1. Toyota yritysautot
  2. Rahoitus
Toyota palvelee

Toyota Rahoitus yrityksille

Toyota rahoituspalveluiden avulla pidät yrityksesi autokannan ajanmukaisena ja autoilukustannukset hallinnassa. Autohankintaan on tarjolla erilaisia leasing-ratkaisuja sekä osamaksurahoitusta.
  • Toyota Finance Finland Oy, eli Toyota Rahoitus, toimii osana globaalia Toyotaa tiiviissä yhteistyössä Toyota maahantuojan ja Toyota jälleenmyyjäverkoston kanssa. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja yritysasiakkaiden autojen hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen. Asiakkaissamme on kaiken kokoisia yrityksiä, joita palvelemme sekä työsuhde-, että tuotantoautotarpeissa.

  • Hankkimalla yritysautot leasingratkaisuilla maksat pelkkää vuokraa, ei erillisiä perustamiskuluja, kuukausittaisia käsittelymaksuja tai laskutuslisiä. Uusiin autoihin on tarjolla on huolto- ja rahoitusleasing. Huoltoleasing kattaa auton käytön lisäksi huolto- ja ylläpitokustannuksia. Rahoitusleasing sopii silloin, kun ajomäärää on vaikea arvioida ja ylläpitokustannuksista asiakas vastaa mielummin itse. Osamaksurahoituksella voi rahoittaa niin uuden kuin käytetynkin auton verkostomme kautta. Verkostomme Toyota-myyjät pyrkivät aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisratkaisun.

Toyota Rahoitukselta laskut on mahdollista saada kätevästi koontilaskuna kerran kuukaudessa. Koontilasku helpottaa varsinkin suuremman sopimusmäärän laskujen hallintaa ja käsittelyä. Kaikki laskut, niin yksittäiset kuin koontilaskutkin on mahdollista saada myös verkkolaskuina.

Toyotan mallistosta löytyy vaihtoehtoja kaupunkiautosta aina täysikokoiseen maasturiin. Lue lisää sähköistetyistä voimalinjoista tai tutustu Toyotan laajaan mallivalikoimaan.

Toyotan jälleenmyyjäverkosto on yksi Suomen laajimmista, ja yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Leasing- tai osamaksutarjouksen voit pyytää ottamalla yhteyttä Toyota jälleenmyyjään.

Rahoituspalvelut yritysasiakkaille