1. Toyota yritysautot
 2. Henkilöautot
 3. Asiakkaamme
Toyota palvelee

Asiakkaamme

Työkaverina Toyota

Tutustu Toyotan valinneisiin asiakkaisiimme.

 • Avosylin

  Tamperelaisen Avosylin-konsernin työtekijöille auto on tärkein työväline, sillä työ lastensuojelun ja sijaisperheiden parissa tehdään kentällä ympäri Suomen. Asiakasperheiden kriisit eivät katso säätä tai kellonaikaa, vaan koteihin on päästävä turvallisesti perille asti vuoden- tai vuorokaudenajasta riippumatta. Muun muassa tästä syystä konsernissa on siirrytty käyttämään Toyotan autoja.


 • Avarn Securityssa arvostetaan Toyotan jälleenmyyntiarvoa

  Vartiointiliikkeen autot ovat kovassa käytössä ja rankassa rasituksessa. Siksi niiden on oltava kestäviä, luotettavia ja vähäpäästöisiä. Avarn Securityn autokalustoon kuuluu iso kirjo Toyotia Yarisista Hiluxiin ja Proaceen. Laaja Toyota-mallisto kattaa kaikki yrityksen tarpeet, ja lisäksi arvostetulla merkillä on hyvä jälleenmyyntiarvo, mikä näkyy myönteisesti leasinghinnoissa.


 • Fiksu taksi tarvitsee fixun auton

  Hyvä taksiauto on monikäyttöinen ja luotettava. Samalla yhä useampi asiakas arvostaa, että ovelta ovelle kuljettava kulkupeli on mahdollisimman ympäristöystävällinen. FixuTaxi on käyttänyt alusta asti henkilöautotakseina vain Toyota Prius+ -autoja. Yrityksen kalustaossa on satakunta autoa, jotka ovat etupäässä kaupunkiajossa. Hybridin alhainen polttoaineenkulutus tuo merkittävän säästön yritykselle.