1. Autot
Toyota palvelee

Toyotan kompaktit

Kompakti Aygo X tai ketterä ja hiljainen Yaris Hybrid sopivat molemmat sekä kaupungin kapeille kaduille kuin ruuhkaisiin ja ahtaisiin tiloihin.
01

Ketterä ja näyttävä

Toyotan kompaktien autojen mallistossa tilankäyttö on maksimoitu hyödyntämällä jokainen millimetri: lyhyt etuylitys ja runsas akseliväli tuovat entistä enemmän tilaa matkustamoon.
02

Turvallisuus ensin

Toyotan ajattelun mukaisesti turvallisuus on kaikkien oikeus. Siksi vakiovarustelu sisältää turvallisuudesta huolehtivia varusteita, kuten PreCollision -järjestelmän sekä vakionopeussäätimen.
03

Matalat päästöt

Esimerkiksi Yarisin alle 100 g Co2-päästöt takaavat ympäristöystävällistä sekä taloudellista ajoa.

Tutustu Yarikseen

Tilaa olennaiselle - Yariksen 286 litran takakonttiin mahtuu kaikki oleellinen. 

Turvallista matkantekoa - Vakiovarusteluun kuuluu PreCollision-järjestelmä, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, älykäs mukautuva vakionopeussäädin, aktiivinen kaistanseuranta ohjausavustimella, automaattiset kaukovalot sekä luokkansa ensimmäisenä keskiturvaty

Edistyksellistä teknologiaa - Yaris vie sinut teknologian ytimeen. Saumattoman suunnittelun ja vaivattoman käytettävyyden ansiosta sinä voit nauttia esimerkiksi käytännöllisestä älypuhelimen integrointiominaisuudesta Apple CarPlayn™ ja Android Auton™ avulla. 

Tutustu Yarikseen

Uusi Aygo X

Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka tuo säpinää kompaktien crossoverien luokkaan.
Tutustu malliin

Tutustu mallistoon

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce