1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Land Cruiser
Toyota palvelee
Paluu juurille
Alas Ohita
Nyt ennakkomyynnissä

Täysin uusi Toyota Land Cruiser

Valmiina haasteisiin

Toyotan täysin uusi Land Cruiser perustuu perinteisille vahvuuksille: laatu, kestävyys ja luotettavuus. Uutuusmalli yhdistää Land Cruiserin legendaariset ominaisuudet uusiin teknologioihin, ja tuloksena on rouhea ulkomuoto sekä erinomainen ajettavuus niin maantiellä kuin maastossa. Mallin ennakkomyynti on alkanut ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2024.

Legendaarinen Land Cruiser -ulkomuoto
2.8 D neliveto (204 hv/150 kW)
Uusi GA-F-alustarakenne
Toyota T-Mate-turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmien uusimmat versiot

Ylivoimainen
Ikoniksi syntynyt
Land Cruiserin tarina alkoi Toyota BJ -sarjan ensimmäisestä mallista, joka teki historiaa vuonna 1951 kiipeämällä ensimmäisenä maastoajoneuvona 2 500 metriin Fuji-vuorelle. Vuonna 1954 BJ -sarjan ajoneuvo nimettiin uudelleen Land Cruiseriksi ja legenda oli syntynyt.
Näyttävä

Land Cruiser First Edition

Rajoitettu First Edition -erikoismalli erottuu ainutlaatuisella ulkovärillä ja näyttävällä kaksivärimaalauksella, jotka täydentävät Land Cruiser -perinteestä ammentavaa muotoilua sekä ikonisia pyöreitä ajovaloja.
Aito ja alkuperäinen
Jo yli puoli vuosisataa jatkunut rajojen rikkominen on tehnyt Land Cruiserista luokkansa esikuvan. Ja legendan tarina jatkuu.
Design
Perinteet kohtaavat nykypäivän
Legendaarinen Land Cruiser on rakennettu vuosien ylivoimaisella kokemuksella. Land Cruiser on suunniteltu selviytymään kaikkein vaativimmista ajo-olosuhteista, ja se tarjoaa ylivoimaisen ajokokemuksen, jonka aistii niin auton sisä- kuin ulkopuolellakin. Uuden Land Cruiserin ulkomuoto on täydellinen yhdistelmä perinteikkäitä muotoja nykyaikaisilla piirteillä hiottuina.

Tarkoituksenmukaista toiminnallisuutta

Land Cruiserin suunnittelussa jokainen yksityiskohta on tarkoituksenmukainen. Lyhyet ylitykset ja helposti arvioitavat kulmat helpottavat ajoa maastossa. Kulmiin upotetut ajovalot ovat suojassa ulkoisilta vaurioilta.

Valmiina haastamaan

18" ja 20" kevytmetallivanteet antavat mallille vahvan ilmeen. Puolisuunnikkaan muotoisten pyöränkaarien ansiosta maastossa autoon tarttuva lika valuu helposti pois, ja eteneminen on entistäkin vaivattomampaa vaikeimmissakin olosuhteissa.

Vain taivas rajana

Land Cruiserin saatavilla oleva täyspitkä panoraamakatto tarjoaa upean näkymän ympäristöön.

Täydellinen näkyvyys

Haastavat ajo-olosuhteet vaativat täydellisen näkyvyyden. Land Cruiserin korkea istuma-asento ja vaakasuora kojelauta tarjoavat erinomaisen näkyvyyden tielle ja ympäristöön.

Kaikki kontrollissa

Keskikonsoli ja sen hallintalaitteet on suunniteltu ensiluokkainen ergonomia silmälläpitäen.

Ylellistä tilaa

Land Cruiserin erinomainen tilojen muunneltavuus – istuinten ja tavaratilan suhteen – antaa mahdollisuuden päättää, miten tila jaetaan.

Täysin uusi Land Cruiser 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista.

Ajokyky
Land Cruiser vie sinut sinne minne haluat

Voittamaton neliveto

Uusi GA-F -alustarakenne sekä sähköinen ohjaustehostin (EPS) varmistavat tarkan ajettavuuden ja erinomaisen käsiteltävyyden.

Pysäyttämätöntä voimaa

Avainasemassa Land Cruiserin voittamattomalle maastoajokyvylle on kestävä ja luja suurlujuusteräksestä valmistettu erillisrunkorakenne.

Maaston läpi ja takaisin

Saatavilla oleva Maastoajoavustin (MTS) yhdessä Crawl Control -hitaiden nopeuksien vakionopeussäätimen kanssa auttavat taittamaan haastavammatkin maastonkohdat. MTS antaa mahdollisuuden optimoida järjestelmän toimintaa viidellä erilaisella ajoalustalla.

Uusi Land Cruiser
Tilaa uutiskirje
Tämä on seikkailu, josta et halua jäädä paitsi! Tilaa Land Cruiser -uutiskirje kuullaksesi lisää uutuusmallista ensimmäisten joukossa.