1. Ostajalle
  2. KINTO Flex kuukausitilauspalvelu
Toyota palvelee

KINTO Flex

Tarvitsetko autoa, mutta et halua sitoutua vuosiksi?

KINTO Flex on auton kuukausitilauspalvelu, jonka kautta saat oman auton tarjoaman vapauden huolettomasti vain kuukauden sitoutumisajalla ja yksinkertaisella automaattisesti maksukortiltasi veloitettavalla kuukausihinnalla.

  • Erilaiset asiakkaamme kaipaavat erilaisia ratkaisuja liikkumistarpeisiinsa. Suurelle osalle oma auto on erinomainen vaihtoehto, mutta yhä useampi kaipaa auton omistamisen rinnalle joustavampaa ja huolettomampaa ratkaisua. Asiakkaalla voi olla tilapäinen tarve esimerkiksi kausiautolle tai kulkuvälineelle vaikkapa kesäloman ajaksi. KINTO Flex vastaa tähän tarpeeseen.

    Miksi myös autoilu ei voisi olla yhtä helppoa kuin suoratoistopalvelun tilaaminen? KINTO Flex on kuukausitilaukseen perustuva palvelu, jonka avulla voit tilata auton käyttöösi kädenkäänteessä netistä. Tilaukseen tarvitsee sitoutua vain kuukaudeksi ja se on voimassa toistaiseksi, kunnes peruutat palvelun. Kiinteään maksukortilta veloitettavaan kuukausittaiseen maksuun sisältyvät niin huollot, vakuutukset, ajoneuvovero kuin renkaiden kausivaihdot ja säilytykset. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia autoilun helppoudesta.

    Palvelussa on tarjolla useita Toyotan eri malleja kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea. Tarkempaa tietoa autotarjoomasta ja palvelun saatavuudesta löydät sen verkkosivuilta.

    KINTO Flex on ensimmäinen Suomessa lanseerattu KINTO-palvelu. KINTO on Toyotan kansainvälinen globaali liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii jo yli 30 maassa erilaisten ihmisten liikkuvuutta edistävien palveluiden tarjoajana.

KINTO Flex

Huoleton tapa autoilla, kuukauden sitoutumisajalla.
Opens in new window Tutustu ja tilaa