Toyota palvelee

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu Toyotan ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei voimassaolevia tarjouksia

Kattavat edut Toyotan suosituimpiin malleihin

Tarjoamme valikoituihin malleihin nyt talvirenkaat kevytmetallivantein hintaan 690 € sekä Toyota Easy Osamaksu -rahoituksen 3,49 % korko + kulut.

Rajattu erä Corolla-malleja huippuedullisesti esim. 383 €/kk

Tarjoamme nyt rajatun erän Toyota Corolla Touring Sports -malleja nopeaan toimitukseen huippuedullisella ja huolettomalla Toyota Easy Yksityisleasingilla - tilava ja kattavasti varusteltu Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Limited Edition kahdeksi vuodeksi esim. 383 €/kk.

Toyota-mallit nopeaan toimitukseen

Tarjoamme nyt erän uusia Toyotan henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen. Autojen arvioitu toimitusaika on neljä viikkoa. 

Varuste-etu uusiin Proace ja Proace City -malleihin

Nyt uusiin Proace ja Proace City -malleihin varustepaketti hintaan 690 €. Tutustu myös joustavaan KINTO One Huoltoleasing -sopimukseen.

Vaihtoauto vuodeksi leasingilla

Toyota Approved vuodeksi -palvelusta saat auton kattavalla leasingsopimuksella, vain vuoden sitoutumisajalla ja kotiin toimitettuna. Autoja rajattu määrä.

Auto kuukauden sitoutumisella

KINTO Flex on suoratoistopalveluiden tapainen liikkuvuuspalvelu, jonka kautta tilaat auton käyttöösi kuukaudeksi kerrallaan. Palvelun kiinteä kuukausimaksu sisältää muun muassa vakuutuksen, ajoneuvoveron, huollot ja renkaat vaihtoineen. Tilaa netistä ja saat auton käyttöösi jopa parissa arkipäivässä.