1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
  3. Asiakkaamme
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Työkaverina Toyota

Tutustu Toyotan valinneisiin asiakkaisiimme.

Avosylin

Tamperelaisen Avosylin-konsernin työtekijöille auto on tärkein työväline, sillä työ lastensuojelun ja sijaisperheiden parissa tehdään kentällä ympäri Suomen. Asiakasperheiden kriisit eivät katso säätä tai kellonaikaa, vaan koteihin on päästävä turvallisesti perille asti vuoden- tai vuorokaudenajasta riippumatta. Muun muassa tästä syystä konsernissa on siirrytty käyttämään Toyotan autoja.


Avarn Securityssa arvostetaan Toyotan jälleenmyyntiarvoa

Vartiointiliikkeen autot ovat kovassa käytössä ja rankassa rasituksessa. Siksi niiden on oltava kestäviä, luotettavia ja vähäpäästöisiä. Avarn Securityn autokalustoon kuuluu iso kirjo Toyotia Yarisista Hilixuiin ja Proaceen. Laaja Toyota-mallisto kattaa kaikki yrityksen tarpeet, ja lisäksi arvostetulla merkillä on hyvä jälleenmyyntiarvo, mikä näkyy myönteisesti leasinghinnoissa.


Fiksu taksi tarvitsee fixun auton

Hyvä taksiauto on monikäyttöinen ja luotettava. Samalla yhä useampi asiakas arvostaa, että ovelta ovelle kuljettava kulkupeli on mahdollisimman ympäristöystävällinen.

FixuTaxi on käytätänyt alusta asti henkilöautotakseina vain Toyota Prius+ -autoja. Yrityksen kalustaossa on satakunta autoa, jotka ovat etupäässä kaupunkiajossa. Hybridin alhainen polttoaineenkulutus tuo merkittävän säästön yritykselle.