1. Autot
 2. Toyota C-HR
Toyota palvelee

Inspiroidu täysin uudesta Toyota C-HR:stä

Täysin uusi Toyota C-HR rikkoo rajoja rohkealla ja erottuvalla ulkomuodollaan. Uudistunut Toyota C-HR on crossovereiden innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia suunnittelua, erinomaisia ajo-ominaisuuksia sekä kehittynyttä teknologiaa. Malli on saatavilla hybridinä tai ladattavana plug-in hybridinä.

arrow right
arrow left
 • Voimalinjat

  Inspiroiva suorituskyky kohtaa poikkeuksellisen ketteryyden, oli valinta sitten hybridi tai ladattava plug-in hybrid.

 • Erottuva ulkomuoto

  Jokainen persoonallinen yksityiskohta niin sisältä kuin ulkoa on huolella harkittu.

 • Yksilöity käyttökokemus

  Valitse oma tyylisi. Esimerkiksi digitaalisen mittariston värit ja teemat ovat muokattavissa.

 • Turvallisuus vakiona

  Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmät tarjoavat mielenrauhaa ajamiseen.

 • Optimaaliset mitat

  Pituus 4362 mm Leveys 1832 mm Korkeus 1564 mm

 • Moderni ohjaamo

  Modernissa ohjaamossa yhdistyvät teknologinen huippuosaaminen ja esteettinen hienostuneisuus luoden ainutlaatuisen ajoelämyksen.

 • Kattava takuu

  Hybrideillämme on normaalin takuun lisäksi 5 vuoden / 100 000 km hybridijärjestelmän takuu

 • Kestävän kehityksen suunnannäyttäjä

  Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat suunnittelun keskiössä.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/fi/fi?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIj4mz5JehhwMVakeRBR0shg3yEAAYASAAEgLvhPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Forced client side injection based on cached strategy

Huoleton tapa autoilla, kuukauden sitoutumisajalla

KINTO Flex -palvelun kautta saat Toyota C-HR -mallin käyttöösi kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.
Tutustu (Opens in new window)

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita

Rahoitusetu vai renkaat?

Valitse sinulle sopivin Toyotan kesäetu: talvirenkaat kevytmetallivantein kaupan päälle tai Toyota Easy Osamaksu -rahoitus 3,49 % korko + kulut*.

Toyota-mallit nopeaan toimitukseen

Tarjoamme nyt erän uusia Toyotan henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen. Autojen arvioitu toimitusaika on neljä viikkoa. 

Usein kysytyt kysymykset

 

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyotan hybridit yhdistävät taloudellisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin tarjoten jopa 50 % sähköajoa ilman, että autoa tarvitsee ladata. Voit vain keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Toyotan hybridiautoja ajetaan kuin mitä tahansa automaattivaihteista autoa. Taloudellinen bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, kun sitä tarvitaan, mutta aina kun mahdollista, auto kulkee vain sähkömoottorin voimalla.

Toyotan itselataavia täyshybridejä ei tarvitse erikseen ladata. Hybridiakku latautuu ajon aikana siten, että se ottaa talteen jarrutuksista ja moottorista syntyvää energiaa, joka perinteisessä ajoneuvossa menisi hukkaan.

Toyota hybridien uraauurtava akkutekniikka on suunniteltu kestämään auton koko käyttöiän. Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyotahybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva myönnetään Euroopan tuontialueelle ensirekisteröidyille malleille. Pitkän akkuturvan taustalla on vuosittain huollon yhteydessä tehtävä Hybrid Health Check -tarkistus.