1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
  3. RAV4 Business
Toyota palvelee

RAV4 Business

Ratkaisevasti vahvempi

RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen järeän ja luotettavan ulkokuoren alta paljastuu tilava ja hienostunut matkustamo, ja korkealla sijaitseva kuljettajan istuin tarjoaa erinomaisen ajoasennon ja hyvän näkyvyyden joka suuntaan. RAV4 Business -mallisto tarjoaa tyylikkään ulkokuoren lisäksi kattavan vakiovarustelun ja tehokkaan 2,5-litraisen hybridivoimanlähteen. RAV4 on saatavana sekä etu- että nelivetoisena versiona.

Toyotan uuden hybridivoimanlähteen ytimessä on 2,5-litrainen polttomoottori, jossa on riittävästi voimaa mukavaan ja nautinnolliseen ajamiseen. Kaksitoimisen polttoaineensuihkutuksen ansiosta RAV4:n moottori tarjoaa tasaista voimaa kaikilla nopeuksilla. Lisäksi saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla. 218 hv (etuveto) tai 222 hv (neliveto) hybridivoimaa ja uusi TNGA-alustarakenne takaavat nautinnollisen ja varman ajoelämyksen.

Turvallisuudesta huolehtivat aktiiviset Toyota Safety Sense -turvavarusteet, joiden uudet, älykkäät toiminnot auttavat ajamista ja viestivät ympäristöstä aiempaakin tehokkaammin. Ole kuitenkin huoletta – ajaminen jää yhä sinulle.