1. Omistajalle
  2. Pysäköintiavustinjärjestelmät
Toyota palvelee

Toyotan pysäköintiavustinjärjestelmät

Toyotan pysäköintiavustinjärjestelmät helpottavat välttämään törmäyksiä ja naarmuja pysäköitäessä matalien esteiden lähellä. Järjestelmiä on saatavana eteen sekä taakse. Järjestelmien sensoreiden havaitessa esteen, varoitusääni varoittaa kuljettajaa. Sensorit integroituvat auton puskureihin ja niitä on saatavana valmiiksi maalattuina useimpina ulkoväreinä.

Pysäköintitutkat

Ultraääntä hyödyntävät sensorit kertovat tarkasti auton ja mahdollisten törmäyskohteiden etäisyyden. Tieto auttaa pysäköimään helposti ja turvallisesti vaativaankin paikkaan.

Huomaamattomasti etu- ja takapuskureihin piilotetut sensorit varoittavat sinua sekä ääni- että multimedianäytön varoituksilla.

Peruutuskamera opastinviivoilla

Toyotasi takaosaan huomaamattomasti sijoitettu peruutuskamera antaa mukavaa lisäturvaa.

Kun kytket peruutusvaihteen päälle, näet autosi näytössä värillisen kuvan takana olevasta esteistä ja niiden etäisyydestä. Jotta pysäköiminen olisi vieläkin helpompaa, näytön viivojen avulla näet linjat pysäköintiruutuun, ja tiedät tarkalleen paljonko sinun on käännettävä ohjauspyörää.

Älykäs pysäköintiavustin (S-IPA)

Älykkään pysäköintiavustimen avulla hankalaltakin vaikuttava peruutus parkkiruutuun tai autotalliin sujuu jouhevasti.

Kytkettyäsi peruutusvaihteen ja pysäköintiavustajan päälle, siirrä auto siten, että parkkiruutu näkyy peruutuskameran näytössä. Sen jälkeen älykäs pysäköintiavustin parkkeeraa autosi taskuparkkiin. Sinun tehtäväksesi jää vain kaasun ja jarrun hallinta.

TOYOTA T-MATE

Turvallista matkantekoa
Lue lisää tästä