1. Discover Toyota
  2. Toyota Gazoo Racing
  3. Rallitietäjä
Toyota palvelee

Rallitietäjä 2024

Arvaa tiimimme sijoitukset ja voita katselukoodi MTV Katsomoon

Arvaa kuljettajakaksikkojemme sijoitukset maailman vaativimmilla pikataipaleilla ja voita MTV Katsomo+ Urheilu (ilman mainoksia) -katselukoodi kolmeksi kuukaudeksi. Katsomo+ Urheilu -palvelusta voit seurata kaikki erikoiskokeet Shakedownista rallin päättävään Power Stage -erikoiskokeeseen. Arvomme jokaisen osakilpailun jälkeen kolme voittajaa.

Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy 
Korpivaarantie 1 
01451 Vantaa 
(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n työntekijät eivätkä Rallitietäjän suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

 

Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan toyota.fi/rallitietaja-sivustolla arvaamalla Toyota-kuljettajien sijoitukset seuraavassa WRC-osakilpailussa.

Rallituloksien arvaaminen päättyy rallien aloituspäivää edeltävänä päivänä klo 23.59.

Seuraavaan arvontaan osallistuminen avataan jälleen WRC-osakilpailun viimeisenä kilpailupäivänä klo 12.

 

Kilpailuaika
  Ralli   Osallistumisaika
1 Rallye Monte-Carlo 25.1.–28.1. 15.1.–24.1.
2 Rally Sweden 15.2.–18.2. 28.1.–14.2.
3 Safari Rally Kenya 28.3.–31.3. 18.2.–27.3.
4 Croatia Rally 18.4.–21.4. 31.3.–17.4.
5 Vodafone Rally de Portugal 9.5.–12.5. 21.4.–8.5.
6 Rally italia Sardegna 30.5.–2.6. 12.5.–29.5.
7 ORLEN 80th Rally Poland 27.6.–30.6. 2.6.–26.6.
8 Tet Rally Latvia 18.7.–21.7. 30.6.–17.7.
9 Secto Rally Finland 1.8.–4.8. 21.7.–31.7.
10 EKO Acropolis Rally Greece 5.9.–8.9. 4.8–4.9.
11 Rally Chile Bio Bío 26.9.–29.9. 8.9.–25.9.
12 Central European Rally 31.10.–3.11. 29.9.–30.10.
13 FORUM8 Rally Japan 21.11.–24.11. 3.11.–20.11.

 

Palkinnot ja palkintojen lunastaminen

Arvomme jokaisen osakilpailun jälkeen kyseisen osakilpailun tuloksia veikanneiden kesken kolme (3) voittajaa. Kukin voittaja saa kolmen kuukauden katselukoodin MTV Katsomo+ Urheilu (Ilman mainoksia) -palveluun. Palkinnon arvo on 128,85 €.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Järjestäjän vastuu

Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä arvontaan liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellytysten mukaisesti.

 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity tähän yhteisöpalveluun. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä henkilötietoja seuraavassa kuvattuihin tarkoituksiin. Kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi pyytämällä koeajoa, tarjousta, esitteitä, tapaamista tai tietoja Toyotan tuotteista, palveluista tai sovelluksista Toyota -verkkosivuston tai jonkin Toyota -sovelluksen kautta, yhteydenottoa koskevat seuraavat säännöt:

 

Sinulta voidaan pyytää seuraavia henkilötietoja: nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero, Toyota Auto Finland Oy voi tarvittaessa pyytää myös muita henkilötietoja pyynnön toteuttamiseksi.

 

Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen ja seurantaan.

 

Henkilötietojasi ei anneta muille yhtiöille lukuun ottamatta tilannetta, jossa pyyntösi toteuttamisesta vastaa jokin valtuutettu jälleenmyyjä/korjaamo. Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme tällä lomakkeella ilmoitettuja henkilötietoja yhden vuoden ajan siitä päivästä lukien jolloin ilmoitit ne meille. Sähköpostiosoite säilyy kunnes uutiskirjetilaus peruutetaan.

 

Tämän lomakkeen kautta välitettävät tiedot siirretään ETA-alueen ulkopuolelle USA:han. Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä.

 

Käyttämällä palvelua hyväksyt Toyotan tietosuojaselosteen (Opens in new window) sekä yleiset käyttöehdot (Opens in new window).