1. Toyota yritysautot
 2. Hansel
Toyota palvelee

Toyota – Hansel-puitesopimustoimittaja–

Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi.

Tutustu tarkemmin Hanselin hyväksymään mallivalikoimaan

 •  

  Yaris

  Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Yarisin konepellin alta löytyy Toyotan neljännen sukupolven hybriditeknologiaa, joka tarjoaa hiljaista ja voimakasta suorituskykyä polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina. Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi tuo mielenrauhaa tien päälle. 

 •  

  GR Yaris

  TOYOTA GAZOO Racingin kanssa yhteistyössä kehitetty GR Yaris ei ole mikä tahansa urheiluauto. Sen kehittelytyössä on hyödynnetty paitsi Toyotan WRC-sarjasta ammennettua kokemusta, myös pikataipaleilla käytettyjä teknologioita. Toyotan WRC-rallitiimi on kehittänyt ja testannut autoa myös Suomessa. Auton konepellin alla sykkii 261 hevosvoiman tehon ja 360 nm väännön tuottava 1.6-litrainen turbomottori - GR Yarisin ratissa aidon urheiluauton tuntu ja ominaisuudet ovat käytössäsi arkisessakin ajossa kaikilla alustoilla.

 •  

  RAV4

  Hienostuneessa RAV4-mallissa maasturin ominaisuudet yhdistyvät tyyliin ja uusiimpaan tekniikkaan. RAV4 on ajajan auto, ja se on tehty kestämään. Se on kotonaan yhtä lailla kaupungissa kuin maastossakin, ja sen 2,5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajohaasteisiin. Lisäksi saatavilla oleva älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla. Auton järeän ulkokuoren alle kätkeytyy hienostunut ja tilava matkustamo, ja turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelu.

 •  

  RAV4 Plug-in Hybrid

  Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

 •  

  Proace Verso

  Proace Verso -mallisto tarjoaa kolme koripituutta, kolme taloudellista dieselmoottoria ja neljä erilaista varustetasoa – siis ratkaisun jokaiselle tila-auton käyttäjälle. Sisätilojen muuntaminen käy käden käänteessä kiskoissa liikkuvien ja taittuvien istuimien ansiosta,ja lisäksi takamatkustajien taitetavat pöydät, takaluukun avattava ikkuna ja sähkötoimiset liukuovet tuovat mukvatuutta. Loistava ergonomia, hyvä käytettävyys, ajodynamiikka ja ensiluokkainen turvallisuus tekevät niin ajamisesta kuin matkustamisestakin helppoa, turvallista ja mukavaa.

 •  

  Proace

  Kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattava vakiovarustelu, johon sisältyy mm. Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus takaavat Proacen vetovoiman. Nykykaisesti muotoillun Proacen tilankäyttöratkaisut ja muunneltavuus ovat huippuluokkaa. Proace on myös monipuolisesti muokattavissa: saat esim. vetokoukut, kattotelineet sekä sisätilavaneroinnit suoraan Toyota-jälleenmyyjän kautta. Proace-malliston täydentää nelivetoinen 4x4-malli, joka tuo vetoa ja pitoa haastaviinkin paikkoihin.

 •  

  Proace EV

  Täyssähköinen Proace EV tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 330 kilometrin sähköajokantaman (WLTP). Korkeajänniteakusto on sijoitettu tavaratilan lattian alle, minkä ansiosta auton ajettavuus on erinomainen. Akusto ei myöskään syö tilaa kuormatilalta, vaan EV-mallin kuormatila on vastaava kuin polttomoottorikäyttöisissä sisarmalleissa. Toyota Proace EV -malli on saatavana kahdella eri koripituudella. Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. 50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 min.