1. Toyota yritysautot
Toyota palvelee

Toyotan yritys- ja työsuhdeautot

Näiltä sivuilta löydät tietoa Suomen kattavimmasta ja monipuolisimmasta hybridimallistosta, laajasta hyötyajoneuvomallistosta, tarjoamistamme erikoisratkaisuista sekä Toyotan yritysasiakkaille suunnatuista palveluista.

TOYOTA BUSINESS -ASIAKASLUPAUKSEMME

 • Edulliset autoilun kokonaiskustannukset

  Valitessasi Toyotan, valitset myös luotettavuuden ja edulliset autoilun kokonaiskustannukset. Toyotan malliston polttoainetaloudellisuus, edulliset käytön ajan kulut ja erinomainen jälleenmyyntiarvo tuottavat asiakkaillemme markkinoiden parhaan TCO (Total Cost of Ownership) -arvon ja siksi Toyota on yrityksen kustannustehokkain autoratkaisu.

 • Edistyksellinen mallisto

  Laajasta yritysautomallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Toyota-mallisto tarjoaa älykästä teknologiaa, ja moderni turvavarustelu on vakiona kaikissa malleissamme. Kehittämämme täyshybriditekniikkakin on jo siirtynyt viidenteen sukupolveen, ladattavat hybridimallimme ovat kokonaiskulutukseltaan kilpailijoita merkittävästi taloudellisempia ja sähköistettyjen mallien kirjo on markkinoiden laajin.

 • Luotettavuus

  Toyota tunnetaan luotettavuudestaan. Monet puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun, ja Interbrandin mukaan Toyota on vuodesta toiseen maailman arvokkain autobrändi. 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun lisäksi käyttämällä Toyotan huolto-ohjelman mukaisesti Toyotan merkkihuollossa, saat lisäksi maksuttoman Relax -turvan, jolla jatkat tehdastakuuta vastaava turvaa 10 vuoteen ja 185 000 kilometriin saakka.

 • Suomen suosituin hybridiautomallisto

  Toyota on Suomen suosituin yritysauto. Kattavasta yritysautomallistostamme löytyy laaja valikoima malleja eri käyttötarpeisiin. Lähes kaikki automallimme on saatavana täyshybridinä, joka on Suomen suosituin hybridivoimalinja. Täyshybridin lisäksi saatavilla on myös ladattavia hybridejä ja täyssähköautomalleja. Toyota Professional hyötyajoneuvomallistostamme löytyy eri korikokoja ja perinteisen dieselvoimalinjan lisäksi myös täyssähkömalleja.

 • Kattava ja ammattitaitoinen palveluverkosto

  Yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu. Tarjoamme yritysautoilijoille mm. tavallista joustavammat huollon aukioloajat sekä huoltoon nouto- ja palautuspalvelun. Tutustu palveluihimme tästä tai etsi lähin Business Center tästä.

 • Vastuullisuus

  Edelläkävijänä Toyotan on kannettava vastuunsa sekä ympäristön suojelemisesta, että sen kehittämisestä. Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita (kuten vetytekniikkaa), tuotteita ja toimintatapoja. Beyond Zero -hankkeemme ohjaa kaikkea toimintaamme matkallamme kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme nolla päästöjen yli. Hybridimme ovat päästöiltään ympäristöystävällisiä ja kehitämme uusia sähköautomalleja. Lisäksi kaikki diesel mallimme ovat XTL-luokiteltuja, joten niissä voit käyttää uusiutuvia polttoaineita ja vähentää siten C02 päästöjä jopa 90%.