1. Discover Toyota
 2. Laatu 2024
 3. Asiakkaidemme ääni
Toyota palvelee

Asiakas ensin

Asiakkaidemme ääni

"Asiakas ensin" -ajattelumallimme on osa Toyotan DNA:ta. Se on ollut Toyotan toiminnan ytimessä yrityksen perustamisesta asti. Asiakkaidemme toiveiden kuunteleminen on kaikkein tärkeintä, kun haluamme suunnitella ja luoda Toyota-laatua. Asiakkaidemme näkemykset ja kokemukset kertovat meille, mihin meidän tulee pyrkiä, miten haasteisiin vastataan, miten rakennamme yhä parempia autoja ja miten voimme tarjota yhä parempia palveluita.

Asiakkaamme ovat jakaneet kanssamme mielenkiintoisia kertomuksia autojemme kestävyydestä ja siitä tärkeästä asemasta, joka autoillamme on ollut heidän elämässään. Kuulemme mielellämme lisää noita tarinoita ja olemme yhtä kiitollisia niin kriittisistä kuin positiivisistakin kertomuksista.
 • Tuomas Pölläsen RAV4 on liikkuva leirikeskus
  Tuomas Pöllänen luonnehtii Toyotaa perinteikkääksi autonvalmistajaksi, joka tarjoaa luotettavuutta ja laatua. ”Japanilaiset ovat aina olleet ylpeitä työstään. Se kyllä näkyy laadussa ja tilastoissa. Olen mieltänyt Toyotan pitkään kansanautoksi. Kymmenen vuotta sitten se ei sykähdyttänyt yhtään, mutta nämä uutuudet ovat aivan järkyttävän hienoja ja edelleen luotettavia autoja.”
 • Land Cruiser vie, vetää ja kääntää päät
  Kari Miettuselle Toyota edustaa luotettavuutta. ”Ehkä luvut puhuvat parhaiten puolestaan. Sen jälkeen, kun sain ajokortin perheellämme ja yrityksellämme on ollut käytössä yli sata erilaista Toyotaa. Vaikka Toyotaan laittaa isommankin summan rahaa, saa statuksen sijaan koko rahalla laatua ja ominaisuuksia, mutta kukaan ei näytä keskisormea. Arvostan sitä.”
 • Yaris on hevosharrastajan auto
  Toyota merkitsee ennen muuta luotettavuutta, pysyvyyttä ja laatua Katri Heikkilälle. ”Myös kaikissa palvelu- ja huoltotilanteissa hommat ovat aina pelittäneet, kuten on sovittu.”
 • ”Kaikki, mitä toivoin, täyttyi”
  ”Toyotaa on sanottu luotettavaksi autoksi, jolla on äärettömän hyvä hinta-laatusuhde. Viimeistään nyt on todettava, että se pitää kyllä paikkansa”, kertoo ensimmäisellä Toyotallaan ajava Kari Eronen.