1. Autot
  2. Toyota C-HR
Toyota palvelee

Inspiroidu täysin uudesta Toyota C-HR:stä

Täysin uusi Toyota C-HR rikkoo rajoja rohkealla ja erottuvalla ulkomuodollaan. Uudistunut Toyota C-HR on crossovereiden innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia suunnittelua, erinomaisia ajo-ominaisuuksia sekä kehittynyttä teknologiaa.

arrow right
arrow left

Erottuva ulkomuoto

Jokainen persoonallinen yksityiskohta niin sisältä kuin ulkoa on huolella harkittu

Yksilöity käyttökokemus

Valitse oma tyylisi

Kestävän kehityksen suunnannäyttäjä

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat suunnittelun keskiössä

Sähköistetyt voimalinjat

Inspiroiva suorituskyky kohtaa poikkeuksellisen ketteryyden

Turvallisuus vakiona

Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmät tuovat mielenrauhaa ajamiseen

Optimaaliset mitat

Pituus 4362 mm Leveys 1832 mm Korkeus 1564 mm

Moderni ohjaamo

Modernissa ohjaamossa yhdistyvät teknologinen huippuosaaminen ja esteettinen hienostuneisuus luoden ainutlaatuisen ajoelämyksen

Kattava takuu

Hybrideillämme on normaalin takuun lisäksi 5 vuoden / 100 000 km hybridijärjestelmän takuu

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/fi/fi?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAloavBhBOEiwAbtAJO4FfwRDKSLX3NTLuIXgRU-grDxUfar7XyaiZLM1m2gv6-YlFc4VyVBoC2woQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Forced client side injection based on cached strategy

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita

Toyotan suosituimmat mallit nyt kampanjahintaan

Hyödynnä jopa yli 2 000 € asiakasetu sekä Toyota Easy Osamaksu -korkotarjous 3,49 % + kulut.

Usein kysytyt kysymykset

 

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyotan hybridit yhdistävät taloudellisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin tarjoten jopa 50 % sähköajoa ilman, että autoa tarvitsee ladata. Voit vain keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Toyotan hybridiautoja ajetaan kuin mitä tahansa automaattivaihteista autoa. Taloudellinen bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, kun sitä tarvitaan, mutta aina kun mahdollista, auto kulkee vain sähkömoottorin voimalla.

Toyotan itselataavia täyshybridejä ei tarvitse erikseen ladata. Hybridiakku latautuu ajon aikana siten, että se ottaa talteen jarrutuksista ja moottorista syntyvää energiaa, joka perinteisessä ajoneuvossa menisi hukkaan.

Toyota hybridien uraauurtava akkutekniikka on suunniteltu kestämään auton koko käyttöiän. Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyotahybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva myönnetään Euroopan tuontialueelle ensirekisteröidyille malleille. Pitkän akkuturvan taustalla on vuosittain huollon yhteydessä tehtävä Hybrid Health Check -tarkistus.