1. Toyota yritysautot
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Toyotan yritysautot

Näiltä sivuilta löydät tietoa Suomen kattavimmasta ja monipuolisimmasta hybridimallistosta, tarjoamistamme erikoisratkaisuista sekä Toyotan yritysasiakkaille suunnatuista palveluista.

TOYOTA BUSINESSPLUS -ASIAKASLUPAUKSEMME

Edulliset autoilun kokonaiskustannukset

Valitessasi Toyotan, valitset myös luotettavuuden ja edulliset autoilun kokonaiskustannukset. Toyotan itselataava täyshybridi on paitsi fiksu innovaatio, myös taloudellinen valinta: esimerkiksi jarrupalat kuluvat perinteistä polttomoottoriautoa vähemmän, ja hybridiauton ylläpito onkin edullisempaa kuin tavanomaisen auton ylläpito. Lisäksi hybridiauto kuluttaa vähemmän polttoainetta, ja sen CO2-päästöt ovat alhaiset.

Edistyksellinen mallisto

Laajasta yritysautomallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Toyota-mallisto tarjoaa älykästä teknologiaa, ja moderni turvavarustelu on vakiona kaikissa malleissamme.

Luotettavuus

Toyota tunnetaan luotettavuudestaan. Monet puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun, ja Interbrandin mukaan Toyota on vuodesta toiseen maailman arvokkain autobrändi. 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun lisäksi Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.

Suomen suosituin hybridiautomallisto

Toyota on hybriditeknologian edelläkävijä; se toi ensimmäisen Priuksen markkinoille jo vuonna 1997. Tänään Toyotan hybridiautoja on myyty jo yli 12 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja Euroopassa jo lähes puolet myydyistä Toyotista on hybridejä. Olemme kehittäneet innovatiivista, itselataavaa hybriditeknologiaamme yli 20 vuotta.Toyotan hybridimallisto on Suomen suosituin, ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaupunkiautosta aina täysikokoiseen maasturiin.

Kattava ja ammattitaitoinen palveluverkosto

Yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu. Tarjoamme yritysautoilijoille mm. tavallista joustavammat huollon aukioloajat sekä huoltoon nouto- ja palautuspalvelun.

Vastuullisuus

Edelläkävijänä Toyotan on kannettava vastuunsa sekä ympäristön suojelemisesta että sen kehittämisestä. Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita, tuotteita ja toimintatapoja. Ympäristötavoite 2050 -hankkeemme ohjaa kaikkea toimintaamme matkallamme kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme.