1. Omistajalle
 2. Toyotan kotiasennettavat latausasemat
Toyota palvelee

Toyotan kotiasennettavat latausasemat

Toyota on tuonut myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen.

MIKSI LATAAMINEN KANNATTAA?

Ladattavan plug-in hybrid -auton säännöllinen lataaminen kannattaa, jotta sen energiatehokkaasta teknologiasta saa kaiken hyödyn irti. Auton lataaminen normaalista kotipistokkeesta ei ole suositeltavaa, sillä niitä ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön, eikä pistokkeelle tulevaa johdotusta ole välttämättä mitoitettu kestämään isoja kuormia pitkiä aikoja kerrallaan. Paloturvallisuus saattaa heikentyä, ja lisäksi käytettävissä oleva virta on rajoitettu kahdeksaan ampeeriin turvallisuussyistä.

Latausasema lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta, ja lisäksi latausaika lyhenee merkittävästi. Esim. uusi RAV4 Plug-in Hybrid pystyy hyödyntämään jopa 6,6 kilowatin lataustehoa, jolloin akun lataaminen tyhjästä täyteen kestää alle kolme tuntia. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit ajastaa, käynnistää tai lopettaa latauksen, tarkastaa akun varaustilan sekä esilämmittää tai jäähdyttää autosi mukavasti vaikkapa kotisohvaltasi.

TOYOTA-LATAUSASEMA

Toyotan latausasema on ostettavissa joko erikseen tai autokaupan yhteydessä. Mikäli valitset avaimet käteen -paketin, hinta sisältää myös kotilatausaseman asennuksen. Toyota-latausasemien asennuskumppani Eltel Networks Oy asentaa ja säätää latausaseman parhaiten soveltuvaan tehoon, joka voidaan turvallisesti talon sähköjärjestelmästä ottaa. Yleisin maksimiteho on 3,7kW. Huomaathan, että latausaseman asennuksen voi suorittaa vain sähköalan ammattilainen. Avaimet käteen –palveluun sisältymättömät työt ovat erikseen veloitettavia.

 • Latausasema yhdellä kiinteällä latauskaapelilla
  • Kiinteä Mennekes Type 2 -latauskaapeli, pituus n. 6 m
  • Suuniteltu toimimaan jatkuvalla korkealla teholla
  • Ulko- ja sisäkäyttöön
  • Sisäänrakennettu tasavirta- ja vikavirtasuojaus
  • Säädettävä maksimiteho
  • Takuu 3 v autokaupan yhteydessä ostettuna

AVAIMET KÄTEEN -PALVELU

Toyotan latausasema on ostettavissa autokaupan yhteydessä avaimet käteen -periaatteella. 

Toyota-lisävarusteet