1. Omistajalle
  2. Huolto ja korjaus
  3. Recall korjauskampanja
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Recall korjauskampanja

Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Toyota kutsuu autoja tarkastukseen ja/tai korjattavaksi, mikäli havaitaan turvallisuutta tai ympäristöön liittyvää haittaa koskevia ongelmia. Tarkista kuuluuko autosi tarkastuskampanjan piiriin. Recall-korjaukset ovat maksuttomia

Laatu on Toyotalla kaiken tekemisen keskipisteessä

1. Käytä Recall tarkastustyökalua tai kirjaudu MyToyota portaaliin

Syötä autosi alustanumero, järjestelmä kertoo kuuluuko autosi avoimeen Recall kampanjaan. Kirjautumalla MyToyota portaaliin, näet käyttäjätilillesi liitettyjen autojen avoimet Recall kampanjat.

2. Varaa korjausaika

Ota yhteys lähimpään palvelevaan Toyota huoltoon ja kerro avoimesta Recall kampanjasta. Toyota huolto neuvoo ja varaa sinulle sopivan korjausajan.

3. Tuo autosi korjaukseen

Toyota huolto huolehtii autostasi ja korjaa autosi veloituksetta Recallin osalta.

Tarkista kuuluuko autosi tarkastuskampanjan piiriin.

Ennen aloittamista, tarkista että sinulla on seuraavat tiedot:

Autosi alustanumero (VIN)

Alustanumero löytyy autostasi ja ajoneuvosi rekisteriotteesta. Alustanumero on 17 merkkiä pitkä ja sisältää numeroita tai kirjaimia.

Oikaisu 19.9.2022 päivättyyn Traficom liitteeseen takaisinkutsukirjeessä.

Toyota Auto Finland Oy on virheellisesti ilmoittanut takaisinkirjeen Traficom liitteessä Corolla 120-mallisarjan autoihin 8 viikon korjausajan alkaen 19.9.2022.  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tallentanut ajoneuvon rekisteritietoihin merkinnän keskeneräisestä takaisinkutsukampanjasta (Ajoneuvolaki 82/2021 178 §) jo huhtikuussa 2022. Kysymykset aiheeseen voi lähettää Ota yhteyttä -lomakkeella.

Usein kysytyt kysymykset

Tehdyllä Recall kampanjalla ei ole vaikutusta auton jälleenmyyntiarvoon. Tekemätön Recall kampanja on kuitenkin peruste auton hylkäämiselle määräaikaiskatsastuksessa.

Kirjeiden osoitteisto poimitaan Traficom osoitteistosta. Tarvittaessa varmista ajantasaiset tiedot Traficom:lta. Jos myyntitapahtuma tuore, ei toimenpiteitä tarvita, seuraava postitus tehdään uusien Traficom tietojen perusteella.

Ei vaikuta.

Recall korjauksen voi suorittaa vain valtuutettu Toyota-huolto.

Autolla voi ajaa huoletta, mutta avoin Recall kampanja tulee korjauttaa seuraavassa huollossa.