1. Autot
Toyota palvelee

Toyotan nopean toimituksen autot

Uusi auto alle jopa neljässä viikossa

Tarjoamme nyt erän uusia Toyotan henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen. Autojen arvioitu toimitusaika on neljä viikkoa. Autoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti ja kysy lisätietoja Toyota-jälleenmyyjältäsi. Muistathan tutustua myös ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihimme, edut koskevat myös nopean toimituksen autoja.

 

 

Ajankohtaiset kampanjat

Tutustu Toyotan ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Tarjoukset ja kampanjat

Kuvien autot saattavat sisältää varusteita jotka poikkeavat valitusta mallista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja ja rahoitusehtoja, mistä syystä valtuutetulta Toyota jälleenmyyjältä saatavat myyntihinnat ja rahoitusehdot voivat poiketa niistä. Pidätämme tällöin myös oikeuden hinnan- ja rahoitusehtojen muutoksiin. Auton ostosta tehdään kaupanteon yhteydessä aina erillinen kauppasopimus ehtoineen. Toimituskulu ei sisälly ilmoitettuun auton kokonaishintaan.

Polttoaineen- ja sähkönkulutus sekä CO₂- päästöt on mitattu kontrolloidussa ympäristössä WLTP- standardin mukaisesti. Oman autosi kulutus ja CO₂-arvot saattavat poiketa mitatusta. Ajotapa ja muut tekijät (kuten tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma, matkustajien määrä, lämpötila jne.) vaikuttavat auton kulutukseen ja CO₂-päästöihin. CO₂ ja keskikulutusarvot ovat alustavia. Lopulliset arvot vahvistuvat auton COC-todistuksen myötä.