1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Aygo X
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Säpinää kompaktien crossovereiden luokkaan

On aika muuttaa käsitystäsi kompakteista crossovereista - saammeko esitellä täysin uuden Toyota Aygo X -mallin.

Erityisesti eurooppalaisille suunnatussa autossa rohkea muotoilu yhdistyy kompaktin crossoverin tiloihin ja mittoihin. Anna persoonasi näkyä ja nauti täysillä urbaanista autoilusta.

Kuvissa konseptimalli. Tuotantomallin kansainvälinen julkistus marraskuussa 2021.

Kompakti olemus, iso persoona

Urbaani asenne, ärhäkkä luonne

Aygo X tuo säpinää kokoluokkaansa. Hauska ja seikkailunhaluinen olemus yhdistettynä ilkikuriseen asenteeseen ja erottuvaan ulkoasuun tekevät siitä vetävimmän vaihtoehdon kompaktien crossovereiden joukossa. Auton kompaktit mitat, erottuva muotoilu ja korkea ajoasento tarjoavat täydellisen yhdistelmän vetovoimaa ja käytännöllisyyttä.

Valmiina seikkailuun - tyylillä

Aygo X on luotu tuomaan hauskuutta elämään. Sen urheilulliset muodot ja näyttävät värit saavat katseet kääntymään. Auton etuosassa katseen vangitsevat modernit ajovalot ja näyttävä etusäleikkö, ja mm. autoon integroitu polkupyöräteline korostaa sen seikkailunhaluista luonnetta. Sivupeiliin integroidun kameran ansiosta voit jakaa parhaat otokset seikkailuistasi muillekin.

Syntynyt Euroopassa

Aygo X -mallin rohkea ulkoasu on suunniteltu erityisesti eurooppalaisille asiakkaille Toyotan Ranskassa sijaitsevassa ED2-suunnittelukeskuksessa. Suunnittelutyössä on huomioitu erityisesti nuorten kaupunkilaisten mieltymykset. Aygo X tarjoaakin paitsi erottuvan ulkoasun ja nautinnollisen ajokokemuksen, myös mahdollisuuden viimeistellä auto itsensä näköiseksi.