Smart Connect -multimediakeskus

  Valitse moottori


  e-CVT | Etuveto

  Alkaen

  32 445,67 €

  /kk

  e-CVT | Etuveto
  • Yhdist.CO₂
   100 - 100 g/km
  • Yhdist.kulutus
   4.4 - 4.4 l/100 km
 • Corolla Hatchback - Active Plus - Hatchback

  Corolla Hatchback Active Plus

  Hybrid
  Hatchback
  • +
   Pysäköintitutkat edessä
  • +
   Pysäköintitutkat takana
  • +
   Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS)

  Valitse moottori


  e-CVT | Etuveto

  Alkaen

  34 262,92 €

  /kk

  e-CVT | Etuveto
  • Yhdist.CO₂
   100 - 100 g/km
  • Yhdist.kulutus
   4.4 - 4.4 l/100 km
 • Corolla Hatchback - Intense - Hatchback

  Corolla Hatchback Intense

  Hybrid
  Hatchback
  • +
   17" kevytmetallivanteet (225/45R17)
  • +
   Safe Exit Assist (SEA)
  • +
   Peruutusvahti (RCTA)

  Valitse moottori


  e-CVT | Etuveto

  Alkaen

  35 775,73 €

  /kk

  e-CVT | Etuveto
  • Yhdist.CO₂
   104 - 104 g/km
  • Yhdist.kulutus
   4.6 - 4.6 l/100 km

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä jopa alhaisempina kuin aiemmin. Energiatehokas järjestelmä hyötyy mm. voimalinjan kevyemmästä massasta. Samalla ajettavuutta on edelleen viety eteenpäin hybridiärjestelmän ollessa entistä intuitiivisempi ja hiljaisempi.
Lue lisää
Tyylikkäät kevytmetallivanteet
Näyttävä etuosan muotoilu
LED-ajovalot
Modernit takavalot
Urheilullinen takapuskuri

Tyylikkäät kevytmetallivanteet

Saatavilla olevat tyylikkäät 18" kevytmetallivanteet viimeistelevät sporttisen kokonaisuuden.

Näyttävä etuosan muotoilu

Uuden Corollan voimakas, kiiltomaalilla viimeistelty etusäleikkö kiinnittää katseet GR SPORT -varustetasossa. Auton etuosan muotoilu korostaa auton matalaa painopistettä saatavilla olevien sumuvalojen viimeistellessä auton etuilmeen.

LED-ajovalot

Vaikuttavien ajovalojen muotoilu on saanut inspiraationsa siipensä levittäneestä petolinnusta, ja ne antavatkin autolle intensiivisen ja erottuvan ilmeen.

Modernit takavalot

Corolla Hatchbackin tyylikkäästi muotoillut takavalot luovat modernin ja yksilöllisen ilmeen ja valaisevat tehokkaasti.

Urheilullinen takapuskuri

Corolla Hatchback -mallin sulavalinjainen matala kori on sekä erottuva että dynaaminen. Etu- ja takapuskurien sulavat linjat sekä tasainen pohjarakenne ovat vain joitakin esimerkkejä muotoilusta, joka luo aerodynaamisen kokonaisuuden. Toyotan omasta muovimateriaalista valmistettu jäykkärakenteinen puskuri on myös helppo kierrättää.

Tyyli, joka huomataan

Corolla Hatchback -mallin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Saatavilla oleva kaksivärimaalaus viimeistelee auton ulkonäön.

Istuinverhoilu
12.3” digitaalinen mittaristo
10.5” multimedianäyttö
GR SPORT -yksityiskohdat
LED-tunnelmavalaistus

Istuinverhoilu

Valitse Corolla Hatchback -malliisi itsellesi sopivin tyylikkäistä verhoiluista. Saatavilla on sisätilojen verhoilu käytännöllisestä kangasverhoilusta aina ajattoman tyylikkääseen synteettiseen nahkaverhoiluun. Nahkaverhoilun voi valita Premium-varustetasoon vaaleana tai tummana.

12.3” digitaalinen mittaristo

Modernin ja visuaalisen 12,3" digitaalisen mittariston näyttöasetuksia on mahdollista muokata usein eri asetuksin ja teemoin kuljettajan mieltymyksien mukaiseksi.

10.5” multimedianäyttö

Active-varustetasosta alkaen kojetaulua hallitsee Apple CarPlay ja Android-yhteensopiva 10,5" kosketusnäyttö, joka tarjoaa HD-tasoista kuvaa kaikissa valaistusolosuhteissa.

GR SPORT -yksityiskohdat

TOYOTA GAZOO Racingin inspiroimat yksityiskohdat näkyvät kaikkialla auton sisätiloissa GR SPORT -varustetasossa. Tyylikäs musta GR SPORT -nahkaverhoilu punaisilla yksityiskohdilla sekä nahkainen, lämmitettävä GR SPORT -ohjauspyörä alleviivaavat auton sporttista tunnelmaa. GR SPORT -käynnistyspainike viimeistelee tyylin. Matkustusmukavuuden täydentää GR SPORT -varustetasossa vakiona oleva laadukas JBL-äänentoistojärjestelmä.

