1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. Land Cruiser
Toyota palvelee
Paluu juurille
Alas Ohita
Tulossa

Täysin uusi Toyota Land Cruiser

Valmiina haasteisiin

Toyotan täysin uusi Land Cruiser perustuu perinteisille vahvuuksille: laatu, kestävyys ja luotettavuus. Uutuusmalli yhdistää Land Cruiserin legendaariset ominaisuudet uusiin teknologioihin, ja tuloksena on rouhea ulkomuoto sekä erinomainen ajettavuus niin maantiellä kuin maastossa. Mallin ennakkomyynti käynnistyy keväällä 2024 ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2024.

Legendaarinen Land Cruiser -ulkomuoto
2.8 D neliveto (204 hv/150 kW)
Uusi GA-F-alustarakenne
Toyota T-Mate-turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmien uusimmat versiot
Ylivoimainen
Ikoniksi syntynyt
Land Cruiserin tarina alkoi Toyota BJ -sarjan ensimmäisestä mallista, joka teki historiaa vuonna 1951 kiipeämällä ensimmäisenä maastoajoneuvona 2 500 metriin Fuji-vuorelle. Vuonna 1954 BJ -sarjan ajoneuvo nimettiin uudelleen Land Cruiseriksi ja legenda oli syntynyt.
Näyttävä

Land Cruiser First Edition

Ennakkovarattavissa oleva, rajoitettu First Edition -erikoismalli erottuu ainutlaatuisella ulkovärillä ja näyttävällä kaksivärimaalauksella, jotka täydentävät Land Cruiser -perinteestä ammentavaa muotoilua sekä ikonisia pyöreitä ajovaloja.

Ennakkovarattavissa olevat varustetasot

 • Uniikki Land Cruiser First Edition (pieni rajattu erä)

  Tärkeimmät varusteet:

  • 18" kevytmetallivanteet
  • Bi-tone-kaksivärimaalaus
  • LED ajovalot, pyöreät umpiot
  • Tuulilasin heijastusnäyttö (HUD)
  • JBL Premium -audiojärjestelmä
  • Multi terrain select -maastoajomoodit (MTS)
  • 7 istuinta, 3 istuinriviä
  • Istuimien First Edition -nahkaverhoilu
 • Kattavasti varusteltu Land Cruiser Executive

  Tärkeimmät varusteet:

  • 20" kevytmetallivanteet
  • Toyota Smart Connect+ -multimediakeskus 12,3" kosketusnäytöllä
  • Toyota Skyview -panoraamakatto
  • Tuulilasin heijastusnäyttö (HUD)
  • JBL Premium -audiojärjestelmä
  • Multi terrain select -maastoajomoodit (MTS)
  • 7 istuinta, 3 istuinriviä
  • Istuimien nahkaverhoilu
Huom. First Edition -mallia on pieni rajoitettu erä ja ne jaetaan ennakkovarausjärjestyksessä. Ennakkovaraus ei takaa First Edition -mallin tai valitsemasi värin saatavuutta. Executive-mallin osalta määrää ei ole rajoitettu.
Aito ja alkuperäinen
Jo yli puoli vuosisataa jatkunut rajojen rikkominen on tehnyt Land Cruiserista luokkansa esikuvan. Ja legendan tarina jatkuu.
Design
Perinteet kohtaavat nykypäivän
Legendaarinen Land Cruiser on rakennettu vuosien ylivoimaisella kokemuksella. Land Cruiser on suunniteltu selviytymään kaikkein vaativimmista ajo-olosuhteista, ja se tarjoaa ylivoimaisen ajokokemuksen, jonka aistii niin auton sisä- kuin ulkopuolellakin. Uuden Land Cruiserin ulkomuoto on täydellinen yhdistelmä perinteikkäitä muotoja nykyaikaisilla piirteillä hiottuina.

Tarkoituksenmukaista toiminnallisuutta

Land Cruiserin suunnittelussa jokainen yksityiskohta on tarkoituksenmukainen. Lyhyet ylitykset ja helposti arvioitavat kulmat helpottavat ajoa maastossa. Kulmiin upotetut ajovalot ovat suojassa ulkoisilta vaurioilta.

Valmiina haastamaan

18" ja 20" kevytmetallivanteet antavat mallille vahvan ilmeen. Puolisuunnikkaan muotoisten pyöränkaarien ansiosta maastossa autoon tarttuva lika valuu helposti pois, ja eteneminen on entistäkin vaivattomampaa vaikeimmissakin olosuhteissa.

Vain taivas rajana

Land Cruiserin saatavilla oleva täyspitkä panoraamakatto tarjoaa upean näkymän ympäristöön.

Täydellinen näkyvyys

Haastavat ajo-olosuhteet vaativat täydellisen näkyvyyden. Land Cruiserin korkea istuma-asento ja vaakasuora kojelauta tarjoavat erinomaisen näkyvyyden tielle ja ympräristöön.

