1. Autot
Toyota palvelee

Toyotan crossover- ja nelivetomallisto

Harkitsetko korkeamman istuma-asennon tarjoavan crossoverin tai kenties vaativimmille tieosuuksille sopivan nelivedon hankkimista? Tutustu laajaan Toyota crossover- ja nelivetomallistoon.
01

Kattava mallisto

Onko valintasi katumaasturiluokan luonut RAV4 tai kenties legendaarinen työjuhta Hilux? Vai kiinnostaako ketterä crossover Yaris Cross tai täyssähköinen Toyota bZ4X? Toyotan laajasta mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun elämäntilanteeseen ja ajotarpeeseen.
02

Vaihtoehtoina hybridi tai täyssähköuto

Houkutteleeko suuret tilat mutta pienet päästöt ja kulutus? Toyotan tehokkaalla ja taloudellisella hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä.
03

Uusinta teknologiaa

Nauti Toyota-mallien uusimmasta teknologiasta aina Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -järjestelmistä automaattisesti himmentyvään taustapeiliin ja avaimettomaan sisäänkäyntiin.

Monta hyvää syytä valita Toyotan crossover tai neliveto

Toyotan hyvin varustellut crossoverit tarjoavat korkemman ajoasennon sekä taloudellista ajoa. Vaikeaan maastoon sopii tehokkaat ja kestävät nelivedot.
Lue lisää

 Toyota crossover- ja nelivetomallisto

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?model=c-hr%2Chilux%2Cyb%2Cra%2Cre%2Clandcruiser150%2CDE%2CCX