1. Autot
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Alkaen (Sis. alv)
41550.0
Rahoitus alkaen

532,31 €/kk

Yhdist.CO2

0 g/km

Tutustuaksesi tähän malliin tarkemmin, siirry malliesittelysivulle. Valitse alta ensin haluamasi moottori ja sitten haluamasi varustetaso.

1. Valitse moottori
1. Valitse moottori

1 Vaihtoehtoa

1 Vaihtoehtoa

2. Valitse varustetaso
2. Valitse varustetaso

4 Vaihtoehtoa

4 Vaihtoehtoa

Huippuluokan ominaisuuksia

Monipuolista muunneltavuutta

Proace City Verso EV on saatavilla kahdella eri koripituudella. Malli tarjoaa istumapaikkoja korin pituusversiosta riippuen joko 5 kpl (L1) tai 7 kpl (L2). Lisäksi vakiona löytyy 2.rivin alastaittuvat istuimet sekä L2 korimallissa kaksi irroitettavaa erillistuinta liukukiskoilla 3. istuinrivillä.

  • Ulkopituus (mm)  L1= 4403mm / L2= 4753
  • Vetomassa 750 kg 
  • Tavaratilan tilavuus (l) L1=597 / L2= 209 (850 ilman 3.istuinriviä)

Rakenna Proace City Verso EV

Proace City Verso EV:n sähköajokantama

Proace City Verso EV -mallin sähkömoottorin akun koko on 50 kW ja se tarjoaa jopa 283 km:n* sähköajokantaman. Moottori on maksimiteholtaan 100 kW / 136 hp ja maksimivääntömomentti 260 Nm. Huippunopeus on sähköisesti rajoitettu 130 km/h nopeuteen.

 

Lataaminen on helppoa

Proace City Verso EV:n 50 kW:n akun maksimilatausteho DC-pikalatausasemasta on 100 kW.  AC-kotilatausasemasta lataaminen myös varsin nopeaa auton 11 kW:n tehoisen 3-vaiheisen sisäisen laturin eli OBC:n ansiosta.  Nopeimmillaan akku latautuu 0->80% varaustasoon pikalatauksessa noin 30 minuutissa, ja kolmivaiheisena AC-hidasvarauksena 0->100% kapasiteettiin noin 5 tunnissa.​

DC-pikalataus: n.0.50h**

Kotiasennettava AC-latausasema:  n.5h**

Kotipistorasia: n.15h**

Sähköauton lataamiseen liittyviä kysymyksiä

Sähköajokantama

Proace City  Verso EV:n 50 kWh:n akusto mahdollistaa jopa 272 km:n* toimintasäteen koripituudesta riippuen.


Sähkoajokantamaan eli toimintamatkaan vaikuttavat myös ulkoiset tekijät kuten ulkolämpötila sekä tiepinnan tyyppi ja laatu. Märkä tai luminen tienpinta nostavat akun kulutusta. Samoin kuljettajan ajotapa ja ajonopeus sekä autolla kuljetettava kuorma vaikuttavat toimintamatkaan.

 

Missä akkua voi ladata?

Kotipistorasia
Voit ladata akun kotipistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella (virta 8A, jännite 230V, teho 1.8kW), mutta emme suosittele jatkuvaa lataamista kotipistorasiasta.

Kotiin asennettava AC-latausasema
Toyota on tuonut myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Riippuen kotitalon sähköverkon kapasiteetista, kotiin asennettavalla latausasemalla voidaan saavuttaa jopa 11kW latausteho.

Julkinen latausasema
Voit ladata akkua missä tahansa julkisessa lataupisteessä auton vakiovarusteisiin kuuluvalla latauskaapelilla (Mode 2)

Kuinka kauan akun lataaminen kestää?


Kotipistorasiasta ladattessa 50 kWh akun lataus kestää n. 40-42 tuntia*.

AC-latausasemasta ladattaessa 50 kWh akun latausaika on n. 5 tuntia*.

Käytettäessä 100 kW:n DC-pikalatausasemaa voidaan auton normaali, 50 kWh:n akusto ladata tyhjästä 80 % varaustasoon noin 30 minuutissa.*

* AC=vaihtovirta/DC=tasavirta, akun latausaikaan vaikuttaa monta eri tekijää, mm. akun koko sekä latausteho. Proace  City Verso EV:n vakiovarusteisiin kuuluu auton sisäinen 11 kW:n tehoinen AC-laturi (OBC), joka muualta kuin pikalatausasemasta ladattaessa huolehtii auton ajoakun lataamisesta.

*Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä

.**Latausteho ja -aika on mitattu kontrolloidussa ympäristössä ja vakiolämpötilassa. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla merkittävästi tavanomaista matalampi esim. Suomen talviolosuhteissa.

Proace City Verso EV Galleria

Osassa kuvista auton varustelu saattaa poiketa Suomen malliston varustelusta