LED-tunnelmavalaistus

Corolla Hatchbackiin on saatavilla LED-tunnelmavalaistus, joka jatkuu läpi matkustamon. Tunnelmavalaistuksessa on miellyttävä sininen sävy, joten se antaa matkustamoon urheilullisen ja tyylikkään viimeistellyn vaikutelman.

Astu sisään ja rentoudu

Uusi Corolla Hatchback vakuuttaa paitsi vetävällä ulkoasullaan myös tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut laadukkaat materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, mukavien istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman. Hienostunut, saatavilla oleva LED-tunnelmavalaistus tuo avaruuden tuntua matkustamoon. Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän.

Huoleton tapa autoilla, kuukauden sitoutumisajalla

KINTO Flex -palvelun kautta saat Corolla Hatchback -mallin käyttöösi kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.
Tutustu (Opens in new window)
 • Multimedia

  Corolla Hatchback tarjoaa vaivattoman digitaalisen käyttökokemuksen, joka rakentuu muokattavasta sisällöstä, selkeydestä ja internetin kautta tapahtuvista päivityksistä. Pilvipohjainen navigointi pysyy aina ajan tasalla liikennetilanteesta, ja intuitiivinen ääniohjattu assistentti mahdollistaa mm. navigoinnin tai auton toimintojen ohjaamisen, kuten ikkunoiden avaamisen tai sulkemisen äänikomennoilla. Kehittyneet etäohjaustoiminnot MyToyota-mobiilisovelluksen kautta mahdollistavat mm. keskuslukituksen ohjauksen, etälämmityksen tai -viilennyksen tai auton toimintojen ja omien ajomatkojen seuraamisen.

Toyota T-Mate. Edistykselliset turvallisuusvarusteet.

Toyota Corolla Hatchback on varustettu T-Mate -järjestelmällä, joka yhdistää uusimman sukupolven Toyota Safety Sense -turvavarustelun muihin älykkäisiin ajoavustimiin. Turvallisuusvarusteisiin sisältyy mm. automaattinen hätäjarrutustoiminto, mukautuva vakionopeudensäädin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä sekä Pre-Collision (PCS) -järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella. Lisäksi mallistossa on saatavilla myös muita turvallisuutta ja mukavuutta lisääviä turvallisuusvarusteita
 • Pre-Collision System (PCS)

  PCS-järjestelmä tarkkailee edessä olevaa tietä paitsi ajoneuvojen, myös jalankulkijoiden ja pyöräilijoiden osalta, ja tekee tarvittaessa automaattisen hätäjarrutuksen sekä avustetun väistöliikkeen. Ajoneuvon havaitessaan järjestelmä antaa sekä visuaalisen että äänivaroituksen kuljettajalle ja/tai matkustajille.

 • Takaistuimen muistutustoiminto (RSRS)

  Järjestelmä hälyttää kuljettajalle, jos takaistuimille jää esineitä poistuessaan autosta.

 • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i)

  Mukautuva vakionopeudensäädin mahdollistaa saman ajonopeuden säilyttämisen ilman että kuljettajan tarvitsee koskea polkimiin. Mikäli etäisyys edellä olevaan autoon vähenee, se hiljentää auton vauhtia ja säilyttää saman etäisyyden edellä ajavaan autoon.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Saatavilla oleva SEA-Järjestelmä käyttää kuolleen kulman varoittimen tutkaa havainnoidakseen takaa tulevaa liikennettä auton ollessa pyshdyksissä. Järjestelmä auttaa välttämään törmäyksen avautuvan oven tai autosta poistuvien matkustajien sekä takaa lähestyvien ajoneuvojen tai pyöräilijöiden välillä. Jos järjestelmä arvioi törmäyksen mahdolliseksi, ulkopeileissä sekä kosketusnäytöllä olevat merkkivalot syttyvät ja varoittavat yhdessä äänimerkin kanssa.

 • Hätäpysäytysjärjestelmä (EDSS)

  Järjestelmä varoittaa äänimerkillä mikäli ei havaitse liikettä kuljettajan taholta. Jos kuljettaja ei reagoi, ajoneuvon nopeus hidastuu automaattisesti, ja hätävilkut aktivoituvat varoittamaan perässäajavia ja muita tiellä liikkuvia. Myös ovien lukitus avautuu, jotta pelastushenkilökunta pääsee autoon sisälle. Järjestelmä toimii kun aktiivinen kaistanseuranta (LTA) on käytössä.

MyToyota-sovellus

Ole yhteydessä autoosi milloin ja missä tahansa, ja ota käyttöön MyToyota-sovellus. Maksuttoman MyToyota-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen vaikkapa kotisohvalta tai paikantaa pysäköidyn autosi.
Lue lisää

Toyota Corolla Hatchback kuvagalleria

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita

Rahoitusetu vai renkaat?

Valitse sinulle sopivin Toyotan kesäetu: talvirenkaat kevytmetallivantein kaupan päälle tai Toyota Easy Osamaksu -rahoitus 3,49 % korko + kulut*.

Toyota-mallit nopeaan toimitukseen

Tarjoamme nyt erän uusia Toyotan henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen. Autojen arvioitu toimitusaika on neljä viikkoa.