1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Proace Max
Toyota palvelee
Tulossa
Vieritä Ohita
Täysin uusi

Proace Max

Kuljettaa kuorman

Uusi monipuolinen Proace Max täydentää Toyotan pakettiautojen valikoimaa. Proace Max on saatavilla kahdella eri akselivälillä, kolmella koripituudella sekä kolmella eri korikorkeudella. Suurimman version 17 m³:n kuormaustila on luokkansa parhaimmistoa. Täyskorkeat ovet, selkeät oviaukot sekä 270 astetta aukeavat takapariovet tekevät kuorman lastaamisesta ja purkamisesta vaivatonta. Täysin uusi Proace Max on saatavana myös täyssähköisenä.

Sähkö ja diesel
Kolme koripituutta , kaksi akseliväliä
Älykkäitä ratkaisuja
Umpipakettiauto tai tikapuurunko jatkojalostukseen
Varma valinta kaikkiin kuljetuksiin
Proace Max
Proace Maxista on moneksi. Kolme eri koripituutta sekä korikorkeutta tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Umpipakettiautoversioiden lisäksi Proace Max -malli on saatavilla myös tikapuurungolla varustettuna alustaversiona.
Täysin uusi Proace Max
Enemmän tilaa ja joustavuutta
Etsitkö joustavaa ja monipuolista ratkaisua kuljetustarpeisiisi? Uusi Proace Max on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin logistisiin haasteisiin kuljettajan mukavuutta unohtamatta. Korkealuokkainen ohjaamo tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, jotta työpäiväsi Proace Maxin kanssa sujuvat vaivattomasti. Tukevat istuimet, älykkäät säilytysratkaisut sekä viimeisimmät liitettävyysominaisuudet takaavat miellyttävän matkateon.

Vaivatonta kuormaamista

Suurimman version 17 m³:n kuormauskapasiteetti ja 270° kääntyvät takaovet tekevät lastaamisesta ja purkamisesta helppoa haastavammissakin olosuhteissa.

Liikkuva toimisto

Tilava ja monikäyttöinen ohjaamo muuntuu tarvittaessa toimistotilaksi mahdollistaen työn tekemisen missä tahansa.

Multimedia

Proace Maxin mittaristo on selkeä ja helppolukuinen. Suuri teräväpiirtoinen multimediakosketusnäyttö tarjoaa kätevän pääsyn moniin tärkeisiin toimintoihin kuten navigointiin sekä viihdejärjestelmiin.

Kätevät säilytysratkaisut

Istuimien alle sijoitetut säilytyslokerot tarjoavat runsaasti lisätilaa matkassa mukana kulkeville tärkeille tavaroille kuten läppärille tai työkaluille.

Voimalinjat
Valitse itsellesi ja yrityksellesi sopivin

Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, Proace Maxista löytyy ajotarpeisiisi juuri sopiva voimansiirto. Valitse tehokkaan dieselmoottorin tai täyssähkön väliltä itsellesi ja liiketoiminnallesi sopivin.

Sähköistä liiketoimintasi

110 kW sähkömoottori yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 420 km:n toimintamatkan. Lopullinen arvo vahvistuu tyyppihyväksynnän valmistuttua. 

Vahvaa voimaa

Proace Maxin moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä. 

110 kW sähkömoottori yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 420 km:n toimintamatkan. Lopullinen arvo vahvistuu tyyppihyväksynnän valmistuttua. 

Akun koko
110 kWh
Sähköajokantama
420km
Kokonaisteho (hv DIN)
270hv

Proace Maxin moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä. 

Moottorit
2.2 diesel
Suurin teho (hv)
180hv
Toyota Professional
Työsi tukena
Toyota Professional tarkoittaa koko joukkoa erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Korkeasti koulutetut, hyötyajoneuvoihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat yrityksesti autotarpeista ja kalustosi huollosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Laaja hyötyajoneuvomallisto

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan! Toyota Professional -liikkeissämme on aina nähtävillä ja koeajettavissa Toyotan laaja hyötyajoneuvomallisto, josta löydät yrityksellesi juuri oikean työkalun.

Laajennetut aukioloajat

Laajennettujen aukioloaikojemme puitteissa voit huolehtia autojesi huolloista ja korjauksista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, myös arkityöajan ulkopuolella. Mainitsethan toiveesi esim. iltahuollosta jo aikaa varatessasi.

Kattavat rengaspalvelut

Kun autosi rengas tarvitsee korjausta, on aika hankkia kokonaan uudet renkaat taikka tarvitset renkaanvaihto- tai kausisäilytyspalveluita, löydät kaikki ammattitaitoiset rengaspalvelut saman katon alta.

Huollon noutopalvelu

Mikäli Toyota-autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, noudamme sen puolestasi ja palautamme sinulle huollon valmistuttua, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.
Kiinnostuitko?
Toyota-jälleenmyyjämme kertovat mielellään lisää uudistuneesta Proace-mallistosta.