1. Discover Toyota
  2. LGB
Toyota palvelee
Yhdessä pidemmälle

Toyota

Yhdessä pidemmälle

Se on lupauksemme ja sitoumuksemme kaikessa tekemisessämme. Me uskomme, että jokainen pieni askel on merkittävä osa jotain suurempaa, joka vie kohti parempaa liikkumisen tulevaisuutta. Se ohjaa teknologisia innovaatioitamme, etenemistämme kohti pienenpää hiilijalanjälkeä sekä tavoitettamme kestävän liikkumisen mahdollistamisesta kaikille ilman, että kukaan jää jälkeen. 

Luovuus

Tarinoita pidemmältä

Jokainen pieni askel edustaa ponnistusta kohti suurempaa päämäärää. Usein inspiraation lähde löytyy ympäröivästä todellisuudesta, ja vaatiikin erityistä kykyä muuttaa ajatukset näkyviksi teoiksi.

Valinnan vapaus

Sinä valitset

Me Toyotalla uskomme, että ei ole vain yhtä oikeaa kaikille sopivaa ratkaisua, vaan jokaisen oma tarve ratkaisee. Monenlaisille vaihtoehdoille ja liikkumismuodoille on paikkansa tulevaisuudessakin. Jokainen valinta merkitsee.

Start Your Impossible

Yhteistyöurheilijamme

Yhteistyöurheilijoidemme inspiroivat tarinat kertovat siitä, mitä sitoutuminen ja itsensä ylittäminen tarkoittavat. Ne ovat todisteita siitä, että päämäärätietoinen työskentely ja jatkuva kehittyminen voivat tuoda mukanaan uskomattomia saavutuksia.

TOYOTA GAZOO RACING

Rajoja rikkomassa

Pitkän moottoriurheiluhistoriansa aikana Toyota on kerännyt kokemusta niin rallin pikataipaleilta kuin muun muassa Dakarin ja Le Mansin kaltaisista äärimmäistä kestävyyttä vaativista kilpailuista. Koettelemme rajoja, tavoitteenamme valmistaa aina vain parempia autoja.

Vetypioneerit

Kohti puhdasta tulevaisuutta

Toyota on sitoutunut laajentamaan vetyteknologiaa autojen lisäksi muihin käyttökohteisiin alentaakseen CO₂-päästöjä ja on näin vahvasti mukana kiihdyttämässä energiamurrosta kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.