1. Ostajalle
  2. Huoltosopimus
Toyota palvelee

Toyota Huoltosopimus

Toyota Huoltosopimus ja Toyota Huoltosopimus Plus tekevät elämästä helpompaa. Niiden avulla voit jaksottaa uuden autosi huoltokustannukset pieniin säännöllisiin tasaeriin. Lisäksi voit liittää Toyota Huoltosopimuksiin itsellesi tärkeitä lisäpalveluita kuten sijaisauton tai renkaiden kausivaihdon.

Toyota tarjoaa sinulle kaksi hyvää Huoltosopimus-vaihtoehtoa!


  • Toyota Huoltosopimus

    Toyota Huoltosopimus on helppo ja kätevä tapa jakaa uuden auton määräaikaishuoltojen kustannukset tasaeriin pidemmälle ajanjaksolle. Hoidat kaikki määräaikaishuollot kiinteällä kuukausimaksulla.


  • Toyota Huoltosopimus Plus

    Toyota Huoltosopimus Plus on Huoltosopimuksen laajennus, joka kattaa uuden auton määräaikaishuoltojen kustannusten lisäksi luonnollisen kuluman aiheuttamat korjaukset kuten pyyhkijän sulat, polttimot ja jarruosat tarvittaessa.

Pienellä lisämaksulla voit sisällyttää Toyota Huoltosopimukseesi seuraavia lisäpalveluja:

Sijaisauto 3 €/kk

Sijaisauto huollon ja korjauksen ajaksi.

Renkaiden kausivaihto 5 €/kk

Renkaiden kausivaihto kaksi kertaa vuodessa.

Ilmastoinnin huolto 3,50 €/kk

Ilmastoinnin huolto sisältää vuosittain sisäilman aktiivihiilisuodattimen vaihdon ja joka toinen vuosi järjestelmän täyttöhuollon. Ilmastoinnin huolto ei kuulu normaalien määräaikaishuoltojen piiriin.
Liitä Huoltosopimus osaksi Toyota Easy Osamaksu -rahoitusta!

Muistathan, että voit aina sisällyttää Toyota Huoltosopimuksen osaksi Toyota Easy Osamaksu –rahoitusratkaisua.

Toyota Easy Osamaksu -laskurilla löydät itsellesi sopivan auton ja kuukausierän. Laskurissa näet myös Huoltosopimuksen hinnan haluamallesi mallille.