1. Discover Toyota
  2. Laatu 2024
Toyota palvelee

Toyota tunnetaan laadusta

Laatu kaikessa, mitä teemme
Laadun jatkuva kehittäminen on ollut Toyotan päämääränä aina sen alkuhetkistä asti. Kaizen-filosofiamme mukaisesti teemme jatkuvasti parannuksia varmistaaksemme, että toimitamme asiakkaillemme huippuluokan autoja ja palveluja.

Laatuajattelumme

Laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Lähes vuosisadan pituisen historiamme aikana olemme saavuttaneet maailmanlaajuisen hyvän ja luotettavan maineen, jota haluamme vaalia jatkossakin. Laadunvarmistusjärjestelmämme ydinajatukset - asiakas on tärkein, laatu ensin ja Kaizen eli jatkuvan parantamisen periaate - otettiin käyttöön samalla hetkellä, kun yhtiö perustettiin. Siitä lähtien näitä periaatteita on sovellettu organisaation kaikilla tasoilla tehdashallista huippujohtoon. Olemme ylpeitä perinteistämme ja jatkamme niiden kehittämistä ja parantamista kohdataksemme uuden ajan haasteet.

 

 

 

Asiakkaidemme ääni

Asiakkaidemme kuunteleminen on kaikkein tärkeintä, kun haluamme suunnitella ja luoda Toyota-laatua. Asiakkaidemme kokemukset kertovat lopulta, ovatko laatutavoitteemme täyttyneet. Heidän palautteensa antaa meille arvokasta tietoa, jonka avulla voimme valmistaa entistä parempia autoja. Olemme aina valmiita kuuntelemaan asiakkaitamme ja olemme kiitollisia niin kriittisestä kuin positiivisestakin palautteesta.
Lue lisää

Laatu jokaisessa työvaiheessa

Huippulaadun rakentaminen alkaa jo auton suunnitteluprosessin ensimmäisistä vaiheista ja jatkuu aina omistajakokemukseen saakka. Jokainen uusi malli käy läpi perusteellisen testauksen, jossa hyödynnetään tietokonemalleja, laboratoriotestauksia sekä tuhansien kilometrien ajoa äärimmäisissä ajo-olosuhteissa. Tuotantolinjamme jokainen työntekijä on vastuussa siitä, etteivät mahdolliset virheet pääse siirtymään tuotantoprosessissa eteenpäin. Tämä toimintatapa yhdessä tuhansien tarkastusten kanssa varmistavat, että laatu säilyy tasaisen korkeana jokaisessa työvaiheessa.

Osaava henkilöstö

Päätöksemme rakentaa erittäin korkealaatuisia autoja vaatii korkealuokkaisten suunnittelu- ja tuotantoprosessien lisäksi taitavaa ja sitoutunutta henkilöstöä. Investoimme sekä tuotantoon että koulutukseen, jotta meillä on aina käytössämme parhaat toimintatavat ja taitavimmat osaajat. Työntekijämme suhtautuvat työhönsä ja sen laatuun kunnianhimoisesti ja ylpeydellä. He haluavat olla varmoja siitä, että jokainen autonostaja voi olla varma autonsa turvallisuudesta ja laadusta.