1. Toyota yritysautot
 2. Henkilöautot
 3. Taksit
Toyota palvelee

Toyota – Varmin valinta taksiyrittäjälle

Auton toimintavarmuus on mukavuuden ja käytännöllisyyden ohella tärkeää taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan Taksi Relax -turvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Myönnämme merkkihuollossamme määräaikaishuolletulle taksiautolle jopa kymmeneen vuoteen / 185 000 ajokilometriin saakka voimassa olevan Taksi Relax -turvan.

Toyotan itselataavat hybridit ovat loistavia taksiautoja

Hybridin edut taksikäytössä ovat kiistattomia. Hybridimallin autovero on matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, polttoainekulut ovat alhaiset ja huoltokustannukset ovat perinteisiä polttomoottoriautoja pienemmät. Lisäksi hybridimme ovat kysyttyjä myös vaihtoautomarkkinoilla, ja niiden jäännösarvo on tavallista korkeampi. Ajaminen Toyotan itselataavilla hybridillä on helppoa, vaivatonta ja hiljaista, eikä lataamisesta tarvitse huolehtia.

Tarjoamme taksiautoilijoiden käyttöön markkinoiden laajimman hybridivalikoiman: Corolla Touring Sports, Toyota C-HR, Camry sekä RAV4 sopivat erinomaisesti taksikäyttöön. Proace Versosta on saatavilla esteetön taksimalli.

 •  

  Corolla Touring Sports

  Suomen myydyin automalli on myös erinomainen taksiauto. Corolla Touring Sports -mallista löytyy monikäyttöistä tilaa niin matkatavaroille, kuin asiakkaillekin. Uusi viidennen sukupolven täyshybridivoimalinja on aiempaakin suorituskykyisempi ja energiatehokkaampi, pitäen auton CO2-päästöt matalina ja käyttökulut edullisina. Perusvarustelultaan Corolla on jo hyvin varusteltu taksikäyttöön, ja eri varustetasoilla autoon saa lisää näyttävyyttä ja monipuolisia varusteita.

 •  
  Toyota C-HR

  Toyota C-HR on auto, joka huomataan. Sen jokainen yksityiskohta voimakkaasta korin muotoilusta sisätilojen viimeistelyyn on tarkkaan harkittu. Erottuvalla crossoverilla on myös nautinnollista ajaa - urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. 

 •  
  RAV4

  Uusi RAV4 on ajajan auto, joka on tehty kestämään. Uusi 2,5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajohaasteisiin, ja saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla. Auton järeä ulkokuori kätkee sisälleen hienostuneen ja tilavan matkustamon. Uudella RAV4:llä liikut aina mukavasti, tyylikkäästi ja turvallisesti - ilman kompromisseja. 

 •  
  Camry

  Camryn tyylikäs ulkomuoto henkii itsevarmaa ylellisyyttä. Hienostuneessa matkustamossa elegantti muotoilu kohtaa laadukkaat materiaalit ja väljyyden niin etu- kuin takaistuimillakin, hybridin hiljaisuuden ja erinomaisen äänenvaimennuksen viimeistellessä kokemuksen. Runsas joukko edistyksellistä teknologiaa siivittää jokaista matkaa.

Toyotan pikkubusseissa on tilaa!

Kun tarvitset enemmän tilaa, suosittelemme taksikäyttöön Toyotan pikkubusseja.

 •  
  Proace

  Neljä taloudellista dieselmoottoria, kolme vaihteistovaihtoehtoa sekä kolme korimallia takaavat Proacen vetovoiman. Vakiovarusteluun kuuluvat mm. Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus. Proacesta tekee varman ratkaisun Toyotan koko maan kattava palveluverkosto, joka tuntee suomalaisen ammattilaisen vaatimukset.

 •  
  Proace Verso

  Proace Verso -mallisto tarjoaa kolme koripituutta, kolme taloudellista dieselmoottoria ja neljä erilaista varustetasoa – siis ratkaisun jokaiselle tila-auton käyttäjälle. Lisäksi loistava ergonomia, hyvä käytettävyys, ajodynamiikka ja ensiluokkainen turvallisuus tekevät niin ajamisesta kuin matkustamisestakin helppoa, turvallista ja mukavaa. 

Taksiyrittäjän huolto- ja rahoituspalvelut

Painotamme nopeutta taksien huoltopalveluissa. Taksiyrittäjänä voit ajaa suoraan pikahuoltoon, joka löytyy useimmista Toyota-huoltopisteistämme.

Lisäksi tarjoamme taksiyrittäjille useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Yritysmyynnin asiantuntijamme palvelevat sinulle sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Samalla saat lisätietoa takseille räätälöidyistä huoltosopimuksista – ne helpottavat merkittävästi tulevien kulujen hallintaa ja budjetointia.