1. Ostajalle
  2. Toyotan digitaaliset palvelut
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Toyotan digitaaliset palvelut

Toyota palvelee kattavasti myös verkossa. Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen, ja ostaa tietyt automallit verkosta.
Osta uusi Toyota Verkosta

Tutustu mallistoon rauhassa kotisohvallasi, ja Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata verkosta uuden Aygo-, Yaris-, Corolla- tai C-HR-mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Verkkokaupastamme löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit.

Vaihtoauton hinta-arvio

Voit hakea vaihtoautollesi hinta-arvion kätevästi verkkopalvelussamme. Palvelussa voit hakea hinta-arvion kaikille alle 7 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille autoille merkistä ja mallista riippumatta. Tämän palvelun tuottama hinta on arvio ja se on vahvistettava valitsemallasi Toyota-jälleenmyyjällä.

Toyota Approved Vaihtoautot

Me Toyotalla olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin. Tutustu Toyota Approved vaihtoautoihin. Voit myös hakea hinta-arvion omalle autollesi kätevästi verkosta.

 

Konfiguraattori

Autonrakennusautomaattimme avulla voit vertailla eri malleja ja niiden varustelutasoja sekä rakentaa haluamasi auton mieleiseksesi. Voit myös laskea sopivan rahoitusautovaihtoehdon sekä lähettää tarjouspyynnön rakentamastasi autosta suoraan jälleenmyyjälle, tai varata kyseisen mallin koeajon.

Virtuaaliesittely

Toyotan hybridimallisto on Suomen suosituin. Laajasta mallistostamme löytyy myös useita yritysautoilijoille suunnattuja, kattavasti varusteltuja Business-malleja. Tutustu interaktiivisesti Ville Klingan kanssa Toyota-työsuhdeautoihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Huolto- ja renkaanvaihtopalvelut

Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen verkkopalvelussa. Lisäksi näet huollon hinnan saman tien. Huoltovarauksessa voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat tai varata ajan renkaanvaihtoon.

Sinulle sopiva Toyota-rahoitus

Laskuriemme avulla voit vertailla eri rahoitustuotteitamme ja hakea ennakkoluottopäätöksen verkossa. Lisäksi voit hallinnoida voimassa olevia rahoitussopimuksiasi My Finance -palvelussa, johon voit rekisteröityä verkkopankkitunnuksillasi. Palvelussa voit mm. siirtää eräpäivää veloituksetta.

Laske rahoitus MyFinance

MyT

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. Voit ottaa MyT-sovelluksen palvelut käyttöösi, kun olet tilannut uuden Toyota-auton, tai jos ajelet jo uudella Toyota-autollasi.

Lue lisää
Asiantuntijamme palvelevat myös verkossa

Aiantuntijamme palvelevat toyota.fi-verkkosivun chatissa arikisin klo 9–22 ja viikonloppuisin klo 10–18. Asiantuntijoiltamme saat apua niin uusiin autoihin kui esim. auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä. 

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.