1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
  3. Toyota bZ4X Business
Toyota palvelee

Toyota bZ4X Business

Täyssähköauto Toyotan tapaan

Uudistunut ja tyylikäs Toyota bZ4X -täyssähköauto tarjoaa varmaa suorituskykyä ja jopa 416–511 kilometrin* sähköajokantaman yhdellä latauksella. Auton 11 kW:n kolmivaiheisen sisäisen latauslaitteen ansiosta ajoakun voi ladata täyteen jopa 6,5 tunnissa** kotiin asennetuissa tai julkisissa AC-latausasemissa. Lisäksi mallivuoden 2024 autoissa on entistä tehokkaampi latauksenaikainen lämmitystoiminto, joka hyödyntää auton lämmityslaitetta. Saatavilla oleva älykäs AWD X-Mode -nelivetojärjestelmä puolestaan tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet.

Toyota bZ4X -mallin muotoilussa modernin täyssähköauton sulavat linjat yhdistyvät crossoverin varmaan olemukseen, ja mallin pitkä akseliväli mahdollistaa erityisen avarat sisätilat. Matkustaminen on nautinnollista hiljaisessa ja modernisti muotoillussa matkustamossa. Toyota bZ4X:n kattava vakiovarustelu sisältää mm. latauskaapelin AC-latausasemaan, LED-ajovalot, peruutuskameran, Toyota Smart Connect -multimedialaitteen 8” kosketusnäytöllä sekä 7” digitaalisen mittariston. Turvallisuudesta huolehtii edistyksellinen Toyota Safety Sense -turvavarustelu.

MyToyota-älypuhelinsovellus tarjoaa monia uusia innovatiivisia ominaisuuksia, joiden avulla voit muun muassa tarkastaa akun varaustason, ajastaa latauksen ja hallita autoasi etänä – voit esimerkiksi avata tai lukita autosi ovet sovelluksen avulla. Smart-latauksen ansiosta latausasemien hakeminen, avaaminen ja latausistuntojen maksaminen onnistuu helposti sovelluksen kautta.

  • * Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät, mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.
  • ** Latausteho ja -aika on mitattu kontrolloidussa ympäristössä ja vakiolämpötilassa. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla merkittävästi tavanomaista matalampi esim. Suomen talviolosuhteissa.