1. Omistajalle
 2. Takuu
 3. Toyota relax
Toyota palvelee

Toyota Relax

Jopa 10 vuotta veloituksetonta turvaa autoosi, kun huollatat autosi meillä huoltovälin mukaisesti.

Tyyneyttä teille maksuttomalla turvalla

Auton omistaminen voi nyt saada aikaan saman huolettomuuden tunteen kuin kesätuuli kutreillasi. Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi, ja sinulla on edessäsi jopa 200 000 rentoa kilometriä. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi 12 kk:n turvan*. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. 

Turva kattaa pääosin auton yllättävät rikkoutumiset, pois lukien normaalit kulutusosat esim. jarruosat sekä huolto-osat kuten öljyn- tai ilmansuodattimet. Katso tarkempi kattavuus täältä

*joissakin malleissa ehdot ovat pidemmät.

Huoltovälin noudattaminen kannattaa

Toyota-merkkihuollon laadun takaavat parhaat mekaanikot ja aidot alkuperäiset Toyota-varaosat. Ja nyt huolto-ohjelman noudattaminen on palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Toyota Relax -turvaa voidaan jatkaa jopa auton kymmeneen ikävuoteen tai 185 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Turvan laajennus 160 000 km:stä 185 000 km:iin koskee 1.11.2022 jälkeen tehtyjä huoltoja.

Toyota Relax kohteet

Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin. 

Turvan piiriin ei kuitenkaan kuulu mm. seuraavat

 • Luonnollinen kuluma
 • Säätötoimenpiteet
 • Vauriot ja väärinkäyttö
Katso kohteet

Toyota Relax kelpoisuusvaatimukset

Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti vuosihuollon yhteydessä. Ensimmäisen Relax-turvan aktivointihuollon jälkeen on 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos tämän jälkeen noudatetaan huolto-ohjelmaa, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset, milloin Toyota Relax -turva aktivoituu seuraavaksi huoltoväliksi:
 • Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä. 
 • Toyotan yleistakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä. 
 • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 kilometriä.

Toyota Relax -turvan kesto

Toyota Relax -turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Muistathan varata autosi huollon ajoissa. Kysy lisää Toyota huollosta tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.
Löydä jälleenmyyjäsi

Toyota Relax - Usein kysytyt kysymykset

Esimerkiksi Toyota Corollan kohdalla, jossa on tyypillinen 15 000 km / 1 vuosi -huoltoväli, käytetään 9,5-vuotiaana huollossa 184 999 km kohdalla. Tällöin Relax-turva on voimassa auton 10,5 vuoden ikään ja 199 999 km asti.

Toinen esimerkki on Toyota Proace pakettiauto, jossa on 30 000 km / 2 vuotta -huoltoväli, käytetään huollossa huolto-ohjelman mukaisesti 180 000 km kohdalla. Relax-turva on voimassa jopa 210 000 km asti.

Toyota Relax -turva ei aktivoidu, jos autolla on ajettu yli 185 000 km tai auton on päivääkään yli 10-vuotias.

Relax-turva on asiakkaalle veloitukseton ja Toyotan määräaikaishuoltoon sisältyvä palvelu. Se ei maksa mitään eikä se myöskään sido asiakasta mihinkään.

Huoltovälin pituinen turva, kun huollatat autosi valtuutetulla Toyota korjaamolle huolto-ohjelman mukaisesti. Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen ja sinulla on edessäsi jopa 200 000 rentoa kilometriä.

Tuomalla autosi valtuutetulle Toyota korjaamolle määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan, joka on voimassa seuraavaan huoltoosi saakka.

Toyota-korjaamot lisäävät Toyota Relax -turvan autoosi huoltovälin ajaksi aina määräaikaishuollon yhteydessä.

Relax-turvan voi uusia seuraavaksi huoltoväliksi aina 10 vuoteen tai 185 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä.

Toyota Relax -turva ei ole saatavilla, jos auto on vakuutusyhtiön lunastama.

 • Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä.
 • Toyotan tehdastakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä.
 • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 kilometriä.

Relax-turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Turvaan kuuluu kattavasti auton mekaaniset sekä sähkötekniset komponentit, pois lukien mm. huolto-osat, väärinkäyttö ja luonnollinen kuluma. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä »

Toyota Relax pysyy voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisikin eli se seuraa autoa turvan voimassaoloajan.

Kyllä, tekemällä määräaikaishuolto Toyota korjaamolla, niin Relax kytkeytyy voimaan.

Relax aktivoituu vain valtuutetun Toyota korjaamon huolloissa ja Relax kattaa vain alkuperäiset Toyota varaosat. Huollossa havaitut korjaukset on tehtävä Toyota korjaamolla.

Jos autossa ei ole voimassa olevaa turvaa eli autoon tehdään ensimmäinen Relaxin kytkevä huolto, niin tässä huollossa havaitut viat eivät vielä kuulu turvan piiriin. Ensimmäisen Relax aktivointihuollon jälkeen on myös 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos autoa kuitenkin huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

Turva on voimassa Suomessa. Jos asiakas joutuu korjauttamaan autoaan seuraavissa maissa: Andorra, Belgia, Tanska, Saksa, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Iso-Britannia, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari, Kypros, Viro, Latvia, Liettua, korjauskulu korvataan maksettua paikallisen valtuutetun Toyota korjaamon laskua vastaan, niiltä osin kuin se kuuluu tässä sopimuksessa mainitun turvan piirin. Hyvitys asiakkaalle tapahtuu vasta, kun Toyota Auto Finland Oy on tarkastanut korjauslaskun.

Luonnollinen kuluma, säätötoimenpiteet, vauriot ja väärinkäyttö. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä »

Ei kuulu, mutta Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva pysyy voimassa aina vuoden kerrallaan huollon jälkeen eli seuraavan huoltovälin. Toyotan hybridiakkuturva on voimassa kaikille Euroopan tuontiohjelmaan kuuluneille autoille.

Lue lisää Toyota Way -asiakasjulkaisusta

Toyota Relax palkitsee uskollisuudesta

Hyödynnä jopa 10 vuoden maksuton turva.