1. Toyota yritysautot
 2. Henkilöautot
 3. Toyota Business -palvelut
Toyota palvelee

Toyota Business

Parasta palvelua yritysautoilijalle

Ymmärrämme, että edistyksellinen, hyvin varusteltu ja luotettava auto ei vielä riitä, vaan myös autoon liittyvien palveluiden on oltava huippuluokkaa.

Toyota Business

Toyota Business on yritysautoilijoille suunnattu erityispalvelu. Koulutimme palvelukseenne valiojoukon, jolta löytyvät vastaukset kiperiinkin kysymyksiin ja joka osaa ratkoa asioita yritysten näkökulmasta. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu.

Tarjoamme Toyota-yritysautoilijoille mm. seuraavat edut:
 • Tavallista joustavammat huollon aukioloajat
 • Huoltoon nouto- ja palautuspalvelu
 • Sijais- ja Rent-autopalvelut
 • Yritysmyyntiin erikoistuneet yritysautoilun osaajat
 • Akuutit huolto- ja korjaustyöt sekä vikadiagnoosit Toyota-pikahuollosta
 • Tavara-automyyntiin keskittyneet Toyota Pro tavara-automyyjät
 • Rengasmyynti, -työt ja -hotellipalvelut
 • Autojen pesut, sisäpesut ja vahaukset

Toyota Business -asiakaslupauksemme

 • Edulliset autoilun kokonaiskustannukset

  Valitessasi Toyotan, valitset myös luotettavuuden ja edulliset autoilun kokonaiskustannukset. Toyotan malliston polttoainetaloudellisuus, edulliset käytön ajan kulut ja erinomainen jälleenmyyntiarvo tuottavat asiakkaillemme markkinoiden parhaan TCO (Total Cost of Ownership) -arvon ja siksi Toyota on yrityksen kustannustehokkain autoratkaisu.

 • Edistyksellinen mallisto

  Laajasta yritysautomallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Toyota-mallisto tarjoaa älykästä teknologiaa, ja moderni turvavarustelu on vakiona kaikissa malleissamme. Kehittämämme täyshybriditekniikkakin on jo siirtynyt viidenteen sukupolveen, ladattavat hybridimallimme ovat kokonaiskulutukseltaan kilpailijoita merkittävästi taloudellisempia ja sähköistettyjen mallien kirjo on markkinoiden laajin.

 • Luotettavuus

  Toyota tunnetaan luotettavuudestaan. Monet puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun, ja Interbrandin mukaan Toyota on vuodesta toiseen maailman arvokkain autobrändi. 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun lisäksi käyttämällä Toyotan huolto-ohjelman mukaisesti Toyotan merkkihuollossa, saat lisäksi maksuttoman Relax -turvan, jolla jatkat tehdastakuuta vastaava turvaa 10 vuoteen ja 185 000 kilometriin saakka.

 • Suomen suosituin hybridiautomallisto

  Toyota on Suomen suosituin yritysauto. Kattavasta yritysautomallistostamme löytyy laaja valikoima malleja eri käyttötarpeisiin. Lähes kaikki automallimme on saatavana täyshybridinä, joka on Suomen suosituin hybridivoimalinja. Täyshybridin lisäksi saatavilla on myös ladattavia hybridejä ja täyssähköautomalleja. Toyota Professional hyötyajoneuvomallistostamme löytyy eri korikokoja ja perinteisen dieselvoimalinjan lisäksi myös täyssähkömalleja.

 • Kattava ja ammattitaitoinen palveluverkosto

  Yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu. Tarjoamme yritysautoilijoille mm. tavallista joustavammat huollon aukioloajat sekä huoltoon nouto- ja palautuspalvelun.

 • Vastuullisuus

  Edelläkävijänä Toyotan on kannettava vastuunsa sekä ympäristön suojelemisesta, että sen kehittämisestä. Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita (kuten vetytekniikkaa), tuotteita ja toimintatapoja. Beyond Zero -hankkeemme ohjaa kaikkea toimintaamme matkallamme kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme nolla päästöjen yli. Hybridimme ovat päästöiltään ympäristöystävällisiä ja kehitämme uusia sähköautomalleja. Lisäksi kaikki diesel mallimme ovat XTL-luokiteltuja, joten niissä voit käyttää uusiutuvia polttoaineita ja vähentää siten C02 päästöjä jopa 90%.

Etsi sinua lähinnä oleva Toyota Business -palvelupiste

Business-palvelupisteet