1. Toyota yritysautot
 2. Hyötyajoneuvot
 3. Asiakkaamme
Toyota palvelee

Asiakkaamme

Työkaverina Toyota hyötyajoneuvo

Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä. Tutustu Toyotan hyötyajoneuvon valinneisiin asiakkaisiimme.

 • Sähköinen Toyota Proace EV on Eltelin hiljainen työkalu

  Vaativiin sähkö- ja telealan projekteihin erikoistunut Eltel Networks vahvistaa autokantaansa 50 päästöttömällä Toyota Proace EV -sähköpakettiautolla. Niiden ainoa huono puoli on se, etteivät kaikki suostu enää palaamaan niiden käytön jälkeen dieselin rattiin.

 • Kivivilla eristää, Toyota Proace yhdistää

  Jyväskylässä toimivalla KSPT-Insulationilla tiedetään, miten teollisuuden ja rakennustyömaiden LVI- eritykset hoidetaan ammattitaidolla. Viime syksynä yritys hankki kuusi Toyota Proacea, jotta ammattimiehet ja varusteet kulkevat kaukanakin sijaitseville työmaille luotettavasti, turvallisesti ja mukavasti.

 • Raide-Jokerin Proacessa kulkevat sadan kilon lätkät ja surrilangat

  Proaceen kyytiin mahtuu kaikki sadan kilon lätkistä surrilankoihin ja koukkuihin. Riittävän lastaustilan, kätevien hyllyratkaisujen ja mukavan ajettavuuden lisäksi aluevastaava Mikko Illikainen kiittää Proacen kattavaa varustelua - peruutuskameran ansiosta osumia ahtailla työmailla ei juurikaan tule ja autot pysyvät kunnossa.

 • KPT Group hankki Proacet Toyota Jousto -rahoituksella

  KPT Groupin myyntipäällikkö Ville Halme kertoo yrityksen autovalinnasta. 

 • L&T luottaa Toyota Proaceen

  L&T:n putkiasentaja Sonja kertoo, mikä tekee Proacesta loistavan työkaverin vaihteleviin työpäiviin.