1. Toyota yritysautot
 2. Hyötyajoneuvot
Toyota palvelee

Toyota Professional

Työsi tukena – tilanteessa kuin tilanteessa
01

Toyota Professional

Toyota Professional tarkoittaa koko joukkoa erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.
02

Enemmän kuin vain auto

Toyota Professional -liikkeemme huolehtivat autokalustostasi suurella sydämellä. Tinkimätön työn laatu takaa mielenrauhasi.
03

Kumppani, johon voit luottaa

Toyota Professional -liikkeissä on parhaat työkalut ja korkealaatuinen osaaminen autojesi kunnossapitoon.

Palvelumme

Tutustu erityisesti yritysasiakkaille suunnattuihin Toyota Professional -palveluihimme.

Toyota Professional -liikkeet

Millaista palvelua tarvitset?

Etsitpä sitten sijaisautoa, vakuutusta, express-huoltoa tai tiepalvelua - voit luottaa siihen, että Toyota Professional on yrityksesi tukena. Kattavat palvelumme vastaavat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.
 • Toyota Relax -lisäturva

  Toyota-merkkihuollon huolto-ohjelman noudattaminen on nyt palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi huoltovälin mukaisesti määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Toyota Relax -turvaa voidaan jatkaa jopa auton kymmeneen ikävuoteen asti tai 185 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan).

 • Express-huolto

  Jotta saisit Toyota-autosi mahdollisimman nopeasti takaisin hyötykäyttöön, voit varata autollesi express-huollon. Express-huollossa kaksi huippukoulutettua mekaanikkoa suorittaa huoltotyön yhdessä, jolloin huoltotauon pituus puolittuu. Muistathan mainita express-huollosta jo huoltoaikaa varatessasi.

 • Tiepalvelu

  On ehkä huojentavaa tietää, ettet ole koskaan yksin. Mikäli tien päällä sattuu vahinko, Toyota Info tarjoaa apua 24 tuntia vuorokaudessa. Toyota Info palvelee maksuttomassa numerossa 0800-13663.

 • Huollon sijaisauto

  Tarvitsetko sijaisautoa siksi aikaa, kun huollamme autoasi? Huollon sijaisautomme pitävät pyörät pyörimässä.

 • Toyota Vakuutus & Toyota Rahoitus

  Toyota Vakuutus on suunniteltu juuri sinun Toyotallesi turvaamaan autosi parhaalla mahdollisella tavalla. Toyota-korjaamolla noudatetaan aina Toyotan tiukkoja laatu- ja ympäristöstandardeja, mikä varmistaa, että autosi säilyttää korkean turvallisuustason ja jälleenmyyntiarvonsa. Toyotan rahoituspalveluiden avulla pidät yrityksesi autokannan ajanmukaisena ja autoilukustannukset hallinnassa. Tutustu erilaisiin leasing- ja osamaksuratkaisuihimme, kuten Toyota Easy Osamaksuun, johon sisältyy taattu hyvityshinta autollesi.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Korkeasti koulutetut, hyötyajoneuvoihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat yrityksesti autotarpeista ja kalustosi huollosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Laaja hyötyajoneuvomallisto

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan! Toyota Professional -liikkeissämme on aina nähtävillä ja koeajettavissa Toyotan laaja hyötyajoneuvomallisto, josta löydät yrityksellesi juuri oikean työkalun.

Laajennetut aukioloajat

Laajennettujen aukioloaikojemme puitteissa voit huolehtia autojesi huolloista ja korjauksista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, myös arkityöajan ulkopuolella. Mainitsethan toiveesi esim. iltahuollosta jo aikaa varatessasi.

Kattavat rengaspalvelut

Kun autosi rengas tarvitsee korjausta, on aika hankkia kokonaan uudet renkaat taikka tarvitset renkaanvaihto- tai kausisäilytyspalveluita, löydät kaikki ammattitaitoiset rengaspalvelut saman katon alta.

Huollon noutopalvelu

Mikäli Toyota-autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, noudamme sen puolestasi ja palautamme sinulle huollon valmistuttua, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Toyotan hyötyajoneuvot

Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme
Lue lisää