1. KINTO Flex – auto kuukauden sitoutumisella
Toyota palvelee

Auto kuukauden sitoutumisella

Tarvitsetko auton, mutta et halua sitoutua vuosiksi? KINTO Flexin kautta saat auton kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Tarvitsetko auton, mutta et halua sitoutua vuosiksi? KINTO Flexin kautta saat auton kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.
KINTO Flex on suoratoistopalveluiden tapainen palvelu, jonka kautta saat auton käyttöösi vain kuukauden sitoutumisajalla. Tilauksen teet muutamassa minuutissa netissä ja saat auton käyttöösi jopa parissa arkipäivässä. Palvelussa on saatavilla useita eri Toyota-malleja ja voit valita juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivimman. Helppo maksukortilta automaattisesti veloitettava kuukausimaksu sisältää muun muassa vakuutuksen, ajoneuvoveron, huollot ja kahdet renkaat kausivaihtoineen sekä säilytyksineen. Mikäli auton tarpeesi on pidempi, voit halutessasi sitoutua myös 3 tai 6 kuukaudeksi. Tilaus jatkuu kuukausi kerrallaan, kunnes päätät perua sen. 

Mikä on KINTO?

KINTO on Toyotan kansainvälinen liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii yli 30 maassa tarjoamassa erilaisia liikkuvuutta edistäviä palveluita auton kuukausitilauksesta autonjakopalveluihin. KINTO Flex on ensimmäinen Suomessa lanseerattu KINTO-palvelu ja on toiminut jo vuodesta 2021.
Tutustu lisää KINTO Flexiin. Opens in new window