1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
Toyota palvelee

Toyotan yritys- ja työsuhdeautot

Tutustu sähköistettyyn henkilöautomallistoomme

Toyota on hybriditeknologian ja sähköistymisen edelläkävijä. Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy runsaasti kattavasti varusteltuja ja turvallisia vaihtoehtoja yrityskäyttöön ja työsuhdeautoilijalle. Sähköistetyt henkilöautomme ovat täydellinen valinta yrityksille, sillä alhaisten ylläpito- ja käyttökustannusten lisäksi ne viestivät yrityksen vastuullisuutta.

Toyotan yritys- ja työsuhdeautomallisto

Toyotan sähköistetty mallisto

Toyotan sähköistetty henkilöauto on täydellinen valinta myös käyttäjälle. Laajasta mallistostamme löytyy vaihtoehtoja ketteristä kaupunkiautoista kyvykkäisiin crossovereihin. Toyotan täyshybridiautolla ajat jopa puolet ajasta sähköllä, mutta mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähkön voimalla, tutustu myös ladattaviin plug- in hybrid -vaihtoehtoihimme sekä uudistuneeseen Toyota bZ4X -täyssähköautoomme. Kaikissa vaihtoehdoissa matkanteko on paitsi hiljaista, miellyttävää ja ekologista myös taloudellista, sillä sähköistettyjen henkilöautojemme käyttökustannukset ja verotusarvot ovat edulliset.

Toyota bZ4X Business

Uudistunut, katseet kääntävä Toyota bZ4X -täyssähköauto tarjoaa varmaa suorituskykyä, avarat sisätilat sekä loistavan kuormankuljetuskyvyn. Saatavilla oleva älykäs nelivetojärjestelmä tekee sähköajostasi entistäkin nautinnollisempaa.
 
Tutustu Toyota bZ4X -malliin

RAV4 Plug-in Hybrid Business

RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.
 
Tutustu RAV4 Plug-in Hybrid Business -malliin

RAV4 Business

RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi.
 
Tutustu RAV4 Business -malliin

Uudistunut Toyota C-HR Business

Uudistunut Toyota C-HR Business on crossovereiden innovatiivinen edelläkävijä, joka rikkoo rajoja rohkealla ja erottuvalla ulkomuodollaan. Malli on saatavilla hybridinä tai ladattavana plug-in hybridinä, joten voit valita juuri itsellesi ja elämäntyyliisi sopivan voimalinjan.
 
Tutustu Toyota C-HR Business -malliin

Prius Plug-in Hybrid Business

Täysin uusi Toyota Prius Plug-in Hybrid Business on nyt aiempaakin tyylikkäämpi ladattavan hybriditeknologian edelläkävijä, jossa erinomainen suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa.
 
Tutustu Prius Plug-in Hybrid Business -malliin

Corolla Cross Business

Corolla Cross Business -mallin käytännölliset tilat, tehokas hybridivoimalinja ja korkean istuma-asennon tarjoama erinomainen näkyvyys tekevät siitä täydellisesti perheiden tarpeisiin sopivan työsuhdeauton.

Tutustu Corolla Cross Business -malliin

Uudistunut Corolla Hatchback

Uudistuneen Toyota Corolla Hatchback -mallin dynaaminen muotoilu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen.

Tutustu Corolla Hatchback -malliin

Corolla Touring Sports Business

Uudistunut Corolla Touring Sports Business on nyt entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi. Touring Sports -mallin avarat ja käytännöllisesti joustavat sisä- ja tavaratilat tarjoavat runsaasti säilytystilaa sekä yksittäisille esineille että isommille matkatavaroille.
 
Tutustu Corolla Touring Sports Business -malliin

Uudistunut Corolla Sedan

Corolla Sedan on uudistunut tyylikkäästi sen hienosäädetyn designin, viidennen sukupolven hybridijärjestelmän, entistä kehittyneemmän ja modernimman teknologian sekä aktiivisten turvallisuusjärjestelmien myötä.
 
Tutustu Corolla Sedan -malliin

Yaris Hybrid Business

Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

Tutustu Yaris Hybrid Business -malliin

Yaris Cross Business

Uudistunut Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja crossoverin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle crossover-mallin ajomukavuuden, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa.
 
Tutustu Yaris Cross Business -malliin