Kaikki kontrollissa

Keskikonsoli ja sen hallintalaitteet on suunniteltu ensiluokkainen ergonomia silmälläpitäen.

Ylellistä tilaa

Land Cruiserin erinomainen tilojen muunneltavuus – istuinten ja tavaratilan suhteen – antaa mahdollisuuden päättää, miten tila jaetaan.

Täysin uusi Land Cruiser 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista.

Ajokyky
Land Cruiser vie sinut sinne minne haluat

Voittamaton neliveto

Uusi GA-F -alustarakenne sekä sähköinen ohjaustehostin (EPS) varmistavat tarkan ajettavuuden ja erinomaisen käsiteltävyyden.

Pysäyttämätöntä voimaa

Avainasemassa Land Cruiserin voittamattomalle maastoajokyvylle on kestävä ja luja suurlujuusteräksestä valmistettu erillisrunkorakenne.

Maaston läpi ja takaisin

Saatavilla oleva Maastoajoavustin (MTS) yhdessä Crawl Control -hitaiden nopeuksien vakionopeussäätimen kanssa auttavat taittamaan haastavammatkin maastonkohdat. MTS antaa mahdollisuuden optimoida järjestelmän toimintaa viidellä erilaisella ajoalustalla.

Uusi Land Cruiser
Varaa ennakkoon
Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada uusi Land Cruiser käyttöösi ensimmäisten joukossa, kun ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2024. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana. First Edition -mallia on pieni rajoitettu erä ja ne jaetaan ennakkovarausjärjestyksessä. Ennakkovaraus ei takaa First Edition -mallin saatavuutta.

Näin varaat ennakkoon

1. Valitse malli

Valitse varustetaso ja ulkoväri mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

2. Täytä yhteystietosi

Täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle MyToyota-tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä ja vahvista varaus

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen keväällä. Saat sähköpostin, jossa on ennakkovarauksesi tiedot ja varausnumerosi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ennakkovaraamisesta

Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada uusi Land Cruiser käyttöösi ensimmäisten joukossa, kun ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2024. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.
 

Huom. First Edition -mallia on pieni rajoitettu erä ja ne jaetaan ennakkovarausjärjestyksessä. Ennakkovaraus ei takaa First Edition -mallin tai valitsemasi värin saatavuutta. Executive-mallin osalta määrää ei ole rajoitettu.

Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Heti kun ne ovat saatavilla. Ilmoitamme hintojen julkaisusta myös uutiskirjeellä uutiskirjeen tilaajille. Huomaathan, että ennakkovaraus ei sido auton ostamiseen.

Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.

Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on keväällä 2024.

Ensimmäiset autot toimitetaan syksyllä 2024. Valittu varustetaso voi vaikuttaa auton toimitusaikaan.

Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.

Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään Toyota Land Cruiser -mallin tilaussopimus.

Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä.

ENNAKKOVARAUKSEN KÄYTTÖEHDOT
 

1. Henkilöllä on oikeus tehdä vain yksi ennakkovaraus.

2. Täyttämällä Land Cruiser –ennakkovarauksen tulet saamaan viestin ilmoittamaasi sähköpostiin ja varausnumeron. Varaustietosi lähetetään valitsemaasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeeseen, mistä otetaan sinuun yhteyttä kun alustava toimitusaikataulu on tiedossa.

First Edition -mallia on pieni rajoitettu erä ja ne jaetaan ennakkovarausjärjestyksessä. Ennakkovaraus ei takaa First Edition -mallin tai valitsemasi värin saatavuutta. Executive-mallin osalta määrää ei ole rajoitettu. Toyota-jälleenmyyjäliike on sinuun yhteydessä kevään aikana ennakkovaraukseen liittyen.

Auton toimitus edellyttää erillisen sitovan tilaussopimuksen tekemistä valitsemassasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä. Tämä tapahtuu kevään aikana. Tilaussopimuksen tekemisen yhteydessä Toyota-jälleenmyyjä vahvistaa auton toimitusajan. Tilaussopimusta tehdessä on mahdollista ostaa lisävarusteita ja oheispalveluita, jotka vaikuttavat hintaan. Auton hintaan lisätään liikekohtainen toimituskulu, mikäli auto ostetaan käteisellä tai osamaksulla. Ennakkovaraus ei sido ennakkovaraajaa kaupantekoon.

3. Hyväksymällä nämä ehdot, voimme lähettää ennakkovarausta koskevan palautekyselyn.

4. Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä seuraavia henkilötietoja varauksesi käsittelyyn: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite.

Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen, seurantaan ja palautekyselyyn.

Pyyntösi toteuttamiseksi luovutamme henkilötietosi valitsemallesi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä tilaussopimuksen tekemiseksi.

Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan siitä päivästä lukien, jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä. Lue tietosuojakäytännöistä ja Toyota-verkkosivujen käyttöehdoista näistä osoitteista: www.toyota.fi/legal/tietosuoja ja www.toyota.fi/legal/kayttoehdot.