1. Ostajalle
 2. Toyotan digitaaliset palvelut
Toyota palvelee

Toyotan digitaaliset palvelut - asioi verkossa

Toyota palvelee kattavasti myös verkossa. Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja ennakkovarata tulevia automallejamme verkosta.

Uuden auton ostajalle

 • Rakenna malli

  Autonrakennusautomaattimme avulla voit vertailla eri malleja ja niiden varustelutasoja sekä rakentaa haluamasi auton mieleiseksesi. Voit myös laskea sopivan rahoitusautovaihtoehdon sekä lähettää tarjouspyynnön rakentamastasi autosta suoraan jälleenmyyjälle tai varata kyseisen mallin koeajon.

 • Toyota Approved Vaihtoautot

  Me Toyotalla olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin. Tutustu Toyota Approved vaihtoautoihin.

 • Varaa aika auton videoesittelyyn

  Toyota-malleihin on nyt mahdollista tutustua myös etänä. Varaa aika videoesittelyyn, ja Toyota jälleenmyyjä esittelee autoa videopuhelun välityksellä. Voit varata ajan suoraan Toyota-jälleenmyyjäliikkeen sivulta. 

 • Virtuaaliesittely

  Toyotan hybridimallisto on Suomen suosituin. Laajasta mallistostamme löytyy myös useita yritysautoilijoille suunnattuja, kattavasti varusteltuja Business-malleja. Tutustu interaktiivisesti Ville Klingan kanssa Toyota-työsuhdeautoihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Kiinnostaako koeajo?

Tervetuloa koeajolle. Varaa koeajo ennakkoon netistä juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.
Varaa tästä koeajo

Sinulle sopiva Toyota-rahoitus

Laskuriemme avulla voit vertailla eri rahoitustuotteitamme ja hakea ennakkoluottopäätöksen verkossa. Lisäksi voit hallinnoida voimassa olevia rahoitussopimuksiasi My Finance -palvelussa, johon voit rekisteröityä verkkopankkitunnuksillasi. Palvelussa voit mm. siirtää eräpäivää veloituksetta.

Laske rahoitus MyFinance

Toyota-omistajalle

 • Toyotan huoltopalvelut

  Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen verkkopalvelussa. Lisäksi näet huollon hinnan saman tien. 

 • Katsastus- ja vauriotarkastaus

  Huoltovarauksessa voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen.

 • Renkaanvaihto

  Toyota-huollon rengashotellissa renkaasi säilyvät asianmukaisissa olosuhteissa ja kauden vaihtuessa vaihdamme ne taas halutessasi autosi alle. Varaa vaihto- ja säilytyspalvelut verkossa Toyota-huollosta.

MyToyota-sovellus

Maksuttoman MyToyota-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. Voit ottaa MyToyota-sovelluksen palvelut käyttöösi, kun olet tilannut uuden Toyota-auton, tai jos ajelet jo uudella Toyota-autollasi.
Lue lisää
Asiantuntijamme palvelevat myös verkossa

Aiantuntijamme palvelevat toyota.fi-verkkosivun chatissa arikisin klo 9–22 ja viikonloppuisin klo 10–18. Asiantuntijoiltamme saat apua niin uusiin autoihin kui esim. auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä. 

